Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2012

Στο Λύκειο Κυπαρισσίας ο αγιασμός παρουσία όλων των φορέων

ΜΕ το δεξί έγινε η τελετή αγιασμού στο Λύκειο Κυπαρισσίας σε μια ατμόσφαιρα γεμάτη αισιοδοξία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα παρότι το πρώτο μάθημα θα είναι η απεργία των εκπαιδευτικών μας. Ο Αγιασμός τελέστηκε παρουσία του Δημάρχου κ. Κώστα Κόλλια, αυτοδιοικητικών, του Διευθυντή του σχολείου, του εκπροσώπου της Ομοσπονδίας Καθηγητών κ. Βίτσα, του Προέδρου Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κ. Γεωργιόπουλου ο οποίος απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό για καλή δύναμη στους μαθητές αλλά και των τοπικών φορέων.

Αμέσως μετά ο Μητροπολίτης κ. Χρυσόστομος .........

ότι "ο κήρυκας του Ευαγγελίου μίλησε για τους αλιείς αναδείξας ως παράδειγμα για την εξακτίνωση της Αλήθειας που έδωσε ο Χριστός στους μαθητές τους να δώσει την σοφία ως αγαθό ελέους γιατί η σοφία των ανθρώπων φέρνει πνευματική αναγέννηση, για αυτό ζητήσαμε να αγιάσουμε την ημέρα για να αποκτήσετε την πραγματική γνώση".

Ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κόλλιας που τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τα παιδιά "ξεκινάμε με καλύτερες συνθήκες από πέρσι σε συνεργασία με την Διεύθυνση του σχολείου ώστε να έχουμε ευταξία και διάθεση προσφοράς, γνωρίζουμε ότι τα προβλήματα είναι μπροστά μας αλλά είμαστε έτοιμοι να τα αντιμετωπίσουμε με την συνεργασία όλων των γονέων και καθηγητών ώστε να δημιουργήσουμε μια καλή χρονιά".

Kyparissiotis

3 σχόλια:

  1. Στα υπόλοιπα σχολεία του Δήμου Τριφυλίας δεν έγινε αγιασμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και οι πορτες, του Λυκειου, ορθανοιχτες...
    για το απεναντι, μαγαζακι, που επιδοτει για το πετρελαιο...
    ενα αμαξι να πατησει ενα μαθητη και μετα να δουμε τι εχει να γινει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλοίμονο!!! Να μην είναι ορθάνοικτη η πόρτα να πάνε τα παιδιά απέναντι στο μαγαζί του γνωστού επιχειρηματία - αρτοποιού να ψωνίσουν;
    Γι αυτό επένδυσε εκεί με πρατήριο άρτου. Για τους μαθητές. Σιγά μην περίμενε από πολίτες και περαστικούς.
    Τόσα παιδιά του αφήνουν μεγάλο κέρδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.