Τρίτη 1 Αυγούστου 2017

Basket: Οριστικά στην Cosmote TV ο Παναθηναϊκός, προς ΕΡΤ οι 11!

Mετά τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ η Cosmote TV θέλησε να κάνει... δικά της και τα ματς των νταμπλούχων Ελλάδας στην Stoiximan.gr Basket League, προσφέροντας 1,3 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.
Για τον λόγο αυτό, ο ΕΣΑΚΕ κάλεσε ......

έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο, με θέμα την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών.

Όπως ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, ο ΕΣΑΚΕ είχε κάνει συναντήσεις με τη NOVA, την Cosmote TV, αλλά και την ΕΡΤ (δύο φορές) για κεντρική διαχείριση των δώδεκα ομάδων της λίγκας, αφού ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ είχαν συμφωνήσει με την Cosmote TV μέχρι το 2019.

Προτού προχωρήσει σε παρακάτω βήματα, ο ΕΣΑΚΕ μίλησε με τον Παναθηναϊκό Superfoods και διαπιστώθηκε ότι υπάρχει «θέμα», καθώς οι «πράσινοι» έχουν συμφωνήσει με την Cosmote TV. Ωστόσο, η συμφωνία αυτή δεν έχει ολοκληρωθεί 100%, αφού δεν έχουν «πέσει» οι υπογραφές. Αυτή ήταν η ενημέρωση των ανθρώπων του «τριφυλλιού» στον ΕΣΑΚΕ. Να σημειώσουμε πως στη συνεδρίαση δεν υπήρχε εκπρόσωπος των νταμπλούχων, αφού ο Μάνος Παπαδόπουλος έλειπε εκτός Αθηνών.

Παρ' όλα αυτά, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για οριστική συμφωνία ανάμεσα σε Παναθηναϊκό Superfoods και Cosmote TV, με το συνδρομητικό κανάλι να προσθέτει ακόμα έναν ισχυρό «παίκτη» στο πρόγραμμά του και να έχει τα τρία δυνατά brand names της λίγκας.

Οι υπόλοιπες 11 ομάδες του πρωταθλήματος, όπως όλα δείχνουν, αναμένεται να βρουν... καταφύγιο στη δημόσια τηλεόραση, καθώς δεν αποκλείεται να άνοιξε «χώρος» από τον Παναθηναϊκό Superfoods για τους υπόλοιπους, με την ΕΡΤ να μοιάζει με μονόδρομο. Βέβαια, οι 11 ομάδες του πρωταθλήματος δεν πρόκειται να συμφωνήσουν με μια «εξευτελιστική» συμφωνία.

Όπως τόνισε και ο Γαλατσόπουλος, πάντως, το θέμα δεν έχει προχωρήσει ακόμα όσο θα ήθελαν οι άνθρωποι του ΕΣΑΚΕ, καθώς υπάρχει ανοιχτή εκκρεμότητα στην ΕΡΤ και για το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα.

Με βάση τις παραπάνω εξελίξεις, επί της ουσίας και φέτος θα έχουμε ένα πρωτάθλημα... δύο σταθμών. Πέρυσι η Cosmote TV και η NOVA έδειχναν τα παιχνίδια, ενώ όλα δείχνουν πως φέτος τα ματς θα είναι σε Cosmote TV και ΕΡΤ, με τη μόνη διαφορά ότι όλα τα μεγάλα ματς θα παίζονται στο συνδρομητικό κανάλι.

SDNA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.