Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο χορός του Συλλόγου Φιλιατρινών Αττικής "Η Εράνη"

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι Φιλιατρινοί της Αθήνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του συλλόγου των εν Αθήναις φιλιατρινών "Η ΕΡΑΝΗ" και τίμησαν με την παρουσία τους, το κέφι τους και με τις παρεές τους τον χορό-συνεστίαση που προγραμάτισε το ΔΣ στις 10 Μαρτίου στο κέντρο ΜΠΑΜΠΗΣ στην Κηφισιά.

Περισσότεροι από 250 φίλοι του συλλόγου είχαν .........

την ευκαιρία να απολαύσουν μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμου όπως το συγκρότημα "ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ" και άλλους καλλιτέχνες.

Η μεγάλη συμμετοχή κόσμου απέδειξε οτι ο ετήσιος χορός των εν Αθήναις Φιλιατρινών αποτελεί πλεόν παράδοση για τους συμπατριώτες μας που μένουν μακρυά από την γενέτηρά τους.
Μεγάλοι πρωταγωνιστές της βραδυάς ήταν οι νέοι άνθρωποι που πλημμύρισαν με ζωντάνια και χορό το κέντρο διασκεδάζοντας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Ο συνδυασμός του νόστιμου φαγητού, του καλού κρασιού και της ζωντανής μουσικής έδωσαν την ευκαιρία στους προσκεκκλημένους να ξεχαστούν από τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Με το πέρας της επιτυχημένης βραδιάς ευχή όλων ήταν η ανανέωση του ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά με ακόμα μεγαλύτερη συμμετοχή κόσμου.

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΝΙΚΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
μελος ΔΣ




3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Σύλλογο, στο Διοικητικό Συμβούλιο για την πολύ επιτυχημένη διοργάνωση του ετήσιου χορού, που μας χάρισε όμορφες στιγμές διασκέδασης στο Κέντρο «Μπάμπης» στην Κηφισιά.
    Μια ευκαιρία συνάντησης των εν Αθήναις Φιλιατρινών, με πολύ καλό φαγητό, ζωντανή μουσική και χορό. Την παράσταση έκλεψαν τα νέα παιδιά ,που συμμετείχαν με την ψυχή τους και έδωσαν ιδιαίτερη ζωντάνια με την καλή διάθεση και την παρουσία τους !
    Και του χρόνου με την ίδια επιτυχία!
    Χρυσάνθη Λεβεντάκη Κοντέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΥ ΕΔΡΕΥΕΙ Ο ΣΥΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o syllogos edreyei sthn πειραιως 4 στην ομονοια.μπορειτε να ερθετε εκει καθε τεταρτη 7-9 το απογευμα.μπορειτε επισης να τηλεφωνησετε στα γραφεια του συλλογου 2105244688.ακομα στειλε μου στο μαιλ nikolas-kougias@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.