Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Σχέδιο φίμωσης του Real Fm

Τα γεγονότα δείχνουν πως βρίσκεται σε εξέλιξη σχέδιο για τη φίμωση και το «κλείσιμο» του Real FM. Ποικιλώνυμα συμφέροντα επιθυμούν και επιδιώκουν... κατά πως φαίνεται, τον οικονομικό μαρασμό του σταθμού, σε πρώτη φάση, και εν συνεχεία, αν τα καταφέρουν, το κλείσιμο του ραδιοφώνου.

Το εντυπωσιακό όμως δεν είναι η επίθεση που δέχεται από διάφορα κέντρα ο σταθμός, που παρεμπιπτόντως γκρέμισε από την κορυφή, μετά από 20 και πλέον χρόνια, τον μνημονιακό Σκάι, αλλά η στάση του ΕΣΡ.

Μέσα σε μια μέρα το ΕΣΡ μοίρασε, λες κι ήταν .............

στραγάλια, πρόστιμα 38.000 ευρώ στον Real fm: 25 χλδ γιατί ο Τράγκας δεν μιλά με «ευγένεια» στην Μέρκελ και την παρέα της και 13 χλδ στον Χατζηνικολάου γιατί λέει… προωθούν τους χορηγούς και τις διαφημίσεις του σταθμού.

Βρε δεν πάνε καλά εκεί στο ΕΣΡ. Σύμφωνα με τη λογική τους (;) θα έπρεπε οι παραγωγοί του σταθμού να μη μιλούν για τους διαφημιστικούς πελάτες του ραδιοφώνου. (Πάλι καλά δηλαδή που δεν είπαν πως πρέπει να τους… βρίζουν κιόλας!).

Πρόταση του kentrinews.gr: η επόμενη απόφαση του ΕΣΡ θα πρέπει πάραυτα να καταδικάζει:

1ον . Τον αυθάδη Χατζηνικολάου που δεν του αρέσει το μνημόνιο!

2ον Πάλι τον Χατζηνικολάου που τολμά να έχει διαφημίσεις ο σταθμός του. (Που ζείτε κύριε Χατζηνικολάου; Δεν έχετε ακούσει τίποτα για τις «ευγενικές χορηγίες» διαφόρων κέντρων και πρεσβειών που συντηρούν μαγαζάκια και παραμάγαζα στη «δημοσιογραφία»;;;)

3ον Τον Τράγκα γιατί πολεμά - είναι και το ζάχαρο βλέπετε – τη ΝΔ. Ένα κόμμα έμεινε - το ΠΑΣΟΚ ως γνωστόν έχει γίνει προ πολλού απόκομμα - να στηρίζει τα μνημόνια κι έρχεται ο «ηγήτωρ της διαπλοκής» να αποκαλύψει το ρόλο της Συγγρού.

(Κάποιος πρέπει να πει στο… θείο Γιώργο ότι δεν μπορεί πλέον από μόνο του το συγκρότημα Αλαφούζου να στηρίζει τα μνημόνια! Οι δανειστές χρειάζονται κι ένα κόμμα!)

Και 4ον να «εκτελέσουν» τον Χατζηνικολάου στα… 12 μέτρα! Όσο είναι και η ακροαματικότητα του σταθμού:12%

1 σχόλιο:

  1. Κάθε δημοκρατικός και ελεύθερος άνθρωπος δεν μπορεί παρά να ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ την οποιαδήποτε φίμωση μέσου μαζικής ενημερώσης,αυτό είναι δεδομένο.
    Όμως δεν μπορεί να είναι κάποιος αντι-μνημονιακός και να μιλάει με ευπρέπεια;Δεν υπάρχει περίπτωση πραγματικά να ξεπεράστηκαν τα όρια που ορίζει η νομοθεσία και τα πρόστιμα να είναι δικαιολογημένα;
    Εξάλλου και τα δύο αυτά πρόσωπα,κυρίως ο Τράγκας,ΔΕΝ είναι και ότι πιό καθαρό υπάρχει στην δημοσιογραφία,μέλη του συστήματος είναι και οι δύο απλά τώρα τα πράγματα είναι λίγο αντίθετα γι΄αυτούς,αυτούς ειδικά ΜΗΝ τους λυπάστε,γιατί και λεφτά πολλά έχουν και μέσα στα πράγματα εάν δεν είναι τώρα εύκολα μπορούν να μπούν.Πάντως λίγες ψευτοεπαναστατικές κορώνες δεν βλάπτουν καθόλου κυρίως σ΄αυτήν την εποχή και ο Τράγκας είναι ειδικός σ΄αυτές για να δημιουργεί κλίμα και εντυπώσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.