Παρασκευή 4 Ιανουαρίου 2013

Φιλιατρά: Οι τεχνητές λίμνες του γηπέδου basket στο Λύκειο.

Τεχνητές λίμνες εξακολουθούν να σχηματίζονται μετά από βροχή στο ολοκαίνουριο γήπεδο basket του νέου Λυκείου Φιλιατρών.

Πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα 30 Νοεμβρίου, είχαμε κάνει ρεπορτάζ με φωτογραφίες (κλίκ) με τις κακοτεχνίες του εργολάβου που κατασκεύασε το κλουβί με το συρματόπλεγμα (!!!) στο γήπεδο basket του νέου Λυκείου, αναδεικνύοντας το πρόβλημα που υπάρχει.

Σήμερα μετά από πληροφορίες μας η κατάσταση...........

δεν έχει αλλάξει καθόλου και με την παραμικρή βροχή οι λίμνες εντός του γηπέδου εμφανίζονται ξανά.
Το πρόβλημα είναι μεγάλο καθώς όσο υπάρχουν οι λίμνες συνεπεία κακοτεχνιών του εργολάβου δεν μπορούν να αθληθούν τα παιδιά του γυμνασίου και του λυκείου, Δεν μπορούν να αθληθούν οι αθλητές του τμήματος Καλαθοσφαίρισης της Εράνης,

Συνεργάτης του Φιλιατρά News βρέθηκε το απόγευμα στο γήπεδο του basket, μαζί με τον Υπεύθυνο Τμημάτων Καλαθοσφαίρισης της Εράνης κ. Γιώργο Γριβοκωστόπουλο όπου μας επισήμανε τα προβλήματα του γηπέδου.
Η εικόνα μιλάει πραγματικά μόνη της. Μετά από μία περίπου εβδομάδα από την τελευταία βροχή, το πρόβλημα είναι ακόμα εμφανές στο νέο γήπεδο του Λυκείου.

Σημαντική αναφορά έγινε στον κίνδυνο ατυχήματος εν ώρα παιχνιδιού εντός του γηπέδου, τόσο με το ενδεχόμενο να χτυπήσει κάποιο παιδί είτε στους μεταλλικούς στύλους, είτε στο χαμηλό τσιμεντένιο στηθαίο περιμετρικά του γηπέδου.
Όπως μας είπε ο Υπεύθυνος Τμημάτων καλαθοσφαίρισης της Εράνης κ. Γιώργος Γριβοκωστόπουλος το κουβούκλιο αυτό είναι 100% παράνομο βάση νόμου. Και μας είπε πως κάποτε που ήθελε να περιφράξει γήπεδο στο προαύλιο του Λυκείου δεν τον άφησαν γιατί υπάρχει Νόμος που απαγορεύει την ύπαρξη τέτοιας κατασκευής ΕΝΤΟΣ Σχολικού προαυλίου.

Εμείς πραγματικά αναρωτιόμαστε. Αν πράγματι είναι παράνομο το κουβούκλιο όπως λέει ο κ. Γριβοκωστόπουλος, πως ο μελετητής συμπεριέλαβε μια παράνομη κατασκευή στην μελέτη???
Μπορεί το συρματόπλεγμα να είναι μέσα στην μελέτη ανάπλασης του περιβάλλοντος χώρου... ΠΟΣΟ ΜΥΑΛΟ ΘΕΛΕΙ για να αντιληφθεί ο εργολάβος ότι το συρματοπλεγμένο κουβούκλιο που συμπεριέλαβε στην μελέτη κάποιος Περιοριεμένης Νοητικής Αντίληψης μελετητής ελοχεύει κίνδυνο σοβαρού τραυματισμού κάποιου παιδιού και να παραβλέψει την κατασκευή του ακόμα και παράτυπα από ότι λέει η μελέτη για το σημείο???
Εισαγγελέας υπάρχει να παρέμβει αυτεπάγγελτα στο θέμα???
ΠΩΣ αύριο οι γυμναστές του λυκείου και του γυμνασίου θα βάλουν τα παιδιά να αγωνιστούν στο κλουβί με τις τελικές γραμμές του γηπέδου να είναι κοντά στο συρμαατόπλεγμα???

Δείτε το ρεπορτάζ όπως το κατέγραψε η κάμερα του Φιλιατρά News.



4 σχόλια:

  1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΗΛΩΘΕΙ.
    ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ. ΓΙΩΡΓΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πότε έγινε ένα καλό έργο στην Ελλαδα χωρίς να βγάζει προβλήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΩΡΑΙΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΠΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελα ρε Γιώργο. Ελα ρε παιδάκι μου... Πρώτη μούρη στην κάμερα. Σου πάει ο φακός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.