Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Συλλυπητήρια Μηνύματα για τον θάνατο του Χρήστου Μαλαπάνη

Συλλυπητήρια μηνύματα για τον θάνατο του Χρήστου Μαλαπάνη, εξέδωσαν το Επιμελητήριο Μεσσηνίας, η ΝΕ ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας, και η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη.
Νέα προσθήκη από ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας

Τα μηνύματα αναφέρουν:

Η Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ Μεσσηνίας αναφέρει: «Η Μεσσηνία σήμερα πενθεί την απώλεια μιας ευρηματικής προσωπικότητας. Είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει πίσω του ο Χρήστος Μαλαπάνης. Η ευγένεια, η προσήνεια, ο σεβασμός, το ήθος, η εντιμότητα, η αγωνιστικότητα, οι γνώσεις, η αποτελεσματικότητα, η βαθιά προσήλωση στους στόχους και στα σχέδια του, είναι ορισμένες μόνο από τις αξίες και αρετές που υπηρέτησε πηγαία σε όλη του την ζωή.

Τόσο ως περήφανος Δημοκράτης, όσο ως άξιος οικογενειάρχης, διαπρεπής Δήμαρχος και άρτιος επιστήμων. Πρότυπο για κάθε πολίτη αυτής της πόλης. Το στίγμα του στην Μεσσηνία και ιδιαίτερα στην Καλαμάτα θα παραμείνει ανεξίτηλο και η παρακαταθήκη του βαριά αλλά και συνάμα ορόσημο για τους νεώτερους.
Θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.»

Το Επιμελητήριο Μεσσηνίας τονίζει: «Εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την αιφνίδια απώλεια του πρώην Δημάρχου Καλαμάτας και πρώην Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας Χρήστου Μαλαπάνη, μιας σημαντικής προσωπικότητας της Αυτοδιοίκησης, ενός οραματιστή Δημάρχου, ενός δραστήριου Ανθρώπου, ο οποίος απέδειξε έμπρακτα την αγάπη του για την πόλη της Καλαμάτας και της Μεσσηνίας. Τον αποχαιρετούμε με συγκίνηση. Καλό Ταξίδι. Τα θερμά και ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια του εκλιπόντος.»

Την βαθύτατη θλίψη της εκφράζει με ανακοίνωσή της και η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη: «Με βαθύτατη θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια του Χρήστου Μαλαπάνη. Πολιτικός άνδρας με πνευματική οξύνοια και ευρύτητα, με ευγένεια ψυχής, διορατικότητα και όραμα. Έμπειρος γνώστης της αυτοδιοίκησης, με ουσιαστική πολιτική παιδεία, υπηρέτησε με συνέπεια και σοβαρότητα σε όλα τα αξιώματα στα οποία κατά καιρούς αναδείχτηκε. Η εντιμότητα και η αξιοπρέπεια αποτέλεσε θεμέλιο λίθο της προσωπικής και πολιτικής του διαδρομής. Βαθιά προσηλωμένος στις αρχές και τους κανόνες που τον συντρόφευσαν σε όλη του τη ζωή, υπήρξε ρηξικέλευθος και ασυμβίβαστος.

Τέτοιες προσωπικότητες ξεπερνούν κόμματα και παρατάξεις, αφήνουν πίσω τους ανεξίτηλο το αποτύπωμά τους στην κοινωνική και πολιτική ζωή του τόπου μας. Στους οικείους του εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια».

ΩΡΑ 18:20
Η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Μεσσηνίας εξέδωσε το ακόλουθο συλλυπητήριο Μήνυμα

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για την απώλεια του Χρήστου Μαλαπάνη πρ. Δημάρχου Καλαμάτας και πρ. Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας.
Ο Χρήστος Μαλαπάνης υπήρξε για πολλά χρόνια ένας ακούραστος εργάτης της αυτοδιοίκησης, πρωτεργάτης και δημιουργός της σύγχρονης πραγματικότητας της μεσσηνιακής πρωτεύουσας. Υπήρξε ένας άνθρωπος δραστήριος, επίμονος, ευγενής και η προσωπικότητά του αναγνωρίστηκε από φίλους και αντιπάλους. Το στίγμα του στην Τοπική Αυτοδιοίκηση αποτελεί υπόδειγμα αυτοδιοικητικής παρέμβασης για την ανάδειξη των παραγωγικών, κοινωνικών και πολιτιστικών δυνατοτήτων ενός τόπου.
Στην οικογένειά του και όλους τους συμπολίτες, τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια!

Η Ν.Ε. ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.