Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Δυο νεκροί και ένας τραυματίας από τα Φιλιατρά σε τροχαίο στην Ε.Ο Τσακώνας Καλού Νερού.

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 7.12.16 10:34

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Μεσσηνίας στο άκουσμα της είδησης της οικογενειακής τραγωδίας που γράφτηκε πριν λίγες ώρες στην άσφαλτο, στον δρόμο Τσακώνα – Καλό Νερό στο ύψος της Καλλιρρόης.

Ένα ζευγάρι που .....

κατοικούσε στην Καλαμάτα, πέθανε ακαριαία μετά από σύγκρουση του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Νίκος Κατσούλης από τα Φιλιατρά, με τρακτέρ.

Ο άτυχος άνδρας, που γιόρταζε σήμερα, με τη σύζυγό του, η οποία επίσης πέθανε ακαριαία και την 15χρονη κόρη τους, μαθήτρια της Γ΄ Γυμνασίου σε σχολείο της Καλαμάτας, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε καν, από το θανατηφόρο τροχαίο, ερχόταν από την Πάτρα όπου είχαν πάει για την ορκωμοσία του 24χρονου γιού της οικογένειας, ο οποίος πήρε το πτυχίο του ως δάσκαλος, αποφοιτώντας από το παιδαγωγικό τμήμα του εκεί Πανεπιστημίου.

Ο θάνατος όμως, είχε… τα δικά του σχέδια, μετατρέποντας τη διπλή χαρά για την αγαπημένη οικογένεια σε μεγάλη τραγωδία.

Ο νεαρός ειδοποιήθηκε για το ατύχημα και βρίσκεται καθοδόν για την Καλαμάτα, όπου και θα του ανακοινωθεί η τραγική είδηση, ενώ για την 15χρονη θα ειδοποιηθεί ψυχολόγος, προκειμένου να της γίνει γνωστό που οι γονείς της δεν τα κατάφεραν.

ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ 06.12.2016 20:57

ΝΕΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Το δελτίο τύπου της Αστυνομίας για το θανάσιμο τραυματισμό του ζευγαριού

Χθες (6.12.2016) το απόγευμα, στο 6ο χιλιόμετρο της Επαρχιακής Οδού Τσακώνας- Καλού Νερού, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 54χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο (2) ημεδαπές, μία (1) 51χρονη και μία (1) ανήλικη, συγκρούστηκε με γεωργικό ελκυστήρα, που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 54χρονου και της 51χρονης, καθώς και τον τραυματισμό της ανήλικης. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Καλαμάτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.