Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 4ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

Χωρίς τηλέφωνο και ίντερνετ η ΒΙΠΕ από τους τσιγγάνους

Δεν έχουν αφήσει οργανισμό του Δημοσίου που να μην τον ......

λεηλατούν οι διάφορες συμμορίες, κυρίως αθιγγάνων, που δρουν στις περισσότερες περιοχές του Νομού Μεσσηνίας, έχοντας ως στόχο το χαλκό από τα καλώδια!

Μετά τον ΟΣΕ και τη ΔΕΗ, ήρθε και η σειρά του ΟΤΕ να στοχοποιηθεί από τέτοιου είδους σπείρες. Έτσι, χθες το μεσημέρι έγινε αντιληπτό ότι άγνωστοι έκοψαν στη θέση «Παναγάκια» του Ασπροχώματος τα καλώδια του οργανισμού, μήκους 30 μέτρων, με αποτέλεσμα να βυθιστεί σε τηλεπικοινωνιακό «σκοτάδι» η ευρύτερη περιοχή της ΒΙΠΕ.

Από την άλλη πλευρά, έγινε γνωστό ένα άλλο γεγονός, που δείχνει το μέγεθος της ασυδοσίας που επικρατεί στην περιοχή μας.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΝΥΣΤΕΡΙ" κατά της διαφθοράς και φοροδιαφυγής, προαναγγέλλει ο ειδικός γραμματέας του ΣΔΟΕ συμπατριώτης μας Στέλιος Στασινόπουλος με εκτεταμένους ελέγχους.
Υπάλληλος σε Πολεοδομία της Πελοποννήσου έχει καταθέσεις περίπου 1 εκατ. ευρώ που δεν δικαιολογούνται. Κορυφή του παγόβουνου της διαφθοράς δηλώνει ο Ρακιτζής, ενώ προαναγγέλλονται σαρωτικοί ΄έλεγχοι κατά του αδικαιολόγητου πλουτισμού.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα της σημερινής "ΦΩΝΗΣ" στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε ακόμη:

ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Άρθρο του διευθυντή της "Φ" Θανάση Τσαμούλη.
ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΕΣ την Κυριακή στους Δήμους με εκλογή προεδρείων και επιτροπών και αλλαγές αντιδημάρχων. Τι προβλέπει εγκύκλιος του ΥΠΕΣ.
"ΓΡΙΦΟΣ" Κόλλια τα ονόματα των αντιδημάρχων στην Τριφυλία, καθώς και του νέου προέδρου του Δ.Σ.
ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ οδικό δίκτυο ο τουρισμός στη Μεσσηνία θα φυτοζωεί. Η ολοκλήρωση του δρόμου κυρίως ευνοεί την Καλαμάτα.
ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ: Οι παραγωγοί δεν πουλάνε όλη τη σοδειά, προσδοκώντας καλύτερες τιμές. Οι εξελίξεις σε Ιταλία και Ισπανία και πως επηρεάζουν την ελληνική αγορά.
ΛΑΔΙ ΚΑΙ ΚΡΑΣΙ "γέφυρες" συνεργασίας Ελλάδας-Κίνας.
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας μέσω ΕΣΠΑ υποσχέθηκε ο Παν. Αλευράς σε επίσκεψη-συνάντηση με τον αναπληρωτή διοικητή Πάνο Μπόζο. Συνάντηση και με τον Μητροπολίτη Τριφυλίας και Ολυμπίας.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.