Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Επείγουσα ανακοίνωση που αφορά κατόχους κυνηγετικών όπλων με ληγμένες άδειες κατοχής

ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

Το αρχηγείο της Ελληνικής αστυνομίας διαπίστωσε και απέστειλε στην υπηρεσία μας ονομαστική κατάσταση που περιλαμβάνει 300 κατόχους κυνηγετικών όπλων οι οποίοι έχουν εφοδιαστεί με άδειες κατοχής κυνηγετικού όπλου από το Α.Τ. Φιλιατρών, πλην όμως αυτές έχουν λήξει χωρίς μέχρι σήμερα οι κάτοχοι τους να έχουν προβεί στην ανανέωση τους.

Κατόπιν των ανωτέρω, παρακαλούνται όλοι οι ...........

κάτοχοι κυνηγετικών όπλων οι οποίοι κατέχουν ληγμένες άδειες κατοχής, να προσέρχονται καθημερινά κατά τις πρωϊνές ώρες γραφείου και μέχρι 20/11/2012 στον Γραμματέα της υπηρεσίας μας κ. Φωτόπουλο Αθανάσιο, προκειμένου να καταθέσουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την ανανέωση των αδειών τους.

Εφιστάται η προσοχή καθόσον μετά την παρέλευση της προαναφερθείσας ημερομηνίας όσοι κάτοχοι κυνηγετικών όπλων δεν έχουν ενεργήσει προκειμένου να ανανεωθούν οι άδειες τους θα εφαρμοστούν εις βάρος τους οι διατάξεις της κείμενης νομοθεσίας.

Πληροφορίες δίνονται και τηλεφωνικώς καθημερινά κατα τις ώρες 07:30 - 15:00 στα τηλέφωνα 2761032563 και 2761032312 από τον ανωτέρω Γραμματέα.

3 σχόλια:

  1. ΔΗΛΑΔΗ ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΜΕΧΡΙ 20/11/2012 ΘΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.ΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ 120 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΧΙ 6 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΕΝΤΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΤΟΧΟΙ ΟΠΛΩΝ.ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ.ΜΕ ΔΟΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ























    ¨¨¨¨












    ΄΄΄΄΄΄΄



    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι να ενημερώσει το αρχηγείο? Ο νόμος το λέει καθαρά , αν δεν θεωρήσεις την άδειά σου μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, έχεις πρόστιμο 20 φορές το ποσό που προβλέπεται , κοινώς 6,00 χ 20,00 = 120Euro, επίσης «βάσει του Νόμου περί όπλων 2.168/93 άρθρο 10 παρ.8, ο κάτοχος ο οποίος θα εντοπιστεί από την αστυνομική αρχή με όπλο του οποίου η άδεια κατοχής έχει λήξει, τιμωρείται με κατάσχεση του όπλου αλλά και όλων των όπλων που μπορεί να κατέχει νόμιμα, καθώς επίσης υποβάλλεται και μήνυση». Είναι απλά τα πράγματα!! Δεν χρειάζεται να εκνευριζόμαστε κάθε φορά που δεν μπορούμε να είμαστε σωστοί...Στους καιρούς που ζούμε , ειδικότερα με τέτοια πράγματα, θα διακινδύνευες να έχεις σπίτι σου αδήλωτο όπλο? Αν κάποιος στο κλέψει και σκοτώσει άνθρωπο ποιος θα τρέχει? Εσύ δε θα τρέχεις? Ας είμαστε λογικοί κ όχι με το παραμικρό "για όλα φταίει το κράτος, η αστυνομία κ.λ.π κ.λ.π.!!! Υ.Γ Δεν εκπροσωπώ καμία αρχή, είμαι ένας απλός πολίτης που έχει βαρεθεί να διαβάζει σχόλια ανθρώπων που αντί να κάνουν το σωστό και το ανθρωπίνως δυνατό , μόνο να φωνάζουν ξέρουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντι να πληρωσεις 6 ευρω εντος προθεσμιας προτιμας να πληρωσεις 120 σε δοσεις.... περα απο καθε λογικη... Και στο κατω κατω το κυνηγι δε θεωρειται ενα "φτηνο" χομπι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.