Τρίτη, 30 Αυγούστου 2011

Από τα στρατολογικά γραφεία στα ΚΕΠ

Τη μετάταξή τους προβλέπει κοινή απόφαση των υπουργών Εθνικής Αμυνας και Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, στόχος της οποίας είναι οι υπάλληλοι αυτοί με τη σχετική εμπειρία που διαθέτουν, να βοηθήσουν το έργο των ΚΕΠ επί των νέων στρατολογικών διαδικασιών, τις οποίες θα κληθούν να διεκπεραιώνουν.

Με έγγραφό του στη Βουλή, ο υπουργός Εθνικής .........

Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, ενημερώνει ότι "η υλοποίηση των συγχωνεύσεων των στρατολογικών γραφείων θα περατωθεί εντός του Σεπτεμβρίου, προκειμένου να μην καθυστερήσει η υλοποίηση των μεταθέσεων του στρατιωτικού προσωπικού".

Ακόμη, τονίζει ότι "η συγχώνευση των 57 στρατολογικών γραφείων της χώρας και η συγκρότηση 18 νέων στρατολογικών υπηρεσιών στις έδρες των περιφερειών, σκοπεύει στην εξυπηρέτηση των πολιτών από πλήρεις, νέες και πολυδύναμες ψηφιοποιημένες στρατολογικές υπηρεσίες, με σημαντική εξοικονόμηση πόρων και ανθρωπίνου δυναμικού".

Ο Π. Μπεγλίτης υπογράμμισε ότι, "επειδή οι νέες στρατολογικές υπηρεσίες θα στεγάζονται σε κτίρια ιδιοκτησίας του Ταμείου Εθνικής Αμυνας και του Δημοσίου, μόνο από τη μη καταβολή μισθωμάτων θα εξοικονομηθούν 170.000 ευρώ ετησίως, που σήμερα δαπανώνται για τη μίσθωση 18 Στρατολογικών Γραφείων, που στεγάζονται σε μισθωμένα κτίρια".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.