Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2016

Ξεκίνησαν οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Aristoil

Ξεκίνησαν σήμερα στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καλαμάτας οι εργασίες της 1ης Διακρατικής Συνάντησης των εταίρων του ευρωπαϊκού προγράμματος Aristoil Interreg Mediterranean, με τη ......

συμμετοχή εκπροσώπων από τις χώρες Ισπανία, Κροατία, Ιταλία, Κύπρο και Ελλάδα.

Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας κα. Ελένη Αλειφέρη, εκπροσωπώντας την Περιφέρεια Πελοποννήσου που συμμετέχει ως εταίρος στο πρόγραμμα, καλωσόρισε τους συμμετέχοντες, αναφερόμενη στην σύνδεση του ελαιολάδου με την πολιτισμό και την οικονομία όχι μόνο της Ελλάδας ,αλλά και της Μεσογείου γενικότερα, στο πλαίσιο των άρρηκτων δεσμών των μεσογειακών λαών, εφόσον αυτό αποτελεί βασική παραγωγική και οικονομική δραστηριότητα αυτών των περιοχών, σε µια µακρά πορεία χιλιάδων ετών.


Αναφέρε ότι η στόχευση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη στήριξη της αγροτικής οικονομίας όσον αφορά την παραγωγή ελαιολάδου, είναι δεδομένη και ενισχύεται ακόμη περισσότερο μέσω του συγκεκριμένου Ευρωπαϊκού Προγράμματος.

Αύριο 8-12-2016 και ώρα 12.00 στο Αμφιθέατρο του ΤΕΙ Καλαμάτας θα λάβει χώρα η ευρεία παρουσίαση του προγράμματος, όπου θα περιγράφονται ο τρόπος υλοποίησής του, οι στόχοι, καθώς και τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

Η παρουσίαση είναι ανοικτή για το ευρύ κοινό και μπορούν να την παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι φορείς και πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.