Σάββατο, 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος ανακοινώνεται για υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.

Γράφει ο Πρώην Διαχειριστής

Την στήριξη στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο αναμένεται να παράσχει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τις επόμενες ώρες για τον Δήμο Τριφυλίας μετά το αδιέξοδο που επικρατούσε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Φιλιατρά News ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος που τις προηγούμενες μέρες με δήλωση του στα ΜΜΕ είχε παραιτηθεί από την διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας, τα τελευταία εικοσιτετράωρα δέχτηκε ισχυρές πιέσεις και τελικά πείστηκε να μπει επικεφαλής του συνδυασμού.
Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο Φιλιατρών ευρεία σύσκεψη των κομματικών οργανώσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ από την Κυπαρισσία τα Φιλιατρά αλλά και τους Γαργαλιάνους προκειμένου να καταλήξουν στον κοινό υποψήφιο ανάμεσα στους Πετρόπουλο και Σωτηρόπουλο για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου.
Παρόντες ήταν και οι μέχρι πρότινος δυο ......

διεκδικητές του χρίσματος κύριοι Θανάσης Πετρόπουλος και Δημήτρης Σωτηρόπουλος όπου έθεσαν επί τάπητος τον νέο Δήμο Τριφυλίας.
Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος έχει διατελέσει δήμαρχος Φιλιατρών αλλά και Δημοτικός σύμβουλος και έχει την εμπειρία για διοίκηση του ενιαίου πλέον Δήμου Τριφυλίας.
Ο πρώτος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Σωηρόπουλο θα είναι ο νυν Δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας κος Θανάσης Πετρόπουλος, ενώ από την στιγμή που θα ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα του κου Σωτηρόπουλου εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι.

Θολό το τοπίο στην Ν.Δ.

Από την άλλη στην ΝΔ θολό παραμένει το τοπίο των υποψηφιοτήτων μετά το φιάσκο Κατσίβελα με το ασυμβίβαστο και την πολιτική ήττα που υπέστη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θυμίζουμε ότι ο κος Κατσίβελας αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Κου Σαμαρά χωρίς να έχει προταθεί από κανέναν.
Τα ονόματα που ακούγονταν αυτές τις ημέρες ήταν τέσσερα. Αυτό του κου Ανδρινόπουλου από τους Γαργαλιάνους, των κυρίων Παπαθεοδοσίου ή Ξύγκα από τα Φιλιατρά -ακούστηκε για τον Κο Ξύγκα ότι δέχεται πιέσεις- και των Παναγιώτη Τσίγγανου ή κου Γκότση από την Κυπαρισσία.
Την μεγαλύτερη δυναμική την συγκεντρώνει το πρόσωπο του Παναγιώτη Τσίγγανου από την Κυπαρισσία ενω δυνατά αλλά πάντα υπολειπόμενα παίζει το όνομα του κου Ανδρινόπουλου από τους Γαργαλιάνους.

Ο Παναγιώτης Τσίγγανος ο οποίος είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κυπαρισσίας θεωρείται ότι έχει την σχετική εμπειρία να ηγηθεί του ψηφοδελτίου σε σχέση με τον Κο Ανδρινόπουλο που στερείται εμπειρίας στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Δεν θα αποτελέσει ωστόσο έκπληξη αν ανακοινωθεί ο κος Ανδρινόπουλος καθότι ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Τριφυλίας.

Morias News