Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 16ης Ιανουαρίου 2013

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.



Διαβάστε στο ΘΑΡΡΟΣ της Μεσσηνίας

«Κάπνιζα χασίς για να ρυθμίσω το σάκχαρο»

Δύο χρόνια φυλάκισης και 1.000 ευρώ πρόστιμο με τριετή αναστολή, με ......

την έφεση να έχει ανασταλτικό χαρακτήρα, ήταν η ποινή που επιφύλαξε χθες το Τριμελές Εφετείο Καλαμάτας σε κάτοικο της Μεσσήνης, στο σπίτι του οποίου βρέθηκε, μετά από καταγγελία στην Αστυνομία, χασίς συνολικού βάρους 196 γραμμαρίων, σε τέσσερις συσκευασίες.

Ως μάρτυρας κατέθεσε η σύζυγος του κατηγορουμένου, η οποία είπε πως γνώριζε ότι κάπνιζε, πως προσπαθούσε να το κόψει, αλλά και πως το ένα από τα παιδιά τους έχει προβλήματα υγείας.

Στην απολογία του ο ίδιος υποστήριξε ότι δεν είχε δώσει δόση σε κανέναν, ενώ η χρήση χασίς τον βοηθά για να πέφτει το σάκχαρό του!!!

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ με το νέο φορολογικό νομοσχέδιο. Αρχίζει η φορολόγηση των καθαρών αγροτικών εισοδημάτων με 13% απο το 2014.
Τι θα ισχύσει για επιχειρήσεις, φυσικά πρόσωπα και ακίνητα. Οι ανατροπές του φορολογικού οδηγούν σε μεγάλες αυξήσεις στην παρακράτηση φόρου.
Αυτό ειναι το πρώτο θέμα στη σημερινή "ΦΩΝΗ", στην πρώτη σελίδα της οποίας διαβάζουμε:

ΑΠΟΛΥΤΟ "ΟΧΙ" για τις ΔΟΥ Κυπαρισσίας και Πύλου. Τρεις ώρες οι φορείς, οι Δήμοι και οι βουλευτές τα είπαν χθες με τον υφυπουργό Γ. Μαυραγάνη. Το μόνο που πέτυχαν ήταν η υπόσχεση για τη δημιουργία ΚΕΦ (Κέντρο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων) σε Κυπαρισσία, Φιλιατρά και Γαργαλιάνους.
ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ σήμερα η "ΦΩΝΗ" για τις μούργες που πουλήθηκαν απο την ΕΑΣ ως έξτρα παρθένο και παρθένο ελαιόλαδο!

ΟΣΟΙ περιμένατε να δράσει η δικαιοσύνη, μετά την αποκάλυψη της «ΦΩΝΗΣ» και τις καταγγελίες μελών του Δ.Σ. και της Επιτροπής Ελαιολάδου της ΕΑΣ Μεσσηνίας, για τις μούργες που πουλήθηκαν ως έξτρα παρθένο και παρθένο ελαιόλαδο με 1,75 ευρώ το κιλό, στην αρχή της ελαιοκομικής περιόδου 2010-2011, χειραγωγώντας τις τιμές σε βάρος των χιλιάδων Μεσσηνίων ελαιοπαραγωγών, χάσατε!!! Στο εδώλιο κάθεται σήμερα η «Φ» για… συκοφαντική δυσφήμιση της εταιρείας που τις αγόρασε! Ελλάς το μεγαλείο σου…

ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ "ταξιδεύει" τον Απρίλιο το ελληνικό ελαιόλαδο, συμμετέχοντας στην έκθεση China Oil 2013. Αυξημένες οι εξαγωγές ελαιολάδου στην Κίνα για το 2011.
ΕΝΤΑΣΗ χθες στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Καλαμάτας υπό την προεδρία του νέου αντιδημάρχου Οικονομικών Παύλου Μπουζιάνη.
ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50.000 εκτιμούνται οι καταχραστικές συντάξεις. Τι σχεδιάζει το υπουργείο Εργασίας.
Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ευθύνεται για την κακή στοματική υγεία των Ελλήνων, σύμφωνα με πανεπιστημιακή Βρετανική μελέτη.

ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.