Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Να τον ...χαίρεστε κ.Τσίπρα!!!

Γράφει η Αντωνία Μπούζα.

Οι δηλώσεις στα ΜΜΕ καθώς και η τραγική εμφάνιση βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ σε τηλεοπτικό σταθμό,από πλευράς επιχειρηματολογίας , θέσεων και αντιπαράθεσης, προβληματίζει εντόνως τους πολίτες σχετικά με τις ανοχές της Αξιωματικής μας αντιπολίτευσης σε παραβατικές συμπεριφορές, που περιλαμβάνουν σοβαρά αδικήματα και ενισχύουν την αρνητική εικόνα της Χώρας.

Συγχρόνως όμως, ............

η παιδαριώδης , υποκριτική και εξόχως αφελής προσπάθεια ανυπάρκτων πολιτικά προσώπων όπως είναι ο κ.Χρήστος Καραγιανννίδης βουλευτής Δράμας του ΣΥΡΙΖΑ ,να εκμεταλλευτούν τη δημοσιότητα που έλαβαν οι περιπτώσεις της ΑΣΟΕ και της Βίλας Αμαλία, επιβεβαιώνει εκτός της έλλειψης θέσεων του ΣΥΡΙΖΑ και τη γύμνια του πολιτικού μας συστήματος, που επιτρέπει να μας εκπροσωπούν πρόσωπα σαν τον εν λόγω βουλευτή!

Αχταρμάς οι απόψεις του βουλευτού, που στην προσπάθειά του να αντιπολιτευθεί...τη νομιμότητα παρενέβη εμμέσως στο έργο της δικαιοσύνης. Ανέφερε χαρακτηριστικά, πως στο σπίτι του έχει δύο αντιασφυξιογόνες μάσκες, δυο ρόπαλα στα οποία είναι πάνω οι σημαίες του ΣΥΡΙΖΑ, καθώς και τον τσελεμεντέ του αναρχικού... θέλοντας να παρουσιάσει τα ευρήματα της Αστυνομίας ως κάτι το σύνηθες που υπάρχουν σε όλα τα σπίτια !!

Επίσης στις δηλώσεις του για τη μακροχρόνια κατάληψη της Βίλας Αμαλία, θεώρησε την επιτυχή επιχείρηση της Αστυνομίας - που έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολλά χρόνια- ως προσπάθεια να εκκενώσει χώρους που υπάρχουν σημεία αντίστασης και αντίδρασης στις μνημονιακές πολιτικές!!

Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του, τόνισε πως ήταν... χώρος αντίστασης και παρέμεινε για 22 χρόνια, γιατί εκεί μπορούσες ελεύθερα, να πας να παρακολουθήσεις οτιδήποτε!

Μετά από όλην αυτήν τη σύγχιση που προσφέρουν στους Έλληνες τα ...σπουδαία αυτά στελέχη της πολιτικής ζωής του τόπου μας, είναι φυσικό κι επόμενο να επιζητούμε επιτέλους από το ΣΥΡΙΖΑ να ξεκαθαρίσει τις θέσεις του για την όποια μορφής βία ασκείται στο όνομα της δημοκρατίας καθώς και για την ανοχή της παράταξης σε παραβατικές συμπεριφορές.

Δε μπορούμε να είμαστε κ.Τσίπρα και με το Νόμο και με την παρανομία, που τεχνιέντως ... βαπτίζετε αντίσταση!

9 σχόλια:

  1. ειδαμε και εσαε κυρια μου, ΝΔ ΠΑΣΟΚ πόσο καλά τα πήγατε εδώ και 30 χρόνια, εσεις δεν είσασταν στον συνδιασμό δράκου?Του ανθρώπου που κατασκέυασε στο χωρίο του 2 δρόμους αντίθετους που καταλήγουν στις γραμμές του τρένου αλλά κανένας δεν τις περνάει? Εσείς δεν είστε στον συνδιασμό των πειραμάτων με τα σκουπίδια που σπαταλήσατε εκατομμύρια για άχρηστους μπαλοποιήτες και ΑΚΤΙΝΕΣ Χ από την Λάρισα. Καλά έχετε την εντύωση οτι είμαστε τέλείως ηλίθιοί?
    Ντρόπη και αίσχος να αρθρογραφείτε ακόμα και να εκφράζετε άποψη. Καθίστε σπίτι σας, αρκετά @ΚΑΛΑ@ κάνατε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διακρίνω σύγχιση στις απόψεις του ανωνύμου κυρίου, που ως φαίνεται έχει ελλιπή πληροφόρηση στα όσα ανέφερε και αφορούν την αυτοδιοίκηση .
    Εδώ οι επισημάνσεις αφορούν λεχθέντα από βουλευτή του Ελληνικού Κοινοβουλίου και περίμενα να τον έχουν προβληματίσει οι απόψεις και οι θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ υπέρ της ανομίας και της αναρχίας.
    Επίσης θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι θεωρώ τιμή μου να αρθρογραφώ και να φιλοξενούμε από ΜΜΕ σαν το FILIATRANEWS!Mαλλον πρέπει να μάθει ο ..ανώνυμος πως είναι γενναιότητα να εκφράζεις επώνυμα τις απόψεις σου και δειλία να εξυβρίζεις ανώνυμα.Εξ άλλου δεν μπορούν να το κάνουν όλοι κ.ανώνυμε!!!
    Αντωνία Μπούζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν ξέρω τι είναι πιο επικίνδυνο : τα 98 εκ που πήρε το Megalo κανάλι - τους φόρους μας δλδ - ή μια μάσκα προστασίας κατά των ληγμένων χημικών? και εγώ έχω για την ατομική μου προστασία ...αυτό σημαίνει ότι είμαι εγκληματίας??
    προφανώς κυρία Μπούζα, επειδή είστε και εσείς ένας υπηρέτης του συστήματος, δεν έχετε ιδέα για τις συγκεντρώσεις της πλατείας, είμαι σίγουρος ότι μόνο για βόλτα θα πηγαίνετε ...:)τώρα που ο αρχηγός σας προστατεύει τον Βαγγέλα γιατί δεν γράφεται κάτι?? είστε το λιγότερο αστείοι και το περισσότερο επικίνδυνοι, να σας υπενθυμίσω ότι κανονικά δεν θα έπρεπε να ομιλείτε γιατί εσείς καταστρέψατε την Ελλάδα...είστε παρελθόν όπως και οι ομοιδεάτες σας ,βαριέμαι να ασχοληθώ άλλο μαζί σας.. καλή πατρίδα αγαπητή μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φανταζομαι Κ. Μπούζα τα δυο εκ των τριών σχολίων να σας έδωσαν μια σαφή απάντηση, τέρμα τα ψέμματα.. Όσο για έπωνυμα και ανώνυμα σχόλια έσεις επιλέξατε να ασχολειθείτε με την πολιτική οπότε πρέπει να είστε έτοιμη να αντιμετωπίσετε και την πιο κακόβουλη κριτική...Αν και σε σύγχυση ο πρώτος σχολιαστής δεν απαντήσατε σε τίποτα από αυτά που σας καταλογίζει αλλά αντιθέτως στρέψατε αλλού την συζήτηση. Μήπως έχει δίκιο?
    Δημήτρη Πετρόπουλος Σπηλιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ κ.Πετρόπουλε, η νομαρχοντία Δράκου , κρίθηκε από τους πολίτες το 2010 και τέθηκε στην αντιπολίτευση.Άλλωστε μέσα σε μία δημοκρατική Χώρα ο λαός είναι ο κυρίαρχος.Φυσικά και έγιναν λάθη και παραλείψεις αλλά και πολλά άριστα !Μπορώ μόνο να μιλήσω για τον τομέα που εγώ χειρίσθηκα -δηλ. τον τουρισμό- και τα όσα σημαντικά έγιναν και για τα οποία αισθάνομαι ιδιαιτέρως υπερήφανη.Θα ήταν χαρά μου να αναζητήσετε την πληροφόρηση για ενημερωθείτε.
      Να σας ενημερώσω δε, πως η λέξη ΜΕΣΣΗΝΙΑ μετά την 31-12-2010 δεν ξανακούστηκε πλέον σε ότι έχει σχέση με τον τουρισμό από φορέα αυτοδιοίκησης.
      Τώρα στα όσα ανέφερε ο ανώνυμος φίλος μας, έχω να του πω, πως οι ευθύνες είναι ατομικές και οι λογικές περί συλλογικότητας είναι αυτές που οδήγησαν την πατρίδα μας στην κατάσταση του σήμερα και πως βία καλή δεν υπάρχει...

      Διαγραφή
  5. Ο πρώην Διαχειριστής5 Ιανουαρίου 2013 στις 9:24 μ.μ.

    Αγαπημένη μου Φίλη Αντωνία.
    ΚΑΝΕΝΑΣ δεν μπορεί να ισχυριστεί οπτι στον τομέα που ασχολήθηκες (τον τουρισμό) δεν πέτυχες.
    Ησουν το μόνο πετυχημένο άτομο από όλο το συρφετό Δράκου που ήταν εκεί μέσα.
    ΑΞΙΖΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΥΧΗ από αυτή που είχες με αυτόν. Στο είπα ξεκάθαρα και πάντα σου μιλούσα ανοικτά και ΚΑΘΑΡΑ και ας σε ενοχλούσε αυτό. ΗΞΕΡΕΣ οτι καποιος σου λεει αλήθειες και θελει ΜΟΝΟ το καλό σου γιατι σε αγαπά και σε εκτιμ.ά.
    Αυτός ήμουν εγω και το ξέρεις.
    Συμφωνώ απόλυτα ότι σε μια δημοκρατική Χώρα ο λαός είναι ο κυρίαρχος.
    Και ο λαός αποφάνθηκε ότι ο εν λόγω ηταν ανίκανος για 5 νομούς αφού σε εναν επι 14 χρονια δεν εκανε ΤΙΠΟΤΑ.
    Τελος πάντων Αυτά είναι Αρχαία Ελληνική Ιστορία...

    Το γεγονός είναι ένα. Ησουν Ενα Εποιτυχημένο άτομο σε αυτό που ασχολήθηκες αλλα κανένας δεν το αναγνώρισε.

    Όσο για το που οδηγήθηκε η πατρίδα μας θα πρέπει να ψάξουμε από το 74 που ήρθε στην Ελλαδα ο Καραμανλής μέχρι σήμερα ΟΛΟΥΣ όσους κυβέρνησαν. Πράσινους και Μπλέ.
    Και ΟΠΟΙΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ εφαγε - καταχράστηκε Δημόσιο χρημα ΔΗΜΕΥΣΗ της περιουσίας του και Εκτελεστικό απόσπασμα. Για να ξεβρωμίσει η Ελλαδα από κοπρίτες πολυτελείας.
    Πράσινοι και Μπλέ κυβέρνησαν και έφεραν την Ελλαδα στα σημερινά χάλια. Αυτοί πρέπει και να πληρώσουν.
    Διαφωνείς Αντωνία μου???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΥΡΙΑ ΜΠΟΥΖΑ,ΟΤΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΟΛΙΤΕΥΕΣΤΕ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΩΡΟ.Η' ΧΑΖΗ ΕΙΣΤΕ Η'ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.Α'ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΡΟΠΑΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...ΕΙΠΕ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΩ ΡΟΠΑΛΟ,ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΓΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητε πρωην χαιρομαο που τα λες σταρατα και εισαι μπεσαλης.και εμεις σε ψηφισαμε Αντωνια μου αλλα δεν μπορουμε πλεον συγνωμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ποίος άραγε Έλληνας πολίτης δεν επιθυμεί κάθαρση , δικαιοσύνη και αξιοκρατία; Δηλ. θεωρούνται περισσότερο πατριώτες όσοι κραυγάζουν χωρίς να προτείνουν λύσεις ; Όσοι κόπτονται δήθεν για τους Έλληνες, θεωρώντας ότι μόνο αυτοί κυοφορούν την αλήθεια ;
    Η...μαγκιά ( να μου επιτραπεί να μιλήσω έτσι) αγαπητοί μου φίλοι δεν είναι να φεύγεις μόλις αρχίζουν τα δύσκολα , αλλά να παλεύεις για το κοινό καλό και να έχεις τα κότσια να λες τα πράγματα με τ΄όνομά τους.Να μπορείς να συγκρούεσαι μέσα στον πολιτικό Χώρο που κινείσαι χωρίς να σε νοιάζει το κόστος.Μία μικρή αναδρομή να κάνετε θα δείτε πως μερικοί πολιτικοί έχουν συνέπεια λόγων κι έργων.Αυτό για μένα μετράει πανω απ΄ όλα και γι αυτό προσπαθώ.Μην ξεχνάτε πως όπως είπα στις Χριστουγεννιάτικες ευχές μου, "κοινή γαρ η τύχη και το μέλλον...δυστυχώς αβέβαιον" Οπότε οι συγκρουσιακές φωνές που πηγάζουν από τη δίκαιη αγανάκτιση δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν μας.Μόνο με την ηρεμία και τη λογική θα μπορέσουμε να κάνουμε βήματα προς τα εμπρός!Φυσικά με την τιμωρία των επίορκων θα αποκατασταθεί το αίσθημα δικαίου που έχει διαταραχθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.