Τετάρτη 18 Αυγούστου 2010

Κατσίβελας με ΝΔ και Πετρόπουλος με ΠΑΣΟΚ

Αποχώρησε ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος από την διεκδίκηση.

Ο Τάκης Κατσίβελας με τη στήριξη της Νέας Δημοκρατίας και ο Θανάσης Πετρόπουλος με τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ θα μονομαχήσουν, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, στις εκλογές για το Δήμο Τριφυλίας. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Κατσίβελας φέρεται να βρίσκεται μια ανάσα πριν λάβει το “γαλάζιο“ χρίσμα και η επίσημη ανακοίνωση είναι ζήτημα χρόνου.

Στο “πράσινο στρατόπεδο“ ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος δήλωσε χθες ότι δεν θα είναι υποψήφιος και πλέον όλα δείχνουν ότι υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ο Θανάσης Πετρόπουλος αφού δεν υπάρχουν άλλοι ενδιαφερόμενοι.
Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σωτηρόπουλου με την οποία ανακοινώνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Τριφυλίας έχει ως εξής:

“Επειδή ο χρόνος μέχρι τις επερχόμενες περιφερειακές και δημοτικές εκλογές είναι ήδη μικρός και επειδή το εκλογικό Σώμα θα πρέπει με νηφαλιότητα να επιλέξει μέσα από διαλόγους και ζυμώσεις τα πρόσωπα που θα ψηφίσει για περιφερειάρχη και δήμαρχο, σε ό,τι με αφορά ανακοινώνω ότι δεν θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος στο νέο Δήμο Τριφυλίας.
Η απόφασή μου αυτή είναι από καιρό εκπεφρασμένη στα κομματικά όργανα και τους φίλους. Η απόφασή μου αυτή είναι καθαρά προσωπική.
Η αξιοπρέπειά μου και το ήθος μου δεν μου επέτρεψαν ποτέ να θέσω το προσωπικό μου συμφέρον πάνω από το κοινό καλό των συμπολιτών μου.
Ευχαριστώ όλους όσοι με στήριξαν και με στηρίζουν, με πίστεψαν και με πιστεύουν πολιτικά και κοινωνικά.
Εύχομαι στο νέο Δήμο Τριφυλίας να αναπτυχθεί όπως όλοι προσδοκούμε και να μη γίνει βορά προσωπικών ή κομματικών συμφερόντων“.


ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Κο Σωτηρόπουλο για την στάση του γενικώς και στην σύσταση του ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ και του ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ καθώς και στις διαδικασίες για τις υποψηφιότητες ΤΟΥ ΝΈΟΥ ΔΗΜΟΥ.
    Να δούμε τώρα ο Κος Ξύγκας που έβριζε και αποκαλούσε τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ ΕΚΤΡΩΜΑ τι θα λέει
    αυτή η ΠΑΤΡΙΩΤΑΡΑ στα αδέλφια του τους φιλιατρινούς ψηφίστε με για να συνεχίσω τον εθελοντισμό κλπ ΙΔΩΜΕΝ
    Ο ΘΑΝΑΣΗΣ Ο ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΗΜΟ.
    Σέ ότι αφορά τον Κο Κατσίβελα πιστεύω και με αυτά που ακούω ότι δεν χαίρει και μμεγάλης εκτιμήσεως στους Γαργαλιάνους.
    Ο Σαμπαζιώτης κλεισμένος στον εαυτό του, κρυμμένος πίσω από το ΡΑΣΣΟ και παρασυρόμενος
    από το βαρόμετρο τον ΓΚΟΤΣΗ που το παίζει ΛΕΒΕΝΤΑΓΑΣ στην Κυπαρισσία το έπαιξε να φαει τον ΤΣΙΓΓΑΝΟ γιατί δίπλα του δεν αισθανόταν καλά.
    ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙ ΚΑΤΣΙΒΕΛΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕΙ ΞΤΓΚΑ-ΣΑΜΠΑΖΙΩΤΗ ΚΛΠ ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. parton enan... vara ton allo!!! etsi leei h parimoia!!!kanenean filoi moy!!!kanenan!!!apoxh!!!arketa poia me toys pateres ths perioxhs!!!!mporoyme kai monoi mas na ta kanoyme salata kai na mhn epivarinoyme me foroys toys sympolites mas!!!!! a r k e t a !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ενας Φιλιατρινος,,,18 Αυγούστου 2010 στις 7:52 μ.μ.

    Α!!ΡΕ ΚΑΙΜΕΝΑ ΦΙΛΙΑΤΡΑ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΝ
    ΟΙ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ,ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΕΦΑΛΙ,, ΠΑΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΤΣΙΒΕΛΑΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ ΣΑΜΑΡΑ. ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ >>> Θ. ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μαύρο στους υποψήφιους της τρόϊκας και των λαθρομεταναστών.
    ΟΧΙ στους υποψήφιους της κυβέρνησης που οδηγεί την χώρα στην υποτέλεια και την οικονομική καταστροφή
    Θέλουμε πίσω την Ελλάδα μας (θέλουμε πίσω τους δήμους και τα χωριά μας). ΟΧΙ άλλη συρρίκνωση και αστικοποίηση της υπαίθρου, η Ελλάδα ΔΕΝ είναι Βέλγιο ή Καναδάς (τα επιχειρήματα δημιουργίας του Καποδίστρια είναι και επιχειρήματα του Καλικράτη, μας δουλεύουν οι αποτυχημένοι πολιτικάντιδες, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να γίνουν εκλεκτοί των νεοφεουδαρχών της Μεσσηνίας)
    Η ψήφος μας είναι η μόνη μας δύναμη πριν την επανάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. εγω θα ψηφισω τζουλια.καλυτερα πορνες παρα λαμογια.γαμω τα κομματα ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.