Πέμπτη 25 Αυγούστου 2011

Συνάντηση Κόλλια με διευθυντές Γυμνασίου και Λυκείου.

Συνάντηση με τους Διευθυντές του Λυκείου και Γυμνασίου Κυπαρισσίας θα έχει αύριο Παρασκευή, ο Δήμαρχος Τριφυλίας κ. Κώστας Κόλλιας στο χώρο του Σχολικού Συγκροτήματος του Γυμνασίου και του Λυκείου. Αντίστοιχες συναντήσεις με τους Διευθυντές των Λυκείων και Γυμνασίων Γαργαλιάνων και Φιλιατρών θα γίνουν στις αρχές της προσεχούς εβδομάδας.

Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τους Διευθυντές των Σχολικών Μονάδων Α/βάθμιας Εκπαίδευσης, Νηπιαγωγείων και Παιδικών Σταθμών, καθώς και με τους Συλλόγους των διδασκόντων στην Α/ βάθμια και Β/βάθμια Εκπαίδευση, όπως επίσης και με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων αλλά και με τα μαθητικά συμβούλια, όταν αυτά συγκροτηθούν.

Στις συναντήσεις αυτές θα συμμετάσχουν και ..........

ο Αντιδήμαρχος αρμόδιος για τα θέματα παιδείας κ. Γιάννης Μερκούρης, οι πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών, κ. Γιάννης Ρούσσης και κ. Χαράλαμπος Παγάνης και ο Πρόεδρος του νεοσύστατου νομικού προσώπου αρμόδιος και για τους Βρεφονηπιακούς Σταθμούς κ. Γιάννης Κατσούλας καθώς και οι τοπικοί Αντιδήμαρχοι.

Σκοπός των συναντήσεων αυτών είναι η καλύτερη προετοιμασία για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς και της υποδοχής των μαθητών.

11 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ,τα επικοινωνιακα κολπακια για να βρισκεσαι στη δημοσιοτητα καλα ειναι..αλλα μην γινεις σαν τους προηγουμενους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμε ενημερώσουν για το τι ισχύει εδώ και ένα χρόνο στην διαχείριση (ποιός έφυγε ποιός εμεινε κλπ κλπ και γενικά αν έχουν γίνει αλλαγές και μετά μιλάς. Δεν μπορείς να αναφέρεις ονόματα ανθρώπων που δεν έχουν καμία σχέση με το blog. Για την ώρα και μέχρι να ενημερωθείς σωστά το σχόλιο σου κόβεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οσο για το προηγούμενο μήνυμα από λάθος δεν διαγράφηκε. Διαγράφηκε όμως τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τελικά πόσο κορόϊδο είσαι να κάνεις ένα κόπο να γράψεις ένα σχόλιο και αυτό να φεύγει κατευθείαν για τα σκουπίδια.
    Εξακολουθείς να αναφέρεσαι σε ένα άτομο το οποίο δεν έχει σχέση με το blog.
    Λοιπόν εδώ στο blog υπάρχει εδώ και ένα χρόνο άλλη ομάδα διαχείρισης. Σ' αρέσει δεν σ' αρέσει, αυτό συμβαίνει. Μπορείς να το καταλάβεις;
    Αν δεν σου αρέσει το blog μην ξαναπατήσεις εδω. Δε σε υποχρεώνει κανένας να μπεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανάθεμα και αν μπορώ ώρες ώρες να σας καταλάβω πως λειτουργείτε.
    Πέφτετε στην παγίδα του ψυχασθενή των Φιλιατρών γιατί του τελείωσαν πάλι τα ψυχοφάρμακα του και του εχει εξαπολύσει επιθέσεις κατά μου.
    Τον εχω χεσμένο προσωπικά και μην διανοηθείτε να σβήσετε το σχολιο μου.

    Ο άνθρωπος αυτός όπως εχουμε πολλές φορές είναι ο τρελός των Φιλιατρών. Κάθε φορα που τα ψυχοφάρμακα του του τελειώνουν και δεν πάιρνει έγκαιρα τα επόμενα, αποσυντονίζεται και μέχρι να του τα πάρουν, να του τα δώσουν και να ξαναλειτουργήσει πάλι σωστά η ξεσυγχρονισμένη του μηχανή στο μυαλό του χρειάζεται κανα τριήμερο.

    Ξέρουμε πως λειτουργεί ο συγκεκριμμένος τρελός απλά θα κανουμε λίγο υπομονή να ξαναπάρει τα ψυχοφάρμακα του. Απλά πράγματα.
    Θα γραψει θα ξαναφράψει, απλώς εσεις διαγράψτε του τελείως τα σχολια του. Μην του δίνετε τροφή τσάμπα και άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξέρεις όμως αγαπητέ φίλε πρώην ότι κανονικά θέλει σβήσιμο το σχόλιο σου.
    Τέλος πάντων θα ακολουθήσουμε την συμβουλή σου. Κάτι παραπάνω θα ξέρεις.
    Αλλά γιατί αυτό το μένος με σένα δεν καταλαβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι απλό ρε σείς. Ο άνθρωπος ήξερε έμενα κάποτε για διαχειριστή. Όταν εγω έφυγα και άδησα μέσα εσάς ο ψυχάκιας των Φιλιατρών είχε βαλθεί να σας βρεί. Καιγόταν να μαθει ποιοί είστε. με είχε ρωτήσει εκατό χιλιάδες φορές και πάντα έτρωγε πόρτα. Λειτουργούσε σαν την κουτσομπόλα που ειναι ικανή να σου φέρει στα πόδια σου το βουνό προκειμενου να μάθει όσο περισσότερες λεπτομέρειες για το θεμα που την ενδιαφέρει.

    Την ίδια ψύχωση έχει και ο τρελός των Φιλιατρών. Ή ψυχάκιας αν θελεις. Δεν μπορεί να χωνέψει ότι εγω εχω φύγει, απο την άλλη δεν μπορεί να βρε΄λι ποιιοί είναι μέσα στο blog τώρα και νομίζει με το άρρωστο μυαλό του ότι εξακολουθώ να είμαι εγω μέσα.
    Αυτό του λεει το άρρωστο μυαλό του αυτό λέει και πιστεύει.

    Οπότε του τελειώνουν τα ψυχοφάρμακα του ο εγγεφαλος του καίει λάδια. Χάνει στροφές. Εκει του βγαίνει η ψύχωση του με το Φιλιατρά News. Επανέρχεται στο αρρωστημένο του μυαλό ότι δεν ξερει ποιοί ειναι πίσωβ απο το blog εγω ξέρει ότι εχω φύγει αλλά επειδή δεν μπορεί να μάθει (βλέπε κουτσομπόλα παραπάνω) η ψυχωση τπου του λεει ότι είμαι εγω μέσα διαχειριστής.
    ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΨΥΧΑΣΘΕΝΗΣ που κανονικά έπρεπε να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Αυτό είναι.
    Το ξαναλέω ότι προσωπικά τον έχω χεσμένο. Και αυτόν και την ψύχωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.