Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος ανακοινώνεται για υποψήφιος Δήμαρχος Τριφυλίας.

Γράφει ο Πρώην Διαχειριστής

Την στήριξη στον Δημήτρη Σωτηρόπουλο αναμένεται να παράσχει το ΠΑ.ΣΟ.Κ. τις επόμενες ώρες για τον Δήμο Τριφυλίας μετά το αδιέξοδο που επικρατούσε τα προηγούμενα εικοσιτετράωρα.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Φιλιατρά News ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος που τις προηγούμενες μέρες με δήλωση του στα ΜΜΕ είχε παραιτηθεί από την διεκδίκηση του Δήμου Τριφυλίας, τα τελευταία εικοσιτετράωρα δέχτηκε ισχυρές πιέσεις και τελικά πείστηκε να μπει επικεφαλής του συνδυασμού.
Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε στο Φουρναράκειο Πνευματικό κέντρο Φιλιατρών ευρεία σύσκεψη των κομματικών οργανώσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ από την Κυπαρισσία τα Φιλιατρά αλλά και τους Γαργαλιάνους προκειμένου να καταλήξουν στον κοινό υποψήφιο ανάμεσα στους Πετρόπουλο και Σωτηρόπουλο για να ηγηθεί του ψηφοδελτίου.
Παρόντες ήταν και οι μέχρι πρότινος δυο ......

διεκδικητές του χρίσματος κύριοι Θανάσης Πετρόπουλος και Δημήτρης Σωτηρόπουλος όπου έθεσαν επί τάπητος τον νέο Δήμο Τριφυλίας.
Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος έχει διατελέσει δήμαρχος Φιλιατρών αλλά και Δημοτικός σύμβουλος και έχει την εμπειρία για διοίκηση του ενιαίου πλέον Δήμου Τριφυλίας.
Ο πρώτος υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος που θα πλαισιώσει τον Δημήτρη Σωηρόπουλο θα είναι ο νυν Δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Κυπαρισσίας κος Θανάσης Πετρόπουλος, ενώ από την στιγμή που θα ανακοινωθεί και επίσημα το όνομα του κου Σωτηρόπουλου εντός ολίγων ημερών θα ανακοινωθούν και οι υποψήφιοι Δημοτικοί σύμβουλοι.

Θολό το τοπίο στην Ν.Δ.

Από την άλλη στην ΝΔ θολό παραμένει το τοπίο των υποψηφιοτήτων μετά το φιάσκο Κατσίβελα με το ασυμβίβαστο και την πολιτική ήττα που υπέστη ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Θυμίζουμε ότι ο κος Κατσίβελας αποτέλεσε προσωπική επιλογή του Κου Σαμαρά χωρίς να έχει προταθεί από κανέναν.
Τα ονόματα που ακούγονταν αυτές τις ημέρες ήταν τέσσερα. Αυτό του κου Ανδρινόπουλου από τους Γαργαλιάνους, των κυρίων Παπαθεοδοσίου ή Ξύγκα από τα Φιλιατρά -ακούστηκε για τον Κο Ξύγκα ότι δέχεται πιέσεις- και των Παναγιώτη Τσίγγανου ή κου Γκότση από την Κυπαρισσία.
Την μεγαλύτερη δυναμική την συγκεντρώνει το πρόσωπο του Παναγιώτη Τσίγγανου από την Κυπαρισσία ενω δυνατά αλλά πάντα υπολειπόμενα παίζει το όνομα του κου Ανδρινόπουλου από τους Γαργαλιάνους.

Ο Παναγιώτης Τσίγγανος ο οποίος είναι εν ενεργεία δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Κυπαρισσίας θεωρείται ότι έχει την σχετική εμπειρία να ηγηθεί του ψηφοδελτίου σε σχέση με τον Κο Ανδρινόπουλο που στερείται εμπειρίας στην τοπική αυτοδιοίκηση.
Δεν θα αποτελέσει ωστόσο έκπληξη αν ανακοινωθεί ο κος Ανδρινόπουλος καθότι ο Αντώνης Σαμαράς θέλει να διεκδικήσει με αξιώσεις τον Δήμο Τριφυλίας.

50 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ.Γρηγορης Γκοτσης μπορει να μοιρασει δυο γαιδουριων αχυρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έγκυρα ενημερώνω οτι ο Κος Σωτηρόπουλος, αν θα είναι υποψήφιος, θα ηγηθεί ανεξάρτητου συνδιασμού χωρίς χρίσμα ή στήριξη. Αυτό είναι σίγουρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ΟΤΙ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ.
    Η ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ) ΜΕ ΑΦΗΝΕΙ ΠΑΓΕΡΑ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
    ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΑΝΕΠΑΡΚΗ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ.

    ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΗΓΗΘΕΙ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ, ΜΕΤΡΗΜΕΝΟΣ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ, ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΚΥΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ.

    ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΕ. ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ίσως η μόνη καλύτερη επιλογή ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος.
    Είμαι σύμφωνη με αυτό το άτομο για υποψηφιο Δήμαρχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η κλικα εκανε το θαυμα της πιεσε δηθεν το Σωτηροπουλο για υποψηφιο Δημαρχο γιαυτο θα υπαρξει μαυρο εχουν περασει τον κοσμο για μ...ς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. kalos giatros na to dextw ... kalos dhmarxos ??? mhpws 3exnate thn prohgoumenh 9hteia t ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ούτε εγω γνωριζω τον κ.Ανδρινοπουλο αν και ειμαι απ τους Γαργαλιάνους . Παρολα αυτα πιστευω οτι ο δημαρχος πρεπει να ειναι απο γαργαλιανους ή φιλιατρα γι αυτο και πιστευω οτι εφοσον δεν προχωρησε η υποψηφιοτητα του κ.Κατσίβελα θα πρεπει να δραστηριοποιηθει ο κ.Κατριτσης πρωην δημαρχος Γαργαλιανων επι 12ετίας ή ο κ.Ξυγκας που επισης εχει την καταλληλη εμπειρια απο θεματα τοπικης αυτοδιοικησης . Τελος συμφωνω απολυτα με την υποψηφιοτητα Σωτηροπουλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Σωτηρόπουλος απέτυχε με τα Φιλιατρά μόνα τους, θα τα καταφέρει με την Τριφυλία; Σταθερότητα που την έχει όμως!!! Όταν λέει "Δε βάζω για Δήμαρχος" εννοεί "Ψηφήστε με" Χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Πρώην Διαχειριστής του Φιλιατρά News4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 1:42 μ.μ.

    Προσπαθείτε ορισμένοι να συγκρίνετε ανόμαοι πράγματα.
    Άλλο Δήμαρχος Φιλιατρών, Άλλο Δήμαρχος Τριφυλίας ο οποίος αποτελείται απο 6 πρώην δήμους.
    ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ από μια τέτοια διοίκηση Δήμου.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    Γι αυτό τον Δήμο χρειάζεται μια σοβαρή υποψηφιότητα, ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων, που να μπορέσει να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του.
    Μποερεί ο κος Ανδρινόπουλος να είναι ένας εξαιρετικός κύριος, καθόλα σοβαρός, αλλά εχει ένα σοβαρό μείον. ΕΧΕΙ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ σε αυτοδιοικητικά θέματα.
    Δεν θα διοικήσει μονάδα της αεροπορίας (εμαθα ότι ειναι απόστρατος της αεροπορίας) θα διοικήσει εναν τεράστιο Δήμο.
    Με τι γνώσεις? Με τι εμπειρία?

    Θεωρώ ότι η πιο κατάλληλη προσωπικότητα για αυτόν τον δήμο ο οποίος σημειωτέον θα διοικηθεί για πρώτη φορά, χρειάζεται εναν άνθρωπο με σχετική εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.
    Ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος, έχει τα εχέγγυα να το κάνει.
    Πρέπει να στηρηχθεί ο Σωτηρόπουλος. Είναι ο μόνος αυτή την στιγμή (ειδικά αν απο την ΝΔ ανακοινωθεί ο Ανδρινόπουλος) που μπορεί να τα βγάλει πέρα.
    Άλλωστε εχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία να πετύχει γιατι θα πλαισωθεί από ανθρώπους που γνωρίζουν την τοπική αυτοδιοίκηση. ΠΧ. Ο Θανάσης Πετρόπουλος απο την Κυπαρισσία που είχε δηλώσει ότι αν είναι ο Σωτηρόπουλος επικεφαλής θα συνατχθεί στον συνδυασμό. Αν δεν κανω λάθος το ίδιο είχε πει για τον Πετρόπουλο και ο Σωτηρόπουλος. Αν κάνω λάθος ζητώ συγνώμη.
    Φαίνεται ότι η μόνη υποψηφιότητα που έχει πάρα πολλές πιθανότητες να πάρει τον δήμο αλλά και να τον διοικήσει σωστά είναι αυτή του Δημήτρη Σωτηρόπουλου. Δεν μειώνω τον Θανάση Πετρόπουλο με αυτό που λεω αλλά μιλάω με μόνο γνώμονα την αυτοδιοίκηση. Τον Πετρόπουλο τον οποίο έτυχε να γνωρίσω και προσωπικά σε κάποια εκδήλωση τον θεωρώ -από το λίγο που του μίλησα- έναν εξαιρετικό "τυπά".
    Οπότε καλό θα ήταν να κοιτάξουμε (εγώ θα πω όλοι ανεξαρτήτου κόμματος) να δώσουμε στον δήμο Τριφυλίας τους ανθρώπους που πρέπει να έχει για να διοικηθεί.
    Και κυρίως άτομα με εμπειρία στην αυτοδιοίκηση.

    Και κάτι ακόμα. Επειδή σίγουρα θα υπάρξουν κάποιοι να πουν μα εσύ κόντραρες τον Σωτηρόπουλο σε αυτό που με σθένος υποστήριζε για Δήμο Τριφυλίας θα πω ότι -όσο ήμουν διαχειριστής σε αυτό το blog διαφώνησα ανοικτά με τον κο Σωτηρόπουλο ως προς αυτό που υποστήριζε και όχι ως προς το άτομο Σωτηρόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΟΣΜΟΣ, ΑΓΕΥΣΤΟΣ .ΚΑΙ ΝΥΣΤΑΓΜΕΝΟΣ,,,,ΚΡΙΜΑ ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχει να πέσει μαύρο... Πρώτα τα βολεύει εκεί πέρα και φτιάχνουν το Δήμο Τριφυλίας με τους βουλευτές και μετά μας το παίζει δήθεν και καλά, δε βάζω και δε θέλω...ΤΡΑΒΑΤΕ ΜΕ ΚΙ ΑΣ ΚΛΑΙΩ! Το ζουμί ποιο είναι; Να τος τώρα υποψήφιος!! Μας κοροϊδεύουνε μες τα μούτρα μας, κρύβονται πίσω από το δάχτυλο τους και ρωτάνε "Φαίνομαι"; Αμ φαίνεσαι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σοβαρός άνθρωπος ο Κος Σωτηρόπουλος μπορεί να προσφέρει στον ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.Αυτό όμως αυτό να σημαίνει ότι και ο Κος Πετρόπουλος δεν είναι αξιόλογος άνθρωπος που σίγουρα και αυτός
    μπορεί να προσφέρει πολά.
    Από το άλλο στρατόπεδο τα ονόματα των ΑΝΔΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ-ΚΟΛΛΙΑΣ-ΓΚΟΤΣΗΣ-ΠΑΠΑΘΕΟΔΟΣΙΟΥ-ΞΥΓΚΑΣ-ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ κλπ πιστεύω ότι δεν έχουν
    απεμπλακεί απο τοπικισμούς και διάφορα άλλα
    που ο καθένας με τον δικό του τρόπο έχει αναδείξει και μόνο ο ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ έχει τα φόντα να ηγηθεί και να προσφέρει πολλά στον ΔΗΜΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πετρόπουλε προχωρα μόνος σου και ασε τους κωλοτούμπες που θελουν τώρα να πάνε και μπροστά.
    Ο κ. Σωτηρόπουλος με Κατσίβελα από τη ΝΔ ούτε να ακούσει δεν ήθελε να πάει μπροστά, τώρα που είναι μπαχαλο η ΝΔ και καλά τον πιέσαν και πάει μπροστά.
    Από όσο ακούγεται πολύ περισσότερο τον πίεζαν πριν.

    Στα δύσκολα το έβαλε στα πόδια στα εύκολα τραβάτεμε και ας κλαίω.

    Ρε ουστ από δώ....

    κωλοτούμπες ε κωλοτούμπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ρε παιδια δεν το ιδιο προβλημα με τον Κατσιβελα;
    Δεν ειναι κι αυτος διευθυνων του κεντρου υγειας Φιλιατρων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΟΤΣΗΣ ΕΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ,ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ !!
    ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΧΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ .
    ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ ΚΑΤΕΒΑ ΝΑ ΣΑΡΩΣΕΙΣ,ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΤΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ??? ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΗΣ ΜΑΣΤΡΑΓΓΕΛΟΥ,,,,ΠΑΕΙ Ο ΜΙΜΗΣ ΧΑΘΗΚΕ!!!!!! ΒΓΑΛΤΕ ΤΗΝ ΦΩΤΟ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. καλα ρε παιδια μονο οι Σωτηροποπαξιπαυλος και Πετροπουλος αξιζουν στην τριφυλια απο το ΠΑΣΟΚ οι αλλοι πασοκατζηδες ειναι αιφυλιουςπαξιομενοι δηλαδη αυτοι θα μας σωσουν δεν ντρεπομαστε τεσσερα χρονια εκανε ο Σωτηροπουλος Δημαρχος στα Φιλιατρα δεν αφησε κατι αξιολογο στη θητεια του
    βαλτε και κανενα νεο μπροστα τους απαξιοσατε ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ένας φίλος.
    Πιστεύω ότι μια κοινωνία, ένας Δήμος, πολύ περισσότερο σήμερα με τον Καλλικράτη,
    έχει την ανάγκη του πιο άξιου, του πιο πλούσιου αποστάγματος σε ανθρώπινο δυναμικό. Άξιοι άνθρωποι, εργατικοί άνθρωποι, ικανοί άνθρωποι, δυναμικοί άνθρωποι, οραματιστές άνθρωποι, καθαροί άνθρωποι μακριά από μηχανισμούς και καθεστωτικές νοοτροπίες.
    Πιστεύω να μη διαφωνούμε πως η ιστορία δε γράφεται από τα πάνω, δε γράφεται κάτω από το τραπέζι, δε γράφεται από πρίγκιπες και διαδόχους, δε γράφεται από μηχανισμούς και αυλές, δε γράφεται με αποκλεισμούς και μηχανορραφίες και ούτε φυσικά γράφεται από εντολοδόχους.
    Η ιστορία γράφεται από τις κοινωνίες που αναπτύσσουν συλλογικό όραμα, παράγουν πολιτικές, εφαρμόζουν τις πολιτικές και λογοδοτούν για τις πολιτικές.
    Διαβάζοντας λοιπόν τη συζήτηση που γίνεται και τους προβληματισμούς που αναπτύσσονται δε μπορώ να καταλάβω πως ο Σωτηρόπουλος, που με δήλωσή του δεν ενδιαφέρεται για τη νέα προσπάθεια, είναι πιο κατάλληλος ως υποψήφιος, από τον Πετρόπουλο, που όλο αυτό το διάστημα με τη στάση του έχει δείξει πως τον αφορά η νέα σελίδα μαζί με όλους τους δημότες, χωρίς αποκλεισμούς και διχασμούς.
    Ας μη ξεχνάμε πως

    οι μάχες δε διεξάγονται από κουρασμένους κομματικούς επιτελάρχες,

    οι μάχες δε δίνονται από κιτρινισμένους θαλάμους της εξουσίας.

    οι μάχες κερδίζονται από τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.

    Διεξάγονται στη μήτρα των τοπικών κοινωνιών και γεννούν ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ένας φίλος.
    Πιστεύω ότι μια κοινωνία, ένας Δήμος, πολύ περισσότερο σήμερα με τον Καλλικράτη,
    έχει την ανάγκη του πιο άξιου, του πιο πλούσιου αποστάγματος σε ανθρώπινο δυναμικό. Άξιοι άνθρωποι, εργατικοί άνθρωποι, ικανοί άνθρωποι, δυναμικοί άνθρωποι, οραματιστές άνθρωποι, καθαροί άνθρωποι μακριά από μηχανισμούς και καθεστωτικές νοοτροπίες.
    Πιστεύω να μη διαφωνούμε πως η ιστορία δε γράφεται από τα πάνω, δε γράφεται κάτω από το τραπέζι, δε γράφεται από πρίγκιπες και διαδόχους, δε γράφεται από μηχανισμούς και αυλές, δε γράφεται με αποκλεισμούς και μηχανορραφίες και ούτε φυσικά γράφεται από εντολοδόχους.
    Η ιστορία γράφεται από τις κοινωνίες που αναπτύσσουν συλλογικό όραμα, παράγουν πολιτικές, εφαρμόζουν τις πολιτικές και λογοδοτούν για τις πολιτικές.
    Διαβάζοντας λοιπόν τη συζήτηση που γίνεται και τους προβληματισμούς που αναπτύσσονται δε μπορώ να καταλάβω πως ο Σωτηρόπουλος, που με δήλωσή του δεν ενδιαφέρεται για τη νέα προσπάθεια, είναι πιο κατάλληλος ως υποψήφιος, από τον Πετρόπουλο, που όλο αυτό το διάστημα με τη στάση του έχει δείξει πως τον αφορά η νέα σελίδα μαζί με όλους τους δημότες, χωρίς αποκλεισμούς και διχασμούς.
    Ας μη ξεχνάμε πως

    οι μάχες δε διεξάγονται από κουρασμένους κομματικούς επιτελάρχες,

    οι μάχες δε δίνονται από κιτρινισμένους θαλάμους της εξουσίας.

    οι μάχες κερδίζονται από τους πολίτες και τις τοπικές κοινωνίες.

    Διεξάγονται στη μήτρα των τοπικών κοινωνιών και γεννούν ΝΕΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο πρώην Διαχειριστής4 Σεπτεμβρίου 2010 στις 10:32 μ.μ.

    Προς ανώνυμο 4 Σεπτεμβρίου 2010 4:37 μ.μ.

    Οχι φίλε μου. Δεν ειναι ίδια περίπτωση με τον Κατσίβελα ο Σωτηρόπουλος.

    Στο Κέντρο Υγείας Φιλιατρών Διευθύντρια ή συντονίστρια αν θέλεις είναι η κα Τζαβάρα. Ο Κος Σωτηρόπουλος είναι ένας απλός Παθολόγος του Κέντρου Υγείας ο οποίος κάνει απλά το ιατρείο του και δεν ασκεί διοίκηση.

    Ο Κατσίβελας πάλι ήταν διευθυντής - Συντονιστής στο Κέντρο Υγείας Γαργαλιάνων και ασκούσε διοίκηση.
    Εκεί την πάτησε και αναγκάστηκε να αποσυρθεί.
    Υπήρχε βαρβάτο κώλυμα. Κάτι που δεν υπάρχει με τον Σωτηρόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!
    Ο ΞΥΓΚΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΟΛΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ Η ΜΑΡΙΑ5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 9:45 π.μ.

    Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗ ΕΚΑΝΕ ΣΤΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ 4ΧΡΟΝΙΑ?
    ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΕΡΓΟ ΤΟΥ? ΕΝΑ ΜΟΝΟ,
    ΕΑΝ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΔΡΑΚΟΣ ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΣΙΓΚΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝ. ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. φιλε Μιμη με το Μαστραγγελο πισω στην φωτογραφια την πατησες αν ειχες την ευλογια του παπανιονιου κατι θα γινοτανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΟΣΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΦΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΙ Ο Κ. ΛΙΤΣΑΣ ΚΑΙ
    ΑΣ ΜΗ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλα τα λες φιλε μου (9:23) αλλα που να βρει κανεις τα 150000 ευρω ,για ν κατεβει υποψηφιος,και μετα πως θα τα βγαλει, με κλοπη,ή με προμηθειες.Δεν γινεται παρα να ειναι κομπιναδορος ο ανθρωπος και τετοιον Δημαρχο απευχομαστε ολοι να εχουμε.
    Με τους κομματικους αλλαζουν τα πραγματα,τα χρηματα θα βρεθουν συλλογικα, και απο το κομμα πιθανον,αλλα σιγουρα κανενα πολιτικο κομμα εξουσιας δεν θα θελησει να εκπροσωπηθει απο ατομο επικινδυνο και αδιαφανες.
    Τωρα για το Μιμη το Σωτηροπουλο ,υπαρχει ενα κακο παρελθον ,το γνωριζουμε ολοι οι Φιλιατρινοι ,δεν αφορα την ποιοτητα του ανθρωπου,αλλα το οτι εγκατελειψαν το συνδυασμο του στελεχη του ,ισως γιατι ο Μιμης δεν ικανοποιησε προσωπικες φιλοδοξιες καποιων και δεν ικανοποιησε συμφεροντα.
    Ευχομαι αυτη την φορα να πλαισιωθει με ανθρωπους που δεν εχουν κατα νου τετοιες βλεψεις απο την συμμετοχη τους στα κοινα,ας ,και να μην παιξει ρολο σε κομμα ανηκουν,εγω ανηκω στο ΠΑΣΟΚ και ευλβεπιστω να βρεθω στο συνδυασμο.
    Καλη επιτυχια αγαπητε Μιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ 2.55
    ΩΠΑ ΜΕΓΑΛΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΣΟΥΖΗ ΜΑΣ!!!
    ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ Γ........ ΚΑΙ ΕΙΡΘΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμε 10:52, συμφωνώ απόλυτα. Μαύρο σε όσους μας μαύρισαν. Θα το πληρώσουνε. Κε Σωτηρόπουλε να δω τι θα πείτε και πως θα ζητήσετε τις ψήφους μας από τα προεκλογικά μπαλκόνια. Τόσα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ, με θητεία Δημάρχου στην πλάτη σας, τόσος κόσμος σας ψήφησε στις τελευταίες εκλογές και δεν προσπαθήσατε καν να μας φέρετε την έδρα του Δήμου με τον Καλλικράτη. Ξεχάσατε τους ανθρώπους που εκπροσωπείτε στο δημοτικό συμβούλιο, αυτούς που σας στήριξαν, κοιτάξατε τον εαυτό σας. Δηλαδή άμα γίνετε και Δήμαρχος τι θα κάνετε χειρότερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ο κ. Σωτηρόπουλος στις εκλογές του 2006 που ήταν υποψήφιος δάμαρχος είχε τις ίδιες ιδιότητες με τον κ.Κατσίβελα στα κέντρα Υγείας τώρα γιατί ο ένας είναι νόμιμος και ο άλλος με κώλυμα δεν το κατάλαβα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμε 7:36 όπως φαίνεται ή δεν παρακολούθησες τα όσα έγιναν γύρο από τον Καλλικράτη στο Δ.Σ. Φιλιατρών ή εσκεμμένα τα διαστρεβλώνεις. Ο Κος Σωτηρόπουλος και η δημοτική του ομάδα στήριξαν μέχρις εσχάτων την δημιουργία δήμου Τριφυλίας με έδρα τα Φιλιατρά. Αν και οι άλλοι στήριζαν αυτή τη θέση τώρα τα Φιλιατρά θα ήταν η έδρα του δήμου. Ο Ξύγκας και η παρέα του ξεπούλησαν την έδρα. Ας ήμαστε λοιπόν σοβαροί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο πρώην Διαχειριστής5 Σεπτεμβρίου 2010 στις 11:31 μ.μ.

    Δεν χρειάζεται πολυ μυαλό ρε ανώνυμε.......
    Προς θεού. Και ενας διανοητικά καθυστερημενος θα το καταλαβαινε με την μια.

    Ο Σωτηρόπουλος απο τις προηγουμενες εκλογές ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ή ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗΣ του κέντρου Υγείας Φιλιατρών. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΘΟΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΓΕΙΑΣ.

    Καταλαβες???

    Ο Κατσίβελας ήταν ηδη διευθυντής - συντονιστής του ΚΥ Γαργαλιάνων. και συμφωνα με τον καλλικράτη απαγορεύεται να ασκεί διοίκηση σε υπηρεσία της εκλογικής του περιφέρειας.
    Εκεί την πάτησαν στην ΝΔ και κάτσανε στον άξονα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Dyo onomata s exw anonyme 9:09 Litsas k Tsoutsias. Mexris esxatwn stirixi tis apopsis Dimos Trifylias me edra ta Filiatra apo tin omada t swtiropoulou, e? Min psaxnete gia koroida.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. . Ο Κος Σωτηρόπουλος και η δημοτική του ομάδα στήριξαν μέχρις εσχάτων την δημιουργία δήμου Τριφυλίας με έδρα τα Φιλιατρά. Αν και οι άλλοι στήριζαν αυτή τη θέση τώρα τα Φιλιατρά θα ήταν η έδρα του δήμου. Ο Ξύγκας και η παρέα του ξεπούλησαν την έδρα. Ας ήμαστε λοιπόν σοβαροί...
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΦΙΛΕ 9,09

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΘΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΜΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!
    Ο ΞΥΓΚΑΣ ΣΤΗΝΕΙ ΚΟΛΛΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ....ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;
    ΜΠΡΑΒΟ ΑΛΚΗ !!! ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ,ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΥΡΙΣΕ ΤΗΝ ΠΑΛΤΗ ,,,,
    ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΞΥΡΙΣΤΕΙ , ΝΑ ΠΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΒΟΛΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ , ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΜΑΡΙΛΑ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. EXEI ΔΙΚΙΟ Η ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΔΕΝ ΑΠΕΥΘΥΝΘΗΚΕ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΧΩΡΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΕ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΛΛΙΑΣ ??? {ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΜΕΤΑΞΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΣΙΓΓΑΝΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΧΡΗΣΜΑ ΤΗΣ Ν.Δ ] ΕΝΩ Ο ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ανώνυμε 1,08 και ΜΑΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΠΗΛΙΑ που ζείτε;
    οι θέσεις ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ για ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ είναι γνωστές, σε όλους. Γνωστοί οι αγώνες του και η αγάπη του για τον τόπο. ή μήπως ξέρεις τίποτα καλύτερο; Φίλοι μου δεν υπάρχει, είναι ευτυχώς ότι καλύτερο εχουμε και είμαστε τυχεροί που τον έχουμε.Ας συνέλθουμε επιτέλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ο ΑΝΔΡΑΣ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ,,,,,,,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. stayro 9:09 o swthropoulos yposthri3e dhmo trifylias me edra filiatra mono sthn 9ewria !!!giati sthn pra3h den ton eida na kanei tpt!!!! kanw la9os??? anvwyme 1:40 den einai sigouro oti 9a katevei genikotera ....thn trith h thn tetarth eixe pei pws 9a anakoinwsei epishma t 9a kanei !!!!:-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. δεν καταλαβα ανωνυμε που πως και ποτε εχει αγωνιστει ο Σωτηροπουλος αλλοι αγωνιζονταν γι
    αυτον εκτος εσυ που που τον θεωρεις αγωνιστη φαινεται οτι δεν ζεις στα φιλιατρα για αναφερε μας καποιο αγωνα του να τον μαθουμε και εμεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. δυο υποψηφιοι απο τα φιλιατρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ο ΞΥΓΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ;TI ΦΟΒΑΤΑΙ;ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙΣ!!ΕΤΣΙ ΧΑΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΟΝ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ..ΕΔΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΚΤΩ ΧΡΟΝΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΝ 'ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ'ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΤΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΣΑΣ ΤΑΜΕΙΟ!!ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΚΟΛΛΙΑ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΟΤΙ ΑΠΟΣΥΡΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ;ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΘΑΒΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ;ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΙΓΟΥΡΗ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΘΕΙΣ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΓΥΡΟ ΣΑΝ ΣΩΤΗΡΑΣ;ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ρε παιδιά ο υπερκομματικός και κοινής αποδοχής άνθρωπος που είναι? Ο Μίμης, ο Άλκης ειναι περυσινά ξινά σταφύλια...ο νέος που είναι? Γιατί κρύβεται? Τώρα καταλάβατε αγαπητοί γιατί γίναμε χωριό? Η σαύρα του Κολωνακίου είχε πεί σε ανύποπτο χρόνο: Αυτή η Ελλάδα σας αξίζει... Αν το παραφράσουμε λίγο θα πούμε: Αυτά τα Φιλιατρά μας αξίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κριμα γιναμε θεατρο σ ολη τη χωρα να δουμε τι ακομα θα γραφει οταν θα ψαχνουν και για συμβουλους και θελουν να υπηρετησουν τον καλλικρατη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ta filiatra prepei na valoun sthn akrh tan kommatikh kontra k na psifisoun oloi ton upopsifio k.sothropoulo mono k mono gia na vgei enas filiatrinos giati mono enas filiatrinos tha koitaksei ta filiatra.allios tha diagrafoume k apo to xarti...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.