Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Ν. Χατζηνικολάου: «Δεν ντρέπεστε λιγάκι ρε καραγκιόζηδες»;

Ποιος άκουσε τον Χατζηνικολάου και δεν τον φοβήθηκε! Το ξέσπασμά του στον Real fm είχε συγκεκριμένους αποδέκτες, οι οποίοι με τη συμπεριφορά και τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους τον έβγαλαν από τα ρούχα του...

«Δεν ντρέπεστε ρε καραγκιόζηδες, που ζητάτε τόσα εκατομμύρια όταν ο κόσμος πεινάει;
Και το καραγκιόζηδες λίγο είναι, άσε που...........

μπορεί να παρεξηγηθούν οι καραγκιοζοπαίκτες», τόνισε ο εκδότης στην ραδιοφωνική του εκπομπή! Τα πυρά, βέβαια, αφορούσαν τους 117 βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, οι οποίοι ζητούν 240.000 ευρώ έκαστος αναδρομικά, μετά από σχετική προσφυγή τους στα δικαστήρια...

Αναδρομικά δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ συν τους τόκους αλλά και αποζημιώσεις για ηθική βλάβη διεκδικούν με αγωγές που έχουν καταθέσει στα διοικητικά δικαστήρια, 117 πρώην βουλευτές και συνταξιούχοι βουλευτές. Οι 113 προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ.

Όπως ισχυρίζονται παράνομα και κατά παράβαση του Συντάγματος δεν πήραν και αυτοί τις αυξήσεις που δόθηκαν με απόφαση του Μισθοδικείου το 2006 στους δικαστές. Τότε οι μισθοί των προέδρων των 3 Ανωτάτων Δικαστηρίων της Χώρας-Αρείου Πάγου,Συμβουλίου Της Επικρατείας και Ελεγκτικού Συνεδρίου-εξομοιώθηκαν με αυτές του προέδρου της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων. Με την απόφαση του Μισθοδικείου στους δικαστές δόθηκαν και αναδρομικές διαφορές της πενταετίας 2000-2005.

Το ακριβές ποσό που ζητούν οι πρώην και συνταξιούχοι βουλευτές δεν μπορεί να προσδιοριστεί, καθώς οι διεκδικήσεις κυμαίνονται ανάλογα με τη θητεία του καθενός. Ενδεικτικά πάντως θα πρέπει να αναφερθεί πως ένας ο οποίος διετέλεσε βουλευτής 37 μήνες διεκδικεί διαφορές βουλευτικής αποζημίωσης ύψους 240.196 ευρώ συν τους νόμιμους τόκους. Οσον αφορά στην αποζημίωση για ηθική βλάβη από την μη αναπροσαρμογή των αποδοχών τους την οποία διεκδικούν σχεδόν όλοι από το ελληνικό δημόσιο, κυμαίνεται περίπου στις 10.000 ευρώ έκαστος. Ορισμένοι μάλιστα έχουν καταθέσει και δύο αγωγές για διαφορετικές βουλευτικές περιόδους, όπως οι Ι. Βαϊνάς, Μυρσίνη Ζορμπά, Εμμ. Λουκάκης και Σωτ. Στολίδης.

Μέχρι στιγμής οι μόνοι που παραιτήθηκαν από τις αγωγές τους είναι οι δύο πρώην βουλευτές, οι Μιχ. Λιάπης και Λεων. Τζανής, καθώς και η χήρα του Παναγιώτη Κοσιώνη. Ο Ι. Καψής σε δήλωσή του, διευκρινίζει ότι «σε ανύποπτο χρόνο εκχώρησε με εξώδικο οποιαδήποτε αναδρομική αμοιβή του στο Ταμείο Καταπολέμησης του Δημόσιου Χρέους που έχει ανοίξει η Βουλή στην Τράπεζα της Ελλάδος».

ΣΧΟΛΙΟ
Μια χαρά τα είπες Νίκο. Ισως ο χαρακτηρισμός "καραγκιόζηδες" ήταν λίγος για τους πρώην Βουλευτές που διεκδικούν εκατομμύρια ευρώ την ώρα που ο κόσμος πεινάει.
Εδω ταιριάζουν φράσεις του Ροντούλη.
"Κυριε υπουργέ θέλω να με βλέπετε όταν σας μιλάω. Είστε ψεύτες, απατεώνες και παπατζήδες!!!"
Η την άλλη δήλωση του εντός Βουλής: "Τις προάλλες σας είχα αποκαλέσει Ψεύτες απατεώνες και παπατζήδες. Ανακαλώ. Είστε ψεύτες απατεώνες και Γομάρια.".

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΘΕΟ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΝΑ ΤΑ ΧΩΝΕΙ!!! (και σε όποιον αρέσει.... Η φρασεολογία του εκφράζει το 98% της κοινωνίας)



3 σχόλια:

  1. Όσο για τον Ροντούλη....τον είδαμε κι αυτόν, τώρα τι παριστάνει κι αυτός. Και με τα γομάρια συνεργάζεται, άσε που ανασκεύασε άμεσα την επόμενη μέρα, ανασκολόπηση το λένε αυτό, κοινώς κολοτούμπα....Σας είπε κανένας ότι θέλουμε να δούμε την φάτσα του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΗΣΥΧΑ ΡΕ ΣΕΙΣ..
    ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΙΤΙ ΜΥΑΛΟ?
    ΣΤΗ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ...

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΟΤΑΝ??

    ΜΑΣ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΦΥΚΙΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΡΕ!!!ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!ΟΤΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΕΚΡΑΖΕ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΤΕΝΙΣ ΜΑΖΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΟΛΟΙ ΙΔΙΑ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.