Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Σε εγκληματική ενέργεια οφείλεται ο θάνατος της 35χρονης στους Γαργαλιάνους

Ο θάνατος επήλθε από κακώσεις δια βολίδων πυροβόλου κυνηγετικού όπλου. Σύμφωνα με τα όσα διαπίστωσε ο ιατροδικαστής.

Συγκλονισμένη η .....

μικρή κοινωνία των Γαργαλιάνων παρακολουθεί τις εξελίξεις σχετικά με το θάνατο της ατυχής 35χρονης, μητέρας τεσσάρων ανήλικων παιδιών. Μετά τις αστυνομικές έρευνες και η ιατροδικαστική έρευνα δείχνει πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο ιατροδικαστής Νικόλαος Κωτακίδης που έφθασε στο σημείο με τους αστυνομικούς και εξέτασε το πτώμα εξήγησε πως πίσω από το θάνατό υπάρχουν στοιχεία εγκληματικής ενέργειας.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο θάνατος προήλθε από κυνηγετικό όπλο (ίσως μικρού διαμετρήματος) ενώ ο πυροβολισμός ήταν εξ επαφής. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια καθώς απέκλεισε το γεγονός της αυτοχειρίας.
Μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί το όπλο με το οποίο έγινε ο φόνος.

Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της 35χρονης γυναίκας φαίνεται να έχει καταθέσει πως η γυναίκα έφυγε χθες το βράδυ από το σπίτι χωρίς να προσδιορίζει το που ακριβώς θα πάει.

Ένα σημαντικό ερώτημα που προκύπτει από τα έως τώρα στοιχεία για τους αστυνομικούς είναι, γιατί ο σύζυγος δεν αναζήτησε την άτυχη μητέρα των τεσσάρων παιδιών του όλη τη νύχτα που έλειπε από το σπίτι και την βρήκε σήμερα το πρωί νεκρή ο ίδιος, την στιγμή που πήγαινε με εργάτες για να μαζέψουν ελιές στα χωράφια.

gargalianoi on line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.