Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ..ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ...!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

Στην περίπτωση που νομίσει κάποιος ότι το σύστημα θα αφήσει την εξουσία εύκολα είναι πολύ γελασμένος.

Την μικρή Ελλαδίτσα , το καλύτερο οικόπεδο της Ανατολικής Μεσογείου, από την ημέρα που την ιδρύσαν ανεξάρτητη χώρα το 1823 ταυτόχρονα μοίρασαν και την εξουσία.

Λίγη οι Γερμανοί,.......

λίγη οι Αγγλοσάξονες, λίγη οι Γάλλοι και την θρησκευτική εξουσία την έδωσαν στη Ρωσία.

Για να μπορέσουν να την διατηρήσουν έβαλλαν και μερικές Ελληνικές οικογένειες στο παιγνίδι οι οποίες χρησιμοποιούνται σαν κυβερνητικές μαριονέττες σε ρόλο δωσιλόγων από τους ξένους.

Σε μια εποχή που η Ελλάδα είχε σηκώσει ανάστημα σε παγκόσμιο επίπεδο, με ένα λαό να αυξάνει συνεχώς το μορφωτικότου επίπεδο και να δείχνει τις ικανότητες του, με έναν πολίτη που συνεχώς ανέβαζε το επίπεδο της ζωής του και είχε καταφέρει το ασυμβίβαστό, δηλαδή να κάνει διακοπές ο γιατρός μαζί με τον σκουπιδιάρη, ο σκουπιδιάρης μαζί με τον εφοπλιστή, την στιγμή που η ανάσα του απλού πολίτη έφτασε στο αυτί τους, βρήκαν έναν καινούργιο τρόπο και αποφάσισαν να τον χτυπήσουν.

Να τον απαξιώσουν,
Να του ρίξουν το ηθικό.
Να του φορτώσουν τα δικά τους λάθη,
Να τον γυρίσουν 40 χρόνια πίσω


Αυτά τα πέτυχαν αυτοί που 200 χρόνια νέμονται τον πλούτο της χώρας και έχουν μάθει να ζουν σαν παράσιτα πάνω μας.
Είναι οι 100 Ελληνικές οικογένειες που έρχονται από παλιές γενιές οι οποίες βάζουν πλάτη στους ξένους τους οποίους τους παρουσιάζουν σαν σωτήρες και δημιουργούν το σύμπλεγμα της εξουσίας σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Άπαξ και βάλεις κάποιον πάνω στο σβέρκο σου δεν φεύγει παρά μόνο αν εσύ κλατάρεις και μετά θα τρέξει να βρει άλλον σβέρκο να καβαλήσει γιατί έτσι έχει μάθει, ενώ σου έχει μεταφέρει την μιζέρια της δουλοπρέπειας δημιουργώντας σου την ουτοπία της αυτοδημιουργίας.

Λες, θα δουλέψω σκληρά και θα τα καταφέρω, και αφού το κάνεις, έρχονται κάθε 40-50 χρόνια και είτε με έναν πόλεμο είτε μια πτώχευση, σου τα παίρνουν όλα και σε βάζουν να ξεκινάς πάλι από την αρχή.

Αυτό συμβαίνει και σήμερα, την στιγμή που όλος ο Ελληνικός λαός είχε ανεβάσει το επίπεδο της ζωής και άρχισε να μορφώνεται και να γνωρίζει πράγματα, του έδωσαν το κατάλληλο χτύπημα και τον ισοπέδωσαν σε όλα τα επίπεδα.

Το σημαντικό είναι ότι σήμερα οι 100 αυτές οικογένειες με τους φίλους τους Ευρωπαίους, έχουν ενωθεί σε μια Κοινοπραξία κομματική, γιατί κατάλαβαν ότι μόνο ενωμένοι θα τα βγάλουν πέρα, και άρχισαν τα τροπάρια.

Ας δει κάποιος σήμερα την εποχή που η « σοβαρή κυβέρνηση Εθνικής σωτηρίας», από την μία έχει αναλωθεί με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν την χώρα και είναι, η εκκένωση των υπό κατάληψη κτιρίων, οι ψευτοβομβιστικές απειλές που από τον τρόπο που επιτελούνται είναι για παιδιά του δημοτικού, ενα στικάκι που περιφέρεται από υπουργό σε υπουργό και ουδόλως ασχολείται με το περιεχόμενο,

Από την άλλη έχει θεσπίσει μια συμμορία που την έχει ονομάσει ΤΑΙΠΕΔ και αρπάζει τον πλούτο της χώρας.

Σημασία έχει ότι ενώ όλοι τα βλέπουμε δεν αντιδρούμε και αυτό το πληρώνουν τα παιδιά μας και θα το πληρώσουμε πολύ ακριβά σαν λαός.

Μας έχουν απορρίψει τα παιδιά μας για την αδράνεια που μας κατέχει, έχουν χάσει την δύναμη να ονειρευτούνε και καθόμαστε στους καναπέδες.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε ένα πράγμα, ότι ο αγώνας είναι ταξικός και αν δεν κινηθούμε ανάλογα δεν θα τους βγάλουμε από το σβέρκο μας.

Το άσχημο είναι ότι ενώ είμαστε 11.000.000 και είναι 2-.3000 τους αφήνουμε και μας πηδάνε..

Αφού μας αρέσει καλά να πάθουμε…

Thoureios

1 σχόλιο:

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.