Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Δεν θα είναι υποψήφιος ο Νίκος Μπελογιάννης για την θέση του προέδρου του επιμελητηρίου

Το μέλος του επιμελητηρίου Μεσσηνίας Νίκος Μπελογιάννης έβαλε τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν στον Νομό για το ότι θα είναι στην θέση του Γιώργου Γκούμα αυτός που θα διεκδίκηση την προεδρία του θεσμού, απόψε από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του BEST.

Ο κ Μπελογιάννης αφού κάλεσε όλους τους εκλεγμένους και μη να αναλογιστούν τις ευθύνες τους απέναντι σε όλους τους επιχειρηματίες του νομού και ιδιαίτερα στα 2.850 μέλει περίπου που ψήφισαν, συνέστησε ομόνοια και ψυχραιμία διότι οι εποχές είναι δύσκολές και τους χρειάζονται όλους όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση για τα σενάρια που κυκλοφορούν για συνεργασίες .........

απάντησε ότι τον πρώτο λόγο τον έχει ο συνδυασμός του κ Γκούμα μετά του κ Καραμπάτου και τέλος του κ Αδαμόπουλου έτσι όπως αποφάσισε ο κόσμος που ψήφισε, καλώντας τους επικεφαλείς να βγάλουν όλα τα μυστήρια σενάρια από το μυαλό τους καθώς ο κόσμος θέλει καθαρές λύσεις και αποφάσεις και ότι ο θεσμός αυτός δεν είναι για την υστεροφημία και τα συμφέροντα κανενός..

Κλείνοντας ο κ Μπελογιάννης ευχαρίστησε όλους όσους επέμεναν να ηγηθεί αυτός στο Επιμελητήριο και ζήτησε άμεσα την παραίτηση του διευθυντή κ Κυριακόπουλου για το «πραξικόπημα» όπως το χαρακτήρισε στον κ Γκούμα με το γνωστό θέμα των εδρών.

Τέλος ανέφερε ότι να ήταν αυτός στην θέση του κ Γκούμα θα ζητούσε ποινικές ευθύνες τόσο του προέδρου αλλά και του διευθυντή του Επιμελητηρίου για το θέμα αυτό.

BEST TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.