Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Απάντηση στην ανοικτή επιστολή του κ Αλεξανδρόπουλου από τον υπεύθυνο Τύπου του Πυρσού.

Απάντηση στην ανοικτή επιστολή του κ. Γιάννη Αλεξανδρόπουλου σχετικά με την διαμαρτυρία του για τον αποκλεισμό της υποψηφιότητας του στις εκλογές για το Νέο Δ.Σ του Πυρσού εξέδωσε ο υπεύθυνος τύπου του Πυρσού κ. Αγριόπουλος Θεοχάρης.

Η απάντηση του κ. Αγριόπουλου έγινε εχθές βράδυ με σχόλιο στο θέμα του κ. Αλεξανδρόπουλου και μετά από παράκληση του την δημοσιεύουμε ξεχωριστά για να μην μείνουν υπόνοιες στους συμπολίτες μας περί αυθαίρετης συμπεριφοράς του απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

Η απάντηση του είναι η ακόλουθη:.......

Δεν είχα σκοπό να απαντήσω αλλά ο ανώνυμος των 10:43 με κάνει να θέλω να απαντήσω διότι ενώ δεν γνωρίζει έχει εσφαλμένη άποψη και μάλιστα κάνει και κρίσεις.
Ας δούμε λοιπόν τι πραγματικά συνέβη.

Πρώτα και κύρια κρατήστε τέσσερις ημερομηνίες:
α) 8 Μαρτίου
β) 10 Μαρτίου
γ) 11 Μαρτίου
δ) 13 Μαρτίου

Μετά διαβάστε αυτήν την πρόσκληση του Πυρσού: http://filiatranews.blogspot.com/2012/03/blog-post_10.html
και μετά να ξαναδιαβάσει με μεγάλη προσοχή την παραπάνω επιστολή του κ. Αλεξανδρόπουλου και ας δει πώς μόνος του ο κ. Αλεξανδρόπουλος αυτοαναιρείται σε όσα λέει για το απερχόμενο Δ.Σ.

Θα εξηγήσω τι έγινε με πολύ απλά λόγια.

Η πρόσκληση που είχε λάβει ο κ. Αλεξανδρόπουλος Ιωάννης, -όπως και όλα τα μέλη του Πυρσού- ανέφερε ρητά ότι:
Υποψηφιότητα για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε μπορούν να υποβάλλουν τα Μέλη με αίτησή τους στο Δ. Σ. κάθε Τετάρτη και Κυριακή 6 έως 8 το βράδυ μέχρι και την Πέμπτη 8 Μαρτίου 6 έως 8 το βράδυ, στο Φουρναράκειο.

Την πρόσκληση την είχε πάρει έγκαιρα, μία εβδομάδα πριν την καταληκτική ημερομηνία της 8ης Μαρτίου για κατάθεση υποψηφιοτήτων. Είχε όλο το χρόνο να το σκεφτεί αν θέλει να καταθέσει υποψηφιότητα ΕΓΚΑΙΡΑ και δεν θα είχε κανένα πρόβλημα. Ούτε και αποκλείσαμε κανέναν στο να βάλει υποψήφιος.

Όμως ο κ. Αλεξανδρόπουλος θέλησε να υποβάλει υποψηφιότητα ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ.

Εμείς σαν Δ.Σ. αφήσαμε περιθώριο ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ απόγευμα 10 του μήνα. Δηλαδή 48 ώρες ΕΠΙΠΛΕΟΝ και ίσως ακόμα και κατα παράβασιν του καταστατικού του συλλόγου.
Το Σάββατο λοιπόν το απόγευμα συνεδρίασε το Δ.Σ. και κλείσαμε το ψηφοδέλτιο διότι την επόμενη μέρα 11 του μήνα είχαμε εκλογές.
ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ που αποχωρήσαμε από το Δ.Σ. ο κ. Αλεξανδρόπουλος δεν είχε καταθέσει καμία απολύτως υποψηφιότητα.

Όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή του:
Σας έδωσα τα ονόματα έξι συμπολιτών μας την Τρίτη 13 Μαρτίου.

Δηλαδή 3 μέρες μετά το κλείσιμο του ψηφοδελτίου.
Αν αυτό δεν είναι εκπρόθεσμο τότε τι είναι άραγε??
Θυμηθείτε ότι οι εκλογές ήταν να γίνουν την Κυριακή 11 Μαρτίου... Αρα έπρεπε να υπάρχει ψηφοδέλτιο για να διεξαχθούν οι εκλογές (άσχετα αν λόγω μη απαρτίας δεν έγιναν) και για να υπάρχει έπρεπε να έχει κλείσει και να έχει τυπωθεί.
Ταυτόχρονα έπρεπε να έχει κλείσει και το βιβλίο πρακτικών με την τελευταία συνεδρίαση του Δ.Σ. στο οποίο να αναφέρεται ότι το ψηφοδέλτιο που καταρτίστηκε αποτελείται από τους τάδε υποψηφίους.

Την Κυριακή το απόγευμα εγώ με τον πρόεδρο του Πυρσού κ. Αντωναρόπουλο, καθίσαμε στον υπολογιστή και γράψαμε το ψηφοδέλτιο το οποίο και τυπώσαμε προκειμένου να είναι έτοιμο για την ψηφοφορία. Όλα αυτά την Κυριακή.

Ο Κ. Αλεξανδρόπουλος εμφανίστηκε 2 μέρες μετά και φυσικά εκπρόθεσμα να καταθέσει τι???? ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ και μάλιστα όχι μια την δική του αλλά 6 ατόμων!!!!! ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ.

Ο πρόεδρος ως όφειλε έπρεπε να το περάσει από το απερχόμενο συμβούλιο το αίτημα το οποίο απορρίφθηκε. Και κατά την γνώμη μου δίκαια απορρίφθηκε.
Το αιτιολογικό ήταν ότι το βιβλίο πρακτικών έχει κλείσει, άρα ΤΕΛΟΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ τα συμβούλια μέχρι την ανάδειξη νέου.
Ο κ. Αλεξανδρόπουλος δηλαδή τι ήθελε στην ουσία να γίνει???
Άλλο ψηφοδέλτιο να είχαμε στα πρακτικά και την Κυριακή 11 Μαρτίου, και επειδή δεν έγιναν οι εκλογές να είχαμε άλλο ψηφοδέλτιο την επόμενη Κυριακή στις 18 Μαρτίου. Αυτά δεν γίνονται ούτε με σφαίρες.
Και αυτό γιατί?? Γιατί ο κ. Αλεξανδρόπουλος ήθελε να καταθέσει ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ υποψηφιότητα.

Θεωρώ ότι είχε ειδοποιηθεί έγκαιρα, είχε τον χρόνο να καταθέσει την υποψηφιότητα του, ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΡΑΞΕ, πήγε να την θέσει ΕΚΠΡΟΘΕΣΜΑ, απορρίφθηκε, και τώρα με την ανοικτή επιστολή να θέλει να βγει και από πάνω.

Νομίζω ότι ο Κ. Αλεξανδρόπουλος δεν τα υπολόγισε σωστά. Και για τους λάθος υπολογισμούς του δεν ευθυνόμαστε εμείς ως απερχόμενο Δ.Σ. Ας ψάξει τις ευθύνες στον εαυτόν του.
Αυτό που θα ήθελα να καταστήσω σαφές και το επαναλάβω προς κάθε κατεύθυνση είναι πως ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ που κατατέθηκε έγκαιρα. Αποκλείστηκε η εκπρόθεσμη υποψηφιότητα και ΜΟΝΟ.

Αγριόπουλος Θεοχάρης
Υπεύθυνος Τύπου του Πυρσού


4 σχόλια:

  1. Τελικά πότε δεν θα τα βείτε σ΄αυτην την πόλη...καταστατικά,καταστατικά,καταστατικά και από ουσία,ΜΗΔΕΝ,το απόλυτο τίποτα,ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
    Ο ένας καθυστέρησε,ο άλλος κρύβεται πίσω από το καταστατικό(!)και κανένας σας δεν βλέπει το κακό που υπάρχει και τα χειρότερα που έρχονται για την κοινωνία μας και τον πολιτισμό της.Όταν προβάλλετε τόσο έντονα το καταστατικό σημαίνει αγαπητοί κύριοι ότι χάσατε τις απλές,λαϊκες, φιλικές,ανθρώπινες σχέσεις και δεν μπορείτε να συνενοηθείτε...το καταστατικό περιμένετε μια χούφτα άνθρωποι για να βρείτε άκρη;
    Οι ημερομηνίες λέει πέρασαν και κάτι έγινε,χέστηκε η φοράδα στ΄αλώνι,βάλτους μέσα να μπούν και νέοι άνθρωποι να δούμε τί θα κάνουν και αυτοί...τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα...
    ΝΤΡΟΠΗ για την δημοκρατία σας και για την οισία που θέλετε συνεχως να χάνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιός σας είπε ότι στο νέο ψηφοδέλτιο δεν υπάρχουν νέα πρόσωπα???
    Στο νέο ψηφοδέλτιο που καταρτίστηκε υπάρχουν τα εξής νέα πρόσωπα:
    Γαλανόπουλος Αθανάσιος
    Κορμάς Δημήτριος
    Μπαζάνος Παντελής
    Τασουλή - Λεβεντάκη Έμυ

    Ενω για πρώτη φορά στο προηγούμενο συμβούλιο είχαν εκλεγεί οι εξής:

    Ποιός σας είπε ότι και στο απερχόμενο διοικητικό συμβούλιο ΔΕΝ υπήρξαν νέα πρόσωπα???
    Ενημερωτικά σας λέω ότι τα νέα πρόσωπα στο απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο ήταν:
    Αγριόπουλος θεοχάρης
    Κωφίδου Θεοδώρα (Λόλα)
    Στυλιανός Δημήτριος
    Στυλιανού Φώφη

    Ένας σύλλογος λειτουργεί βάση καταστατικού λειτουργίας του.
    Ενημέρωση για τις εκλογές στον σύλλογο υπήρξε έγκαιρα και προσκλήσεις μοιράστηκαν μια εβδομάδα πριν τις 8 Μαρτίου που έλεγε η ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων. Δεν έγινε απολύτως τίποτα το παράτυπο.

    Σας παρακαλώ όπως διαβάσετε με προσοχή την απάντηση μου και νομίζω ότι θα πάρετε τις απαντήσεις που χρειάζεστε. Άλλωστε τα γράφω πολύ απλά και κατανοητά.

    Σας ευχαριστώ.
    Αγριόπουλος Χάρης
    Υπεύθυνος Τύπου του Πυρσού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΔΕΝ ΛΕΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΤΩΡΑ Ε? ΕΚΑΝΕΣ ΤΟ ΣΟΟΥ ΣΟΥ ΣΑΝ ΚΑΛΟΣ ΘΕΑΤΡΙΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΚΑΤΣΕΣ ΗΣΥΧΟΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ.
    ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΞΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΕΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΦΗΣΑΝ ΑΠ ΕΞΩ. ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ. ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ.
    ΟΑΑ ΠΙΑ ΕΣΥ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΛΑ ΠΙΑ ΕΣΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΥΠΗΡΞΕΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΙΑΤΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ. ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΜΕΓΑΛΟ ΑΞΙΩΜΑ. ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΕ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ. ΑΠΟ ΣΕΝΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η όλη στάση του Δ.Σ.του Πυρσού, εν όψει των εκλογών του, καθώς και η επί πολλά έτη απραξία στην ουσία του ρόλου του, μου φέρνει στο μυαλό κάτι Γονείς που "κλαδεύουν " τα παιδιά τους από φόβο μη τυχόν και τους ξεπεράσουν... και ειλικρινά λυπάμαι για αυτούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.