Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Μεσσηνιακές εφημερίδες της 15 Νοεμβρίου 2012

Κλικ στα πρωτοσέλιδα για μεγάλο μέγεθος.




Διαβάστε στο Θάρρος της Μεσσηνίας

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ-ΤΣΑΚΩΝΑ
Οικονομικό το ζήτημα της μη παράδοσης του δρόμου


Η συνεχώς αναβαλλόμενη- και ουσιαστικά ανεξήγητα- παράδοση της..............

παράκαμψης του τμήματος Παραδείσια- Τσακώνα του αυτοκινητόδρομου Τρίπολης- Καλαμάτας έχει δημιουργήσει προβληματισμούς, ερωτηματικά και ερωτήματα στους πολίτες της Μεσσηνίας.

Πρόσφατα το Ε' Κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου απέρριψε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησε η πρόεδρος) τη συμπληρωματική σύμβαση και παρέπεμψε στις καλένδες την παράδοση του αναπτυξιακού αυτού για το νομό έργου.

Η απόφαση είχε ως αποτέλεσμα την έγερση θύελλας διαμαρτυριών και τη δημιουργία υπονοιών για τους πραγματικούς λόγους της καθυστέρησης.

Χθες, μάλιστα, εξώδικο απέστειλε ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσσηνίας, Κ. Μαργέλης, ενώπιον κάθε αρμόδιου Δικαστηρίου και Αρχής. Στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και η επιστολή του προέδρου της ΝΟΔΕ Μεσσηνίας της Νέας Δημοκρατίας, Π. Μαντά.

Διαβάστε στην ΦΩΝΗ της Μεσσηνίας

ΠΕΦΤΟΥΝ και τα προσχήματα για την Τσακώνα.
Αυτό είναι το πρώτο θέμα σήμερα στη «ΦΩΝΗ» με όλες τις εξελίξεις, τις παρεμβάσεις και τις προοπτικές για το μεγάλο ζήτημα που απασχολεί όλη τη Μεσσηνία και την νότια Πελοπόννησο, αλλά και τους Πελοποννήσιους του Λεκανοπεδίου και τους επισκέπτες. Τα «λουκέτα» κατάντησαν το σήμα κατατεθέν της απομονωμένης Μεσσηνίας.
Στην πρώτη σελίδα της «Φ» διαβάζουμε ακόμη:
● ΒΟΛΕΣ κατ’ αλλήλων από Νίκα-Αλευρά για τα… φώτα στον κλάδο του δρόμου προς Μεσσήνη που χθες δόθηκε επίσημα στην κυκλοφορία.
● ΒΡΑΒΕΥΣΗ του καθηγητή Πέτρου Θέμελη στο Βατικανό παρουσία του δημάρχου Μεσσηνίας Στ. Αναστασόπουλου.
● Η ΟΙΕΛΕ καταγγέλλει την Εύη Χριστοφιλοπούλου για το ζήτημα της απόπειρας διαρροής θεμάτων των Πανελλαδικών. Δήλωση από το βουλευτή Θαν. Πετράκο.
● ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Τύπου στην Π.Ε. Μεσσηνίας για την ημέρα κατά του διαβήτη.
● ΣΤΑ 2,30 το ελαιόλαδο προκαλεί την απόγνωση των ελαιοπαραγωγών.
● ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ και Μουτσινάς πονοκέφαλος για τη ΔΗΜΑΡ. Τι λένε οι ίδιοι, τι σχολιάζει ο Αθηναϊκός Τύπος.
● ΠΑΙΡΝΟΥΝ ’μπρος τα Σχέδια βελτίωσης με χρηματοδοτική στήριξη από την Πειραιώς-ΑΤΕ στη «γραμμή» του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά.

● ΑΥΤΑ και άλλα πολλά ρεπορτάζ, ειδήσεις, σχόλια, άρθρα και παρεμβάσεις, αθλητικά και πολιτιστικά συμπληρώνουν την ύλη της «ΦΩΝΗΣ», μαζί με αγγελίες για την τοπική κτηματαγορά, τις ενοικιάσεις και την αγορά εργασίας.

● ΑΝΑΖΗΤΕΙΣΤΕ τη «ΦΩΝΗ» πρωί – πρωί στα περίπτερα. Έγκυρη ενημέρωση, δυναμική παρέμβαση με άποψη για τα τοπικά δρώμενα και όχι μόνο!... Για να μην σας στέλνουν… αδιάβαστους, διαβάζετε καθημερινά τη «ΦΩΝΗ»! Μόνο κέρδος θα έχετε γνωρίζοντας τι συμβαίνει γύρω σας!!!

1 σχόλιο:

  1. ασχολουνται ολοι και καιγονται για το δρομο.παραδιδεται δεν παραδιδεται.Α.Και που εισαι,μεσσηνιε με το δρομο θα βγης απο την απομονωση γιατι θα κανης τη διαδρομη μιση ωρα λιγοτερο.Αν πρωτα ο επισκεπτης εχει χρηματα για καυσιμα,διοδια.Για τους δημοσιους δρομους δεν σε ενοιαζε,για τους ιδιωτικους κοπτεσαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.