Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Eurovision 2012: Ο εθνικός τελικός στις 12 Μαρτίου

Η ΕΡΤ έχοντας λάβει υπόψην την τρέχουσα οικονομική κατάσταση της χώρας προχώρησε σε συνεργασία με τη δισκογραφική εταιρία Universal η οποία και θα αναλάβει το κόστος της επιλογής τραγουδιού αλλά και την προώθηση του νικητή.

Έτσι την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 11 π.μ, οι..........

φίλοι του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού Τελικού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr, καθώς και από τα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ειδικά για τη Eurovision, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert).

Μια πρωτότυπη διαδικασία που δίνει έμφαση στο τραγούδι και για το λόγο αυτό δεν αποκαλύπτονται οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές.

Από την 1η Μαρτίου τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ, ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, όπου και θα αποκαλυφθούν οι καλλιτέχνες.

Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί στις 12 Μαρτίου, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο εθνικός τελικός θα γίνει στο εμπορικό κέντρο River West.

The best

4 σχόλια:

  1. Περιμενουνε με πολλη αγωνια μεχρι τοτε!!!!!!!!
    Γιουριβιζιον...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιμενουμε με πολλη αγωνια.......
    Γιουροβιζιον...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περιμενουνε με πολλη αγωνια μεχρι τοτε!!!!!!!!
    Γιουριβιζιον...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Περιμενουνε με πολλη αγωνια μεχρι τοτε!!!!!!!!
    Γιουριβιζιον...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.