Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Τρελό Show Γεωργούντζου στο BEST TV. "Θα πάω Μοναχός στο Άγιο Όρος"



Νέο Show για τρελά γέλια έκανε χθες ο Γνωστός Αθλητικογράφος της Καλαμάτας και τρελός οπαδός της Καλαμάτας -ή Μαύρη Θύελλα όπως την αποκαλεί- Σωτήρης Γεωργούντζος.

Η προχθεσινή ήττα της Καλαμάτας από τον Πανελευσινιακό με 1-0 έκανε.....

τον αθλητικογράφο της Καλαμάτας να δώσει ένα ακόμα -απο τα πολλά- ρεσιτάλ - ξέσπασμα για τις ήττες της ομάδας της Καλαμάτας όπου της στερούν την άνοδο στην Football League.
Ο Σωτήρης είναι τρισευτυχισμένος με νίκη της ομάδας της Καλαμάτας ενω σε ήττα η χαρά του μετατρέπεται σε τραγωδία. Ποιά Αντιγόνη και ποιά Ιφιγένεια? Μπροστά στην Τραγωδία του Σωτήρη δεν πιάνουν μία!!!

Στην χθεσινή εκπομπή ο Σωτήρης σε κατάσταση ΠΛΗΡΟΥΣ απελπισίας κλαίγοντας και ουρλιάζοντας απειλούσε ότι θα πηδήξει απο το υπόγειο που είναι το Studio, ενώ λίγο πριν το τέλος του Video ο Σωτήρης ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ότι αν ο ήδη υπάρχον προπονητής κ. Σταματίου παραμείνει και του χρόνου προπονητής ο Σωτήρης θα πάει Μοναχός στο Άγιο Όρος.
Η απελπισία του Σωτήρη βεβαίως προκαλεί γέλια μέχρι δακρύων στους τηλεθεατές που είναι όλα τα λεφτά.

Προφανώς ο Αγαπητός Σωτήρης αναζητά κανά 3λεπτο δημοσιότητας σε σατυρική εκπομπή του ΑΝΤ1. Ελπίζουμε να του τι δώσουν γιατί η κατάσταση του είναι ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ.

ΣΧΟΛΙΟ
Όχι Σωτηρη προς θεοϋ, οχι μοναχος στο Άγιον Όρος. ΛΥΠΉΣΟΥ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΎΣ!!!!

Δείτε το απολαυστικό Video που είναι για τρελά γέλια.


1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.