Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2013

Έκοψαν την πίτα τους στον Σύλλογο Φιλοπροόδων Φιλιατρών

UPDATE 11:20
Προστέθηκαν Φωτογραφίες

Σε μια κατάμεστη απο κόσμο αίθουσα του Συλλόγου Φιλοπροόδων Φιλιατρών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων τραγουδιών που έπαιξε η Φιλαρμονική του συλλόγου και χορούς από τα χορευτικά τμήματα του Βορρέειου.
Η επιτυχία της εκδήλωσης ήταν .........

τέτοια που η αίθουσα του Συλλόγου φάνηκε πάρα πολύ μικρή για να φιλοξενήσει τον πάρα πολύ κόσμο που παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας, ο Αντιδήμαρχος Φιλιατρών Αναστάσιος Πούλος, ο αντιδήμαρχος Τριφυλίας κ. Παναγιώτης Τσίγγανος, ο πρόεδρος της Δημοτικής ενότητας Φιλιατρών κ. Χαράλαμπος Στάμος, δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Τριφυλίας και πλήθος κόσμου.


Η πρόεδρος του Συλλόγου Φιλοπροόδων κ. Βιβή Παντελάκη καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και είπε ότι ο Σύλλογος Φιλοπροόδων κάθε χρόνο συνηθίζει κάθε πρωτοχρονιά να κόβει την πίτα και καλούν όλο τον κόσμο να καμαρώσει τα παιδιά του.
Αναφέρθηκε στην νέα χρονιά που μπήκαμε και είπε ότι παρά την δύσκολη χρονιά που αναμένεται να είναι το 2013 η παρουσία του κόσμου σημαίνει ότι είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουμε τον τόπο να χάσει σημαντικά κομμάτια της ιστορικής τους παρουσίας.
Ο Σύλλογος υπάρχει χωρίς καμία διακοπή από το 1926 μέχρι σήμερα είπε η κ. Παντελάκη και ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο που ήταν όρθιος και δεν υπήρχαν θέσεις να καθίσουν.

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας στον σύντομο χαιρετισμό του είπε ότι ο Σύλλογος φιλοπροόδων δίνει την χαρά της δημιουργίας την χαρά της Φιλοπρόοδης δραστηριότητας, και της ανιδιοτελούς συνεισφοράς.
Επανέλαβε για μια ακόμα φορά ότι ο Σύλλογος Φιλοπροόδων αποτελεί την ναυαρχίδα του πολιτισμού στον Δήμο γιατί παλεύει μόνος του παλεύει επί 87 χρόνια χωρίς στήριξη με τα παιδιά του Συλλόγου που δίνουν υπόσταση στην λειτουργία του Συλλόγου.

Ακολούθησε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου παρουσία όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου και ακολούθως το πρόγραμμα συνέχισε η μπάντα της Φιλαρμονικής όπου έπαιξαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια όπως ο Μικρός Τυμπανιστής, Τρίγωνα κάλαντα, Άγια Νύχτα, Ω Έλατο, We wish you a Merry Christmas, Πάει ο παλιός ο χρόνος κλπ υπό την διεύθυνση του μαέστρου Παναγιώτη Φωτεινέα.

Την συνέχεια στην εκδήλωση έδωσαν τα χορευτικά τμήματα του Βορρέειου όπου παιδιά χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς ενώ τα μεγαλύτερα χόρεψαν Χασάπικο, Ζεϊμπέκικο Χασαποσέρβικο ενώ το μεγάλο τμήμα χόρεψε κρητικούς χορούς όπως Ξενομπασιάρη, Μαλεβιζιώτη Ανωγειανό Πεντοζάλι Σούστα κλπ.

Όλα τα τμήματα του συλλόγου (Φιλαρμονική και χορευτικό) καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο δείχνοντας έμπρακτά ότι ο κόσμος επιβραβεύει τις προσπάθειες τις προσπάθειες τους.

Δείτε το Video της εκδήλωσης όπως το κατέγραψε η κάμερα του Φιλιατρά News.


Δείτε και Φωτογραφίες από την χθεσινή Κοπή της πίτας


5 σχόλια:

  1. 1) πολυ καλο βιντεο
    2) Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΤΟ ΒΟΡΡΕΕΙΟΝ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΙ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ. ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΕΕΙΟΥ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΦΙΛΟΠΡΟΟΔΩΝ. Κ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΒΟΡΡΕΕΙΟΝ. ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΟΡΡΕΕΙΟΝ, ΟΧΙ Η ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.
    3) ΕΧΕΤΕ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ. Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΚΥΡΙΟΣ ΣΚΟΠΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ Κ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. ΜΗΝ ΑΠΑΞΙΩΝΕΤΑΙ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν απαξιώνουμε καμία Φιλαρμονική. Όπως μάθαμε το βράδυ ο συνεργάτης μας μέχρι τις 2 τα ξημερώματα έκανε μοντάζ από υλικό μιάμισης ώρας για να βγάλει αυτό το Video και να το ανεβάσει.
      Χρωστάει Φωτογραφίες τις οποίες θα ανεβάσουμε σήμερα σε Slideshow.
      Αν νομίζει κάποιος από εσάς ότι μπορεί να κάνει καλύτερη Δουλειά, ας έρθει να την κάνει.

      Διαγραφή
  2. ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ,ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταπληκτική η εκδήλωση και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην δυναμική και δραστήρια παρουσία της προέδρου και των μελών του Συλλόγου Φιλοπροόδων, την διάθεση των παιδιών που συμμετείχαν με την ζωντάνια και τα νιάτα τους, την υπέροχη εμφάνιση της Φιλαρμονικής που μας μάγεψε πραγματικά!!!
    Ευχαριστούμε ΦιλιατράΝιουζ για την καίρια, πλούσια επαγγελματική κάλυψη!!!
    Χρόνια Πολλά με υγεία σε όλους!!!
    Καλή ευλογημένη κι ευτυχισμένη Χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα!!!
    Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ίδιο έργο σ'επανάληψη...Παντελακη Παγανής κ.α.Καλή χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.