Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Φιλιατρά: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στο Συνδυασμό Κόλλια σήμερα το απόγευμα.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ

Σύσκεψη του Δημάρχου Κώστα Κόλλια με τους Δημοτικούς Συμβούλους του Συνδυασμού του θα γίνει σήμερα το απόγευμα στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Φιλιατρών.

Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες που σας μεταφέρουμε:

Ο Δήμαρχος είναι αποφασισμένος να βάλει ............

χέρι σε Δημοτικούς Συμβούλους, Αντιδημάρχους και Πρόεδρο Δ.Σ. για την εικόνα του Συνδυασμού και του Δήμου, μετά και την πρόσφατη συνεδρίαση που έλειπαν Σύμβουλοι του Συνδυασμού του και δεν είχε απαρτία για να γίνει η συνεδρίαση. Επίσης, θα τους τα χώσει για τις προσωπικές γραμμές του καθενός για βολέματα ψηφοφόρων κι εργολάβων και δικές τους προσωπικές υποθέσεις, επαγγελματικές και άλλες, που εκθέτουν τον ίδιο και το Δήμο και για την διάλυση που εμφανίζει να έχει ο Δήμος στη λειτουργία του με υπηρεσίες και υπαλλήλους.

Ο Δήμαρχος θα υπερασπιστεί το έργο του και τον αγώνα του και το έργο που κάνουν οι Αντιδήμαρχοι και θα μιλήσει για όλους και για όλα ονομαστικά.

Από την άλλη μεριά, πολλοί Δημοτικοί Σύμβουλοι, Αντιδήμαρχοι και Πρόεδρος Δ.Σ. είναι αποφασισμένοι να τα πουν έξω από τα δόντια και να μιλήσουν για ρουφιανές συναδέλφων τους υποσκάπτοντας το έργο του Δημάρχου και του Δήμου, που κάνουν συγκεκριμένοι Δημοτικοί Σύμβουλοι έτσι ώστε να γίνουν Αντιδήμαρχοι και Πρόεδροι από το νέο έτος.

Για τις θέσεις των Αντιδημάρχων και Προέδρου Δ.Σ. και ότι πρέπει να αλλάξουν τα πρόσωπα έχουν κάνει εισηγήσεις στο Δήμαρχο Δημοτικοί του Σύμβουλοι που περιμένουν πώς και πώς να φορέσουν κοστούμια Αντιδημάρχων για προσωπικά του οφέλη.

Δύο χρόνια μετά την εκλογική νίκη του Δημάρχου Κώστα Κόλλια και του Συνδυασμού του θα βγουν μαχαίρια στη σύσκεψη και θα γίνει ξεκαθάρισμα λογαριασμών, παλιών και νέων.

Αν ο Δήμαρχος πιεστεί πολύ να τους πει τι θα κάνει με τους Αντιδημάρχους και τον Πρόεδρο Δ.Σ. και δεν αφήσει ανοικτό το ενδεχόμενο αλλαγών αλλά τους ξεκαθαρίσει ότι δεν θα αλλάξει κανείς, τότε θα έρθει ρήξη και Συνδυασμός του ίσως να διαλυθεί.

Αν τους αποκοιμίσει και δεν πάρουν χαμπάρι ότι τους εμπαίζει υπάρχει πιθανότητα να χαμηλώσουν οι τόνοι και να ηρεμήσουν επιφανειακά οι αντιδράσεις γιατι στο παρασκήνιο και πίσω από τον πλάτη του Δημάρχου Δημοτικοί Σύμβουλοι του χρεώνουν τα πάντα που δεν γίνονται.

Κανένας δεν ξέρει αν αύριο θα είναι η ίδια μέρα για το Συνδυασμό του Δημάρχου Κώστα Κόλλια γιατί Αντικαλλικρατικοί Δημοτικοί Σύμβουλοι σκέφτονται να παραιτηθούν ή να αποχωρήσουν και να ανεξαρτητοποιηθούν αν δεν τους κάνει Αντιδημάρχους.

9 σχόλια:

  1. Ελπίζουμε να μην ψαρώσατε από την εικόνα. Έπρεπε να μπει μια εικόνα σχετική με "ξεκαθάρισμα Λογαριασμών".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπράβο σας για το αποκλειστικό ρεπορτάζ! επιτέλους τους βγάλατε τις κουκούλες και φαίνεται το αληθινό τους πρόσωπο. όλα τα κάνουν για τις καρέκλες και τον μπερντέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα δεν μπορείτε να αφήσετε ενα σχολιο χωρίς βρισιά μέσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. να κανω μια ερωτηση;
    ποιος εγραψε το ρεπορταζ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. να κανω δυο ερωτησεις;
    τα παιδια του Ζεβεδαιου ποιον ειχανε πατερα;
    η κ κ κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κ κ κοτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για τον ανώνυμο 9:52
    Ποιός άλλος;; Ο Γάτος ο πρώην Διαχειριστής μας.

    Για τον 10:09
    τα παιδια του Ζεβεδαιου ποιον ειχανε πατερα;
    Τον κουμπάρο Κουτσομπόλη....

    η κ κ κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κ κ κοτα;
    Το Αβγό φυσικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μπράβο σας ρε μάγκες σε αυτό το blog. αποκαλύπτετε και έχετε και χιούμορ και σατυρίζετε! το αποκλειστικό σας έχει τσακίσει κόκαλα και τρέμουν τα τριτσικλίδια του Κόλλια και των Συμβούλων για τις πληροφορίες σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις 10 και κατι που περασα απο το δημαρχειο ειχε φωτα μεσα η αιθουσα συνεδριασεων.
    Λετε να σφαχτηκαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.