Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Επιστολή του ΕΟΠΥΥ προκαλεί αναστάτωση στους αγροτικούς ιατρούς

Αναστάτωση στους αγροτικούς γιατρούς του νομού Φθιώτιδας προκάλεσε επιστολή του ΕΟΠΥΥ, στην οποία γίνεται ιδιαίτερη παρατήρηση σε αγροτικό γιατρό για υπέρβαση του μέσου ορίου συνταγογράφησης φαρμάκων, μηνιαίως.

Δεν υπάρχει κανένα πλαφόν για τα .............

φάρμακα που πρέπει να γράφουν οι γιατροί, δηλώνει ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδας, ο οποίος μιλά για απαράδεκτες πρακτικές του Οργανισμού, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν προβλήματα στον κόσμο, σε περίπτωση που οι γιατροί αρνηθούν να γράφουν φάρμακα στους ασθενείς, φοβούμενοι πιθανές κυρώσεις του ΕΟΠΥΥ.





Zougla

4 σχόλια:

  1. ayto akoustike k gia to kentro ugeias filatrwn nomizw?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτό νομίζω ακούστηκε κ για το κέντρο υγείας των Φιλιατρών...!! δεν ξέρω πώς θα εξυπηρετηθούν χιλιάδες πολίτες με τέτοιες παρεμβάσεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλεσαν και τους αγροτικους γιατρους των φιλιατρων και γαργαλιανων.ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ δεν εχουν ερθει ποτε στην επαρχια να δουν πως ταλαιπωρειται ο κοσμος, οι ηλικιωμενοι οι ανημποροι.Ξερουν μονο να επιβαλουν προστιμα.Οι αγροτικοι θα γραφουν 25 συνταγες την ημερα μεχρι να λαβουν γραπτη διαβεβαιωση οτι δεν θα εχουν κυρωσεις.το εκτρωμα του πολυ μικρου λοβερδου γιγαντωθηκε και θα τον πλακωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αν είναι δυνατόν!!!!! εδώ ήδη υπάρχουν λιγότεροι αγροτικοί απ'όσους χρειάζονται τα κέντρα υγείας, τώρα τους περιορίζουν ακόμα περισσότερο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.