Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2015

Έδιωξαν τον Τζιτζικώστα από το στούντιο της Hellasnet

Για το βράδυ της Πέμπτης (21.15) ήταν προγραμματισμένη σε ζωντανή μετάδοση, συνέντευξη του υποψηφίου για την αρχηγία της ΝΔ, Απόστολου Τζιτζικώστα, στο στούντιο της HellasNet, που θα μεταδίδονταν ταυτόχρονα σε 11 περιφερικά κανάλια, από τον πύργο Αθηνών.

Ο Τζιτζικώστας όμως .....

«κρέμασε» το κανάλι και την προγραματισμένη εκπομπή στον αέρα, και δεν εμφανίστηκε ποτέ στο στούντιο. Οι δημοσιογράφοι και η διεύθυνση της HellasNet, επικοινωνούσαν συνέχεια με τους συνεργάτες του Τζιτζικώστα, ρωτώντας τους τι ακριβώς συμβαίνει, για να λάβουν απάντηση ότι ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας βρισκόταν… στο ασανσέρ.

«Άγγλος» στο ραντεβού του ο Τζιτζικώστας, τελικώς, έφτασε στο κανάλι με 40 λεπτά καθυστέρηση, επιχειρώντας να μπει στο στούντιο σαν να μη συμβαίνει τίποτα για να κάτσει στην καρέκλα για την προγραμματισμένη συνέντευξη.

Η διεύθυνση της Hellasnet, ανακοίνωσε στον υποψήφιο για την προεδρία της ΝΔ ότι δεν του επιτρέπει να μπει, λέγοντας παράλληλα πως δεν σεβάστηκε ούτε τους δημοσιογράφους, ούτε το τηλεοπτικό κοινό ούτε τον ίδιο του τον εαυτό, αφού εκείνος είχε συμφωνήσει να παραχωρήσει συνέντευξη στο δίκτυο.

Οι δημοσιογράφοι αναφέρουν ότι η παλαιοκομματική αντίληψη που επιδεικνύει ο κ. Τζτζικώστας, που θέλει τον πολιτικό να φτάνει όποτε θέλει και όταν θέλει στο ραντεβού, και τον απλό λαό να περιμένει, δεν έχει καμία σχέση με το νέο πολιτικό ύφος που διαφημίζει στα σποτάκια του.

Σύμφωνα με πηγές, ο Τζιτζικώστας είχε πάει στο Χίλτον για να αλλάξει κοστούμι.

Απ’ ότι φαίνεται, η φόρμα και το «τρέντι» ντύσιμο είναι μόνο για τα τηλεοπτικά σποτ.

Κουτί της Πανδώρας

ΣΧΟΛΙΟ
Και τον διώξανε και τον κράξανε. Τρομάρα σου ρε Τζίτζι που μου θες και Αρχηγία....
Δεν είσαι ικανός ούτε σε ένα ραντεβού να πας στην ώρα σου και θες και αρχηγία - πρωθυπουργία???
Μια απορία. Είναι εξακριβωμένο 100% ότι την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας την διοικεί ο ίδιος?????

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.