Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Πιο κοντά οι διασταυρώσεις μέσω καρτών

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία για την εφαρμογή του μέτρου χρήσης πλαστικού χρήματος για συναλλαγές άνω των 500 ευρώ.

Δαπάνες και υπηρεσίες στο βρίσκονται μικροσκόπιο των διασταυρώσεων.
Οι πληροφορίες........

αναφέρουν ότι η προετοιμασία για την εφαρμογή του μέτρου της χρήσης της πιστωτικής κάρτας για συναλλαγές άνω των 500 ευρώ, έχει μπει στην τελική της ευθεία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το μεγαλύτερο πρόβλημα το οποίο θα πρέπει να επιλυθεί σε αυτή τη φάση, είναι αυτό της ηλεκτρονικής διασύνδεσης όλων των εφοριών οι οποίες έχουν συγχωνευθεί, το τελευταίο τρίμηνο.

Οι πληροφορίες επιμένουν ότι τα περισσότερα από τα αρχεία τους, αυτή τη στιγμή, βρίσκονται στον αέρα, γεγονός το οποίο δεν επιτρέπει την λειτουργία τους στο 100% των δυνατοτήτων τους.

Στο ΥΠΟΙΚ πάντως αισιοδοξούν ότι αργά ή γρήγορα κι αυτό το πρόβλημα θα έχει λυθεί. Και ότι το μέτρο της εφαρμογής των διασταυρώσεων από το ποσό των 500 ευρώ και πάνω είναι πλέον πολύ κοντά σε εφαρμογή.

Ως γνωστόν, μέχρι πρόσφατα, το ποσό που είχε ορισθεί, ήταν στα 1.500 ευρώ αλλά η εφαρμογή του μέτρου έπασχε από κάθε άποψη. Αυτή τη φορά, από το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης δηλώνουν αποφασισμένοι να μην κάνουν ούτε βήμα πίσω και να προχωρήσουν στην υλοποίηση του μέτρου το ταχύτερο δυνατό και σε όσο το δυνατόν σε μεγαλύτερη έκταση.

Market Beast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.