Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 26ης Φεβρουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

ατασχέθηκαν χασίς και χασισόδεντρα που καλλιεργούνταν με λάμπες, σε Πυλία και Τριφυλία
Συλλήψεις 12 μελών από δύο οργανώσεις διακίνησης ναρκωτικών


Στην εξάρθρωση δύο μεγάλων εγκληματικών ομάδων σε Πυλία και........

Τριφυλία με δράση στη διακίνηση ναρκωτικών και στη σύλληψη συνολικά 12 ατόμων προχώρησε χθες η Αστυνομία.

Ειδικότερα, κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών, ενώ στη Πυλία βρέθηκαν σε σπίτι περισσότερα από 90 δενδρύλλια χασίς, τα οποία οι δράστες καλλιεργούσαν με λάμπες (τεχνητό φωτισμό ανάπτυξης φυτών). Μάλιστα, αυτά εκριζώθηκαν την Κυριακή και μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μεσσηνίας, ενώ χθες το πρωί έγιναν οι συλλήψεις.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στις ταυτόχρονες επιχειρήσεις είχε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας σε συνεργασία με το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών.

Από την περιοχή της Πυλίας συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, ενώ σε έρευνα στα σπίτια τους βρέθηκε και 1,5 κιλό χασίς περίπου. Επίσης, χρήματα και ζυγαριές.

Από πόλεις στην περιοχή της Τριφυλίας οι πληροφορίες αναφέρουν ότι συνελήφθησαν ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης επτά άτομα. Τέλος, συνελήφθη άλλο ένα άτομο, που φέρεται να έχει διασυνδέσεις και με τις δύο οργανώσεις, τις οποίες η Αστυνομία θεωρεί ανεξάρτητες.

Διαβάστε στη ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

Η ΜΥΘΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ δυνατή χθες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, όπου ο περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης παρουσίασε σε εντυπωσιακή εκδήλωση το τουριστικό brand name και το πρόγραμμα συνδυασμένης προβολής στη διεθνή τουριστική αγορά με στόχο την προσέλκυση τουριστών, την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου και την καθιέρωση της ταυτότητας του τουριστικού προϊόντος της ενιαίας Πελοποννήσου.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα στη σημερινή «ΦΩΝΗ» στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:
● ΟΙ ΤΟΠΙΚΕΣ «ΝΤΟΥΝΤΟΥΚΕΣ» του ΣΥΡΙΖΑ και η προπαγάνδα της Κουμουνδούρου. Μια πολιτική ανάλυση από τον Θανάση Τσαμούλη με αφορμή την επίθεση στο Best και τις πολιτικές αλχημείες στο ΣΥΡΙΖΑ γύρω από τους κατώτατους μισθούς και συντάξεις και όχι μόνο…
● ΕΥΑΛΩΤΟΙ οι ελαιοπαραγωγοί στις πιέσεις των Ιταλών εμπόρων να ρίξουν τις τιμές, που όμως κρατάνε ψηλά παρά την ανυπαρξία συνεταιρισμών.
● ΡΕΠΟΡΤΑΖ-ύμνος από τον «Επενδυτή» για το Νοσοκομείο Καλαμάτας που χαρακτηρίζει «πρωταθλητή» στις απορροφήσεις του ΕΣΠΑ.
● ΑΚΡΟΓΙΑΛΙ: Κοινή δήλωση Πετράκου –Πατσαρίνου για το έργο με επίθεση στον Τατούλη και αιχμές για τη «Φ». Για την «ταμπακιέρα» όμως όπως και για την πολιτική υποκρισία μούγκα…
● ΕΠΙΔΟΜΑ ανεργίας μόνο στους επαγγελματίες που δεν χρωστάνε εισφορές.
● ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΛΕΝΔΕΣ ο δρόμος Ριζόμυλος-Πύλος-Μεθώνη. Τι απάντησε ο Καλογιάννης σε επίκαιρη ερώτηση Λαμπρόπουλου.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.