Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση του Ιανουαρίου! Δείτε τους νικητές

Η πρώτη φορολοταρία για το 2018 πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (30.01.2018) από την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων με βάση τις δαπάνες των φορολογούμενων μέσω καρτών.

Στην κληρωτίδα .....

μπήκαν οι λαχνοί που αντιστοιχούν στις ηλεκτρονικές συναλλαγές που πραγματοποίησαν οι φορολογούμενοι τον Δεκέμβριο.

Στις κληρώσεις μετείχαν ενήλικοι άνω των 18 ετών που έχουν ΑΦΜ και υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης.

Όσοι κληρωθούν θα πρέπει να σπεύσουν να δηλώσουν τραπεζικό λογαριασμό μέσω της εφαρμογής του Taxis, ώστε να τους καταβληθεί το ποσό.

Υπενθυμίζεται ότι τα χρηματικά έπαθλα του Προγράμματος Δημοσίων Κληρώσεων είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΥΧΕΡΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΑΧΝΩΝ 12η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 30ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2018 για συναλλαγές που εκκαθαρίστηκαν τον ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ 2017

Δείτε εδώ τους νικητές

Η στήλη α/α αφορά στη σειρά κλήρωσης του αντίστοιχου λαχνού.

– Όλοι οι παραπάνω τυχεροί λαχνοί (ενότητα Α) κερδίζουν από € 1.000,00.

– Στους φορολογούμενους που κληρώνονται και δεν έχουν δηλώσει τραπεζικό λογαριασμό, δίνεται προθεσμία τριών (3)
μηνών από την αποστολή προσωποποιημένου μηνύματος, προκειμένου να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον
οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet.

– Σε περίπτωση που περισσότεροι από έναν τυχεροί λαχνοί ανήκουν στον ίδιο συμμετέχοντα, αυτός δικαιούται το έπαθλο
μόνο μια φορά. Οι υπόλοιποι τυχεροί λαχνοί στην περίπτωση αυτή, αντικαθίστανται από τον 1ο, 2ο, κ.ο.κ. από τους αναπληρωματικούς λαχνούς.

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερωθούν και μέσω της ιστοσελίδας της ΑΑΔΕ στη διεύθυνση aade.gr και από εκεί στις «Δημόσιες Κληρώσεις» για τα αποτελέσματα, αλλά και να δουν εάν είναι ανάμεσα στους τυχερούς.

Σε κάθε περίπτωση το υπουργείο Οικονομικών σε συνεργασία με την ΑΑΔΕ θα αποστείλουν ηλεκτρονικό μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό των τυχερών στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που δεν δηλωθεί τραπεζικός λογαριασμός εντός του τριμήνου, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, κάτοχο αναπληρωματικού λαχνού.

Σημειώνεται ότι τα χρηματικά αυτά έπαθλα είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.