Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2016

Θρίλερ στους Γαργαλιάνους με την υπόθεση της 35χρονης που βρέθηκε νεκρή με τραύμα από πυροβόλο

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την υπόθεση του θανάτου της 35χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί μέσα στο αυτοκίνητό της, κοντά στην κοινότητα Λεύκης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., η γυναίκα φέρει τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο, ενώ από νωρίς το πρωί βρίσκονται στον .....

τόπο του συμβάντος και ερευνούν την περιοχή αστυνομικοί της Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας για την ανεύρεση στοιχείων που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ παίρνουν καταθέσεις από άτομα που γνώριζαν την 35χρονη.

Το πτώμα της γυναίκας αναμένεται να μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή.

Η 35χρονη Γ.Π., μητέρα τεσσάρων ανηλίκων παιδιών, σύμφωνα με πληροφορίες είχε να δώσει σημεία ζωής από χθες αργά το απόγευμα. Να σημειωθεί πως η 35χρονη είχε την τύχη να φέρει το πρώτο παιδί στη Μεσσηνία για το 2016 και το δεύτερο στην Ελλάδα, είχε όμως την ατυχία στα τέλη του 2016 να κοπεί το νήμα της ζωής της!



Σήμερα το πρωί ο 55χρονος Α.Π. ,άνδρας της άτυχης 35χρονης ο οποίος υπηρετεί στην Π.Υ. Γαργαλιάνων, την στιγμή που κινούταν επί της Ε.Ο. Γαργαλιάνων – Λεύκης και πήγαινε για το μάζεμα των ελιών, μια εκ των εργατριών που είχε στο αυτοκίνητο είδε το αμάξι της γυναίκας του (ένα πράσινο Hyundai) να βρίσκεται παρκαρισμένο σε κάθετο αγροτικό δρόμο. Αμέσως σταμάτησε και αντίκρισε, το αποτρόπαιο θέαμα, της νεκρής συζύγου του. Άμεσα ενημερώθηκαν οι Αστυνομικές αρχές οι οποίες κατέφθασαν στο σημείο για τα περαιτέρω.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η έλευση του ιατροδικαστή ο οποίος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σημείο που βρέθηκε η άτυχη γυναικά.

Gargalianoi On Line

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.