Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Υπερχείλισε ξανά ο Λαγκούβαρδος

Για μια ακόμη φορά, με την έντονη βροχόπτωση των προηγούμενων ημερών, ο Λαγκούβαρδος υπερχείλισε και από προχθές βράδυ έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας. Μάλιστα, όπως μας είπαν, προχθές το απόγευμα από τα ορμητικά νερά κινδύνευσαν να παρασυρθούν εκτός οδοστρώματος και να βρεθούν στο ποτάμι δύο οχήματα με πέντε επιβαίνοντες, εκ των οποίων δύο μικρά παιδιά. Η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας, κρίνοντας όχι μόνο ιδιαιτέρως επικίνδυνη, αλλά και αδύνατη τη διέλευση των οχημάτων, αποφάσισε τη διακοπή της κυκλοφορίας στο δρόμο Φιλιατρών - Μαραθόπολης, στο σημείο που είναι το γεφυράκι του Λαγκούβαρδου και έγινε εκτροπή της κυκλοφορίας στον «Αγιαννάκη», σε αγροτικό δρόμο.

Δυστυχώς, για πολλοστή φορά, η έντονη ..........

βροχόπτωση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι δεν έχουν γίνει εργασίες καθαρισμού του ποταμού από καλάμια και φερτά υλικά (παρά το ότι και πριν από ένα μήνα είχαν προκληθεί προβλήματα και είχε διακοπεί και τότε η κυκλοφορία), είχε ως αποτέλεσμα η στάθμη του νερού να ανέβει ψηλά, βγαίνοντας και καλύπτοντας το οδόστρωμα, το οποίο και τις δύο προηγούμενες μέρες θύμιζε λίμνη!

Η θλιβερή και επικίνδυνη κατάσταση στο γεφυράκι του Λαγκούβαρδου, κάθε φορά που βρέχει, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Φιλιατρών, Νίκου Φάμπα.
Μιλώντας στο «Θ», εξέφρασε την αγανάκτηση και την οργή του για τα επαναλαμβανόμενα και διαρκώς εντεινόμενα προβλήματα: «Πόσοι αθώοι πρέπει να σκοτωθούν και να πνιγούν στο Λαγκούβαρδο για να φτιάξουν τη γέφυρα; Πόσες αθώες ζωές πρέπει να χαθούν για να πράξουν τα αυτονόητα οι αρμόδιοι; Χρόνια ακούμε για γέφυρα, αλλά είναι μόνο λόγια. Δεν πάει άλλο…».

Θάρρος

3 σχόλια:

 1. ΘΑ ΤΟΝ ΦΤΙΑΞΕΙ Ο ΤΑΤΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΚΟΥΡΟΣ ΡΕ. ΕΤΣΙ ΛΕΓΑΤΕ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΑΤΕ ΤΟ ΔΡΑΚΟ.....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για χρόνια τώρα χάνονται άδικα ζωές στο γεφυράκι του Λαγκούβαρδου.
  Χάνονται ανθρώπινες ζωές λόγω της αδιαφορίας, της ανικανότητας, της λαμογιάς και της ηλιθιότητας που έχουν/είχαν μέσα τους οι κάθε λογής «αρμόδιοι» της Νομαρχίας.

  Ξευτελισμένοι ανάξιοι πολιτικάντηδες που έχουν το θράσος μερικές φορές να πηγαίνουν και στις κηδείες των άτυχων , για τον θάνατο των οποίων ήταν οι ηθικοί αυτουργοί…

  Πότε επιτέλους θα εκλέξουμε έναν παντελονάτο δήμαρχο να φτιάξει το γεφυράκι του Λαγκούβαρδου; Πότε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΣΟ ΜΑΣ!!!ΕΞΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.