Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

30.000 διακοπές ρεύματος το μήνα λόγω ανεξόφλητων λογαριασμών ΔΕΗ

Περίπου 30.000 είναι οι διακοπές ρεύματος που σημειώνονται κάθε μήνα σε όλη την Ελλάδα και οφείλονται στη μη εξόφληση χρεών προς τη ΔΕΗ.

Αυτό προκύπτει από έγγραφο που διαβίβασε στη Βουλή ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΗ Αρθούρος Ζερβός ως απάντηση σε ερώτηση που είχε καταθέσει ο βουλευτής της ΔΗ.ΜΑΡ Βασίλης Οικονόμου.

Όσον αφορά τη περιοχή του Θριάσιου Πεδίου για την οποία.............

ερωτούσε ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ, ο κύριος Ζερβός τονίζει πως στην ευρύτερη περιοχή της Ελευσίνας οι διακοπές που πραγματοποιούνται στο σύνολο των οικιακών και εμπορικών πελατών δεν ξεπερνούν μηνιαίως τις 280 περιπτώσεις.

Όπως επισημαίνει πάρα την τρέχουσα δυσμενή οικονομική συγκυρία η συντριπτική πλειονότητα των καταναλωτών της ΔΕΗ είναι συνεπείς στις υποχρεώσεις τους. Μάλιστα ο κ. Ζερβός τονίζει πως «τα όποια προβλήματα προέρχονται από τη μειονότητα των πελατών της επιχείρησης, οι οποίοι είναι ασυνεπείς στις υποχρεώσεις τους και απαιτούν διακριτή μεταχείριση έναντι των υπολοίπων πελατών, ζητώντας κατ΄ επανάληψη μακροχρόνιους διακανονισμούς, τους οποίους, όμως κατά κανόνα δεν τηρούν».

Αναλυτικά η απάντηση της ΔΕΗ




1 σχόλιο:

  1. ΤΟΝ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ;ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΤΥΧΟΝ ΔΙΑΡΡΟΗ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟ MNΗΜΟΝΙΟ 3 ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΓΙΛΕΚΟ ΨΑΡΡΙΑΝΟ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.