Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

Επίθεση Τατούλη στο ΚΚΕ: Ποιες offshore σας χρηματοδοτούν;

Σκληρή επίθεση στο ΚΚΕ έκανε από το βήμα του περιφερειακού συμβουλίου, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

Ο περιφερειάρχης......

με αφορμή μια φράση για «βρώμικα αμαρτωλά έργα» που είπε ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γόντικας στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, που συνεδρίασε εκτάκτως για να εγκρίνει την παράταση παρατάσεων των συμβάσεων μεταφοράς των μαθητών, επιτέθηκε με σφοδρότητα στον επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου και το ΚΚΕ.

«Το κόμμα σου (για το ΚΚΕ) ήταν τόσο διεφθαρμένο που δεν το ξέρει κανένας» ανέφερε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου και πρόσθεσε, «για τόσες δεκαετίες ποιοι χρηματοδοτούσαν, ποιες offshore εταιρείες χρηματοδοτούσαν το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας; Ποτέ δεν επιτρέψατε να γίνει έλεγχος στα οικονομικά σας. Αυτά δεν τα λέτε στους πολίτες γιατί δεν έχετε αντοχές».

Στην Πελοπόννησο είπε ο Πέτρος Τατούλης, «το έργο που γίνεται είναι μεγάλο και δεν το αντέχετε, γιατί είσαστε οι άνθρωποι της μιζέριας».

Επιπλέον, ο περιφερειάρχης υπογράμμισε ότι δεν εκβιάζεται και «σε όσους προσπαθούν να με εκβιάσουν τους απαντώ ότι καθαρός ουρανός, αστραπές δεν φοβάται. Ελέγχομαι 30 χρόνια που βρίσκομαι στο δημόσιο βίο, χωρίς ποτέ να υπάρξει κάτι εναντίον μου. Αν τολμάτε, ανοίξτε και εσείς τους λογαριασμούς σας».

Υστερόγραφα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.