Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έριξαν δυναμίτη στην Αγία Κυριακή Φιλιατρών. Υπέστησαν σοβαρές ζημιές δυό βάρκες.

Δυναμίτη έριξαν χθες βράδυ ή σήμερα πολύ νωρίς το πρωί άγνωστοι στο Λιμάνι της Αγίας Κυριακής. Από την έκρηξη υπέστησαν ζημιές δυο βάρκες οι οποίες άνοιξαν και η μία μάλιστα είναι μισοβθυισμένη στο λιμάνι.
Στο σημείο είχαν ξεβραστεί ποσότητες από νεκρά κεφαλόπουλα τα οποία προήλθαν από παράνομη αλιεία με εκρηκτικές ύλες.

Η Λιμενική αρχή Κυπαρισσίας που κλήθηκε στην.........

περιοχή διαπίστωσε τα καταγγελόμενα του ιδιώτη και ιδιοκτήτη Αλιευτικού σκάφους (τα στοιχεία του είναι στην διάθεση μας).

Από την χρήση των παράνομων εκρηκτικών υλών δυο σκάφη (ένα ερασιτεχνικό και ένα επαγγελματικό) υπέστησαν ρήγματα από την έκρηξη και το ένα πλημμύρισε νερά και μισοβυθίστηκε ενώ το άλλο έχει υποστεί πολύ σημαντικές ζημιές.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί ο Λιμενικός σταθμός Κυπαρισσίας.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει κάτι, οτιδήποτε για το συμβάν, να επικοινωνήσει με τον Λιμενικό Σταθμό Κυπαρισσίας, (τηλ. 2761022491 και 2761022128) ή μπορείτε με σχόλιο να μας πείτε τι είδατε αν είδατε κάτι προκειμένου να βοηθήσετε στις έρευνες του Λιμενικού.



6 σχόλια:

  1. Εγώ ήθελα να ήξερα στην Αγ.Κυριακή ΔΕΝ ΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ??? Σκάει μία βόμβα δυναμίτη ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ?

    Απαράδεκτα πράγματα εύχομαι να τους πιάσουν γιατί θα τους κάνω εγώ προσωπικά μήνυση εάν είναι Έλληνες , και αν είναι ΞΕΝΟΙ θα απελλαθούν εν'ρυπή οφθαλμού. Κάποιος πρέπει να αντιδράσει σε αυτή την ξεφτίλα πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμεση και πλήρης ενημέρωση.... Μπράβο σας παιδιά.
    Θέλουμε περισσότερο ειδήσεις από τα Φιλιατρά.
    Οι φωτογραφίες σας αστέρια, δείχνουν πολλές λεπτομέρειες.
    Μπράβο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όποιος γνωρίζει κάτι....Ρε παιδιά πάτε καλά? Οι ίδιοι δηλαδή, οι ιδιοκτήτες των σκαφών επαγγελματίες ή μη ψαράδες δεν γνωρίζουν ποιός η ποιοί ψαρεύουν με αυτό το τρόπο? Ελάτε...ειναι κακό χωριό τα λίγα σπίτια και είμαι σίγουρος ότι όλοι γνωρίζουν, απλά κάνουν τα στραβά μάτια μπάς και τους πούν ρουφιάνους, αντί να τους ξεμπροστιάσουν απο νωρίς και ακόμα-ακόμα να τους δώσουν οι ίδιοι στο Λιμεναρχείο ώστε να ξεβρωμίσει ο γιαλός. Τώρα κλαίγονται? Καλά να πάθουν κατ' εμέ. Γιατί όταν γνωρίζεις για ενα έγκλημα και το συγκαλύπτεις λέγεσαι συνένοχος. Γιαυτό αν και πολλοί θα άκουσαν σίγουρα την έκρηξη δεν έκαναν τίποτα, θα είπαν "άσε να βγάλοει το φίδι απο την τρύπα το συνάφι τους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλληνας είναι φυσικά. Οι μισοί φιλιατρινοί ξέρουν ποιός είναι αφού από αυτόν ψωνίζουν καθημερινά ψάρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ολοι ξερουν ποιος ειναι.Οπου παρανομια στην θαλασσα και στο βουνο αυτος μεσα.Δεν ψωνιζουν μονο ψαρια αλλα και λαγους χτυπημενους παρανομα ως συνηθως για τον τυπο αυτο.
    Εχει και παρεα ομως,κατι ψαροντουφεκαδες της οκας βραδινους ενοειται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχει συληφθει δικαστηκε και...ακουσον ακουσον αθωος ο ενοχος αποφανθη το δικαστηριο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.