Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Με επιπλέον χρέωση οι ενεργοποιήσεις

Η όλη διαδικασία των ενεργοποιήσεων που θα ξεκινήσει περί τα τέλη του μήνα αναμένεται να περιλαμβάνει φέτος μια πρόσθετη επιβάρυνση για τους παραγωγούς. Η συζήτηση άνοιξε για το εάν αυτή η επιβάρυνση που γίνεται με τις... ευλογίες της ΠΑΣΕΓΕΣ και σε επίπεδο Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Μεσσηνίας, αποτελεί ένα πρόσθετο χαράτσι, την στιγμή που το εισόδημα των παραγωγών καταρρέει.

Για το «κόστος παροχής υπηρεσιών και διαχείρισης ........

αρχείου» οι αγρότες μετά την συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης αποφασίστηκε να πληρώνουν μια επιπλέον χρέωση, που από την πλευρά της Οργάνωσης κρίνεται λογική, όμως ήδη έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων.

Όπως σημειώνεται το κόστος θα φθάσει στα 30 ή και 40 ευρώ με ΦΠΑ και εάν οδεύσουν προς ενεργοποίηση 43.000 παραγωγοί που πήγαν πέρυσι αυτό θα σηματοδοτήσει, εάν λάβουμε μόνο την χρέωση των 25 ευρώ υπόψιν μας, πως η ΕΑΣ θα εισπράξει κάτι παραπάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ, με τους μετριότερους υπολογισμούς.

Σημείωση το κράτος καλύπτει την διαδικασία των ενεργοποιήσεων μέσω των συνεταισριστικών οργανώσεων στην τιμή των 28,17 ευρώ ανά αίτηση πλέον ΦΠΑ.

BEST TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.