Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Θέμα διάλυσης του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας έθεσε ο Κώστας Σαρματζής


Θέμα διάλυσης του Καλλικρατικού Δήμου Τριφυλίας, έθεσε στην διευρυμένη συνεδρίαση του Διοικητικού συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Πελοποννήσου και Νοτιοδυτικής Ελλάδος με τους εμπορικούς Συλλόγους της Τριφυλίας που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού καταστήματος Φιλιατρών.

Ο Κώστας Σαρματζής είπε αλήθειες οι οποίες ενόχλησαν μεν ......

αλλα δεν μπορούσαν να παραβλεφθούν δε.|
Εθιξε τα πολλά προβλήματα τα οποία επηρεάζουν αρνητικά όπως είπε την εμπορική και κοινωνική ζωή της πόλης.
Έκανε αναφορές σε υποδομές της Τριφυλίας όπως την Ιόνια οδό, αλλά και στον Δρόμο Φιλιατρά γαργαλιάνοι όπου ζήτησε άλλη παραλιακή χάραξη προκειμένου να αναδειχτεί η παραλιακή ζώνη που αποτελεί το τουριστικό πρόϊόν που έχει να αναδείξει η περιοχή.

Εθεσε θεμα για την Γεωργική Σχολή που π[ρέπει να γινει στα Φιλιατρά, για την Διεύθυνση Αγροτικής αναπτυξης που επρεπε να είναι στα φιλιατρά στο ΚΕΓΕ που ανετα θα μπορουσε να φιλοξενηθεί απο το να πληρώνονται χιλιαδες ευρώ ενοικίου.
Αναφερόμενος στον Δήμο Τριφυλίας τον αποκάλεσε δήμο έκτρωμα και επεσ΄λημανε ότι θα επρεπε να είναι μικρότερος ή να παραμείνουν ως είχαν οι τρεις μεγάλες πόλεις.
Τα Φιλιατρά κάνουν τζίρο όσο όλη η Μεσσηνία, και δεν μπορεί το κράτος να συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο σε μια πόλη σαν αυτή».

Για την διάσπαση του δήμου επικαλέστηκε τους Δήμου που δημιουργούνται στ Κερκυρα Κεφαλονιά Σαμο με την Γιώτα Κοζομπόλη να αντιδρά λέγοντας ότι δεν θα γίνουν αλλαγές στο χορτοταξικό.
Προφανώς δεν γνώριζε η κ Κοζομπόλη ότι η Δήλωση του κ Χαρίτση ανέφερε ότι η τροπολογία θα ψηφιστεί στην ολομέλεια την Τρίτη 5 Μαρτίου.

Ακουστε τι είπε ο κ Σαρφματζής





2 σχόλια:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.