Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών: Όλοι έχουμε δικαίωμα στην Υγεία

Επιστολή προς το υπουργείο υγείας και την 6η Υγειονομική Περιφέρεια έστειλε ο Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών διαμαρτυρόμενος για την συνεχή υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Φιλιατρών και επισημαίνει τον κίνδυνο να μείνει ο αγροτικός κόσμος χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

Και καταλήγει στην ........

επιστολή του ότι ο Αγροτικός κόσμος εκφράζει την ελπίδα ότι δεν θα τους εξωθήσει στα στα άκρα κάτι για το οποίο είναι διτεθημένοι να κάνουν αν χρειαστεί. ολοι έχουμε δικαίωμα στην υγεία καταλήγει.

Αναλυτικά η επιστολή αναφέρει:

ΠΡΟΣ: Υπουργείο υγείας
             6η ΥΠΕ

Κύριε Υπουργέ η συνεχιζόμενη αφαίρεση ιατρικού προσωπικού από το Κ. Υ. Φιλιατρών, μια αγροτικής περιοχής με μεγάλη συνεισφορά στην οικονομία της χώρας και σε μια εποχή που γίνεται λόγος για την ανάπτυξη μέσω του πρωτογενή τομέα, αφήνει τους αγρότες της περιοχής μας χωρίς ιατρική κάλυψη λόγω της υποβάθμισης του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας.

Ζητάμε από σας την απαραίτητη στελέχωση με ιατρικό προσωπικό.
Η μείωση των ήδη εξευτελιστικών συντάξεων και η μείωση του εισοδήματος μας καθιστούν αδύνατη την μετακίνηση των αγροτών και όχι μόνο προς το νοσοκομείο Μεσσηνίας.

Ελπίζουμε οι αποφάσεις που θα πάρετε να μην μας ωθήσουν στα άκρα (κάτι που είμαστε διατεθημένοι να κάνουμε) αν το Κέντρο Υγείας Φιλιατρών συνεχίσει να υποβαθμίζεται.

Έχουμε .όλοι δικαίωμα στην Υγεία

         Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας

Αλεξανδρόπουλος Γιώργος                   Γριβοκωστόπουλος Γιάννης

Αγροτικός Σύλλογος Φιλιατρών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.