Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Κλείδωσε και ανακοινώνουν Πέτρο Τατούλη στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. για την περιφέρεια Πελοποννήσου.

Γράφει ο Πρώην Διαχειριστής

Σε γάμο θα καταλήξει τελικά το έντονο φλερτ του ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον μέχρι αυτή την στιγμή ανεξάρτητο (προς το παρόν υποστηρίζεται από το ΛΑΟΣ) υποψήφιο Περιφερειάρχη Πέτρο Τατούλη που υπήρχε όλο αυτόν τον καιρό μιας και έχει καταφέρει να προηγείται κατά πάρα πολύ του συνυποψηφίου του από την Ν.Δ. Δημήτρη Δράκου.
Αυτό το γνωρίζουν πάρα πολύ καλά στην Ιπποκράτους και δεν θα θέλανε να το διακινδυνεύσουν με κάποια άλλη υποστήριξη υποψηφίου όπως του Βουλευτή Μεσσηνίας του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Οδυσσέα Βουδούρη που ακούστηκε τα τελευταία εικοσιτετράωρα μιας και ο Πέτρος Τατούλης εξακολουθεί να προηγείται σε δημοσκοπήσεις.
Ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα είναι .........

ανοικτά για το αν ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης θα εξακολουθήσει να στηρίζει την υποψηφιότητα Τατούλη, όταν ανακοινωθεί το όνομα του για υποστήριξη του από το ΠΑ.ΣΟ.Κ.

Ο Πέτρος Τατούλης έχοντας κρατήσει χαμηλό προφίλ μέχρι τώρα έχει καταφέρει να παίζει πολύ δυνατά για την περιφέρεια Πελοποννήσου και αυτό το ξέρουν οι πάντες στην ΝΔ.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του aftodioikisi.gr πολλές αντιρρήσεις είχε ο Νομάρχης Κορίνθου Νίκος Ταγαράς να μπει στο ψηφοδέλτιο Δράκου γεγονός που ανάγκασε τον αρχηγό της ΝΔ να ταξιδέψει στην Κόρινθο προκειμένου να πείσει τον κο Ταγαρά να κατέβει υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης.

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.