Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΙΣΧΟΣ!!! Ο παπάς έκανε άνω κάτω τα βαφτίσια γιατί... ήθελε παραπάνω λεφτά! [ VIDEO ]

Συνέβη στη Λαμία την Κυριακή που μας πέρασε. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει ο νονός, ο θυμός του ιερέα ήταν τέτοιος που έκλεισε την εκκλησία και δεν τους άφησε να πάρουν ούτε τις λαμπάδες!

Όπως διαβάζουμε στο LamiaReport, την Κυριακή στη συγκεκριμένη εκκλησία έγιναν γάμος και βαφτίσια μαζί.

Αφού ολοκληρώθηκε ο γάμος, ο κουμπάρος .........

πλήρωσε 100 ευρώ στο παπά και ακολούθησε η βάφτιση.

Ο νονός, θεώρησε ότι τα 100 ευρώ που πήρε η εκκλησία, αυτή τη δύσκολη οικονομικά περίοδο, ήταν αρκετά και για τη βάφτιση αλλά... φαίνεται πως έκανε λάθος.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ιερέας τους ζήτησε κι άλλα χρήματα και όταν του έδωσαν 30 ευρώ ακόμα, ποιος είδε τον παπά και δεν τον φοβήθηκε!

Άρχισε να φωνάζει μέσα στον κόσμο: "Τι μας περάσατε και μας δίνετε τόσα;"...

Στη συνέχεια, πάντα σύμφωνα με την καταγγελία, έβγαλε έξω όλο τον κόσμο και δεν άφησε τους κουμπάρους να πάρουν ούτε καν τις λαμπάδες!



9 σχόλια:

  1. Ααα τι μου θυμησατε...και μενα ο γερο παπανιονιος εν ετη 1997 τσακωθηκε με τον κουμπαρο μου γιατι του εδινε 35.000χιλ δραχμες τοτε,και ηθελε 40.000.Μεγαλεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...είναι τραγικό ΄΄η σοβαρή΄΄ ιστοσελίδα σας να προβἀλει αυτά τα θέματα και μ΄αυτό τον αντιδεοντολογικό τρόπο...ακόμα όμως πιο τραγική γίνεται όταν επιτρέπει δημοσιεύσεις τέτοιου είδους αλλά και τέτοιου επιπέδου...δεν θέλω να πώ ότι τα φαινόμενα αυτά δεν υπάρχουν ή ότι αμφισβητώ τα παραπάνω λέγόμενα μπορεί να είναι και έτσι,ποιό είναι όμως το ζητούμενο της προβολής και του σχολίου που την ακολουθεί;Ας μας το πείτε για να το μάθουμε ευθέως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η δημοσίευση είναι ένα θέμα με το οποίο ασχολήθηκε και η τηλεόραση. Συγκεκριμένη καταγγελία για ιερέα. Για ποιο λόγο να μην την αναφέρουμε; Μήπως γιατί θίγει τον κλήρο; Ας φροντίσει ο κλήρος (αυτός που δημιουργεί καταστάσεις δηλαδή) να είναι φρόνιμος και να μην προκαλεί με κάτι τέτοια.

    Όσο για το σχόλιο ζητήστε στα στοιχεία του σχολιαστή από τον ίδιο.

    Όσο για τα εισαγωγικά που βάλατε την λέξη "σοβαρή" ιστοσελίδα μας, σας γνωρίσουμε ότι η ιστοσελίδα μας είναι σοβαρή, εδώ και 2,5 χρόνια είναι σταθερά στην κορυφή της αναγνωσιμότητας ανάμεσα σε όλα τα Μεσσηνιακά Blog και γράφει Ειδήσεις. Στο ενεργητικό της δε, έχει σηματικότατες αποκαλύψεις και επιτυχίες. Σας ενοχλούν οι ειδήσεις και ειδικά αυτές που αναφέρονται στον κλήρο;
    Εσείς γιατί ενοχληθήκατε για την δημοσίευση μας και δεν ενοχληθήκατε που το θέμα βγήκε στην τηλεόραση (Alter); Πήρατε στο Alter να παραπονεθείτε γιατί δημοσίευσαν το θέμα με τον παππά και μάλιστα έβαλαν και τον ιδιοκτήτη της σελίδας να το αναπτύξει; Αμφιβάλλω ότι το κάνατε.
    Οπότε μας δημιουργεί κι εμάς απορία για το ποιος είναι ο λόγος που μας την λέτε.
    Πως κρίνετε και ως τι κρίνετε εμάς, λέγοντας ότι ο τρόπος που προβάλαμε το θέμα είναι αντιδεοντολογικός.
    Δεν βγάλαμε την είδηση από το μυαλό μας. Είδαμε το ρεπορτάζ και βάλαμε την είδηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΛΟΙΤΑΤΕ ΤΑΧΑΛΙΑΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...από την απάντηση σας δείχνετε ότι μετά από 2,5 χρόνια ΔΕΝ έχετε ακόμα μάθει τί σημαίνουν οι λέξεις,ΕΙΔΗΣΗ και τί ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ...επίσης πρέπει να ξεχωρίσετε στο μυαλό σας τις έννοιες των λέξεων ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ(ένας φιλόλογος θα σας βαηθήσει).Ακόμα όμως πιό σοβαρό είναι το γεγονός ότι ΔΕΝ μπορέσατε μετά από 2,5 χρόνια να κατανοήσετε το πραγματικό πνεύμα αλλά και το βαθύτερο νόημα του σχολίου μου...λογικό...αφού όπως επιβεβαιώνετε και εσείς τα όρια του επιπέδου σας ΔΕΝ μπορούν να ξεπεράσουν το χαμηλό επίπεδο της σημερινής ιδιωτικής τηλεοπτικής ζούγλας και ειδικά επιπέδου ALTER...
    Πάντα υπάρχουν βέβαια περιθώρια βελτίωσης αρκεί κανείς να αναγνωρίζει τις δυνατότητες του και να προσπαθεί να γίνει καλύτερος!

    Υ.Γ 1... Είδαμε το ρεπορτάζ και βάλαμε την είδηση...!!!

    Υ.Γ 2...τελικά είναι ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ,ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΑΠΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ, ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ...
    (είναι αλήθεια το είπε και η τηλεόραση)

    Υ.Γ 3...το ερώτημα είναι συνειδησιακό και αναζήτει απάντηση...γιατί το πραβάλατε μ΄αυτόν τον τρόπο?(στην απάντηση θα σας βοηθήσει η εννοιολογική ξεκαθάρισει των παραπάνω όρων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στην ''le monde'' χθες επισημαινεται οτι η εκκλησια της ελλαδος ειναι ο δευτερος μεγαλυτερος ιδιοκτητης ακινητης περιουσιας μετα το ελληνικο κρατος με 130.000 εκταρια γης και εμπορικα καταστηματα στις ακριβοτερες περιοχες των Αθηνων,ενω διαθετει εκπροσωπο στο ΔΣ της Εθνικης τραπεζας τον Μητροπολιτη Ιωαννινων Θεολκητο ,ο οποιος συμφωνα με το περιοδικο ''forbes'' ελαβε 24.000 ευρω για συμμετοχη του στα συμβουλια.Η απαλλαγη απο το τελος ακινητων και τα τοσα προνομια της εκκλησιας και των εκπροσωπων αυτης με προκαλεσαν να σχολιασω το αρθρο.Δεν καταλαβενω γιατι στην ελλαδα να ειναι ειναι θεμα ταμπου η αναφορα σε θεματα που αφορουν την εκκλησια και τους εκπροσωπους της;εχετε καποιο προσωπικο οφελος ισως σαν εκπροσωπος της ;η ειστε συγγενικο προσωπο του παραπανω ιερεα; αλλη εξηγηση δεν μπορω να δοσω!Λυμαμαι για τους λοβοτομημενους που μπλεκουν την εκκλησια με την θρησκεια και δεν βλεπουν παρα μονο δρακους.Ας πληρωσουμε λοιπον εμεις γιατι η βασιλεια των ουρανων ειναι... ακριβη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λοιπόν 10:15

    Θα προσπαθήσω για μια ακόμα φορά να απαντήσω ευγενικά. Μέσω του Youtube βρήκαμε το video αυτό. Είναι φρέσκο γιατί ανέβηκε 21 Σεπτεμβρίου 2011.
    Από τα στοιχεία του ρεπορτάζ που έπαιξε το Video φτιάξαμε το θέμα και το δημοσιεύσαμε.
    Δεν απολογούμαστε σε κανένα παπαδαριό για το τι θέματα δημοσιεύουμε και αν θα δημοσιεύσουμε εκκλησιαστικό θέμα ή όχι. Αν θα δημοσιεύσουνε σκάνδαλο που έκανε ο παππάς ή όχι.

    Αν το παπαδαριό ενοχλείται από δημοσιεύματα για ανθρώπους του σιναφιού τους να φροντίσουν αυτούς να τους μαζέψουν ή να τους στείλουν σπίτια τους.
    Αλλά όσο βγαίνουν σκάνδαλα για τον κλήρο αυτά θα τα δημοσιεύουμε.
    Είστε αναρμόδιος να μας κάνετε υποδείξεις και φυσικά δεν τις δεχόμαστε.

    Πάμε για απάντηση στα Υ.Γ. σας.

    ΥΓ1. ναι είδαμε το ρεπορτάζ στο video, ακούσαμε τι έγινε και βγάλαμε το θέμα.

    ΥΓ2. Είναι απ όλα, αν αυτό σας ικανοποιεί. Είναι καταγγελία που έγινε, και ένα γεγονός πραγματικό, βγήκε και μίλησε ο ιδιοκτήτης της σελίδας επώνυμα και έδωσε το ρεπορτάζ που δημοσίευσε ο ίδιος. Είναι και θέμα που ασχολήθηκε ειδησεογραφική εκπομπή με αυτό.

    ΥΓ3. Γιατι το παρουσιάσαμε έτσι; AMSTEL Γιατί έτσι μας αρέσει.

    Ελπίζω να τα ξαναπούμε σε επόμενο σκάνδαλο με παππά που θα είναι σύντομα.

    Administrator Team

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...πάντως φίλε εάν πρέπει να προσπαθείς για να είσαι ευγενικός(και σοβαρός) δεν είναι καλό...να το κοιτάξεις...γιατί αλλάζει και ο νόμος για τους μπλόκερς και καταλαβαίνεις...κάποια πράγματα θα πληρώνονται ακριβά..............................!

    ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ-ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σου υπόσχομαι ότι όταν βγει ο νόμος για τους Bloggers (που θα μας κάνει αέρα στα αχαμνά) θα στον στείλω για να τον φυλάξεις και να τον χρησιμοποιήσεις όταν θα ξεμείνεις απο Softex.

    Το παπαδαριό θα το βγάζουμε όποτε κάνει σκάνδαλα. Τον κώλο σου να χτυπάς κάτω τα σκάνδαλα των παπάδων θα βγαίνουν.
    Εσυ γιατί θίγεσαι δεν καταλαβαίνω. Ανήκεις στο παπαδαριό και θίγεται το σινάφι σου;
    Kαι για να τελειώνουμε και για να μαθαίνεις.
    Το blog (blogspot) είναι υπηρεσία μιας αμερικάνικής εταιρίας (Google) η οποία υπόκειται σε αμερικάνικο δίκαιο.
    Υπουργούς τύπου Παπαϊωάννου η google τον έχει για μια τρίχα από το πράγμα της. Μηδεν αξία και φυσικά ΜΗΔΕΝ γενικώς.
    Άρση απορρήτου γίνεται σε δυο μόνο περιπτώσεις:
    α. Διακίνηση ναρκωτικών
    β. Διακίνηση πορνογραφικού υλικού.
    Αν δεν συντρέχει ενας απο τους δυο λόγους η άρση απορρήτου πάει στα σκουπίδια.
    Ολα τα άλλα η google τα έχει Γ.Τ.Π.Κ. (= Αν δεν το κατάλαβες να στο γράψω ολόκληρο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.