Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Ηλεκτρονικές από φέτος οι αιτήσεις για μία θέση στη φοιτητική εστία

Ηλεκτρονικά θα γίνονται από φέτος οι αιτήσεις των φοιτητών για να εξασφαλίσουν μία θέση στην εστία.

Το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας (ΕΙΝ) στην ευθύνη του οποίου ανήκουν οι περισσότερες φοιτητικές εστίες προκειμένου να διασφαλιστεί ο αδιάβλητος τρόπος διάθεσης των κλινών αποφάσισε η υποβολή αιτήσεων να γίνεται διαδικτυακά από τις 10 Σεπτεμβρίου και για 25 μέρες, όπως αναφέρει «Το Έθνος».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερωθούν ............

σχετικά στην ιστοσελίδα του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας www.ein.gr.

Όπως τονίζει η Διοίκηση του Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας «λαμβάνοντας υπόψη τις δύσκολες συνθήκες που περνούν πολλές ελληνικές οικογένειες στην παρούσα συγκυρία για τη χώρα μας, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη διευκόλυνση μεγαλύτερου αριθμού φοιτητών και σπουδαστών στις εστίες. Περίπου 9.000 φοιτητές διαμένουν στις εστίες του ΕΙΝ και φέτος υπολογίζεται ότι θα εξυπηρετηθούν πάνω από 2.000 νέοι φοιτητές».

Αυτή τη στιγμή το Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας λειτουργεί 17 φοιτητικές εστίες, 4 σπουδαστικές και 33 μαθητικές, στις οποίες διαμένουν 7.100 φοιτητές, 800 σπουδαστές και 2.100 μαθητές.

1 σχόλιο:

  1. Δεν ωφελεί να εξυπηρετηθούν περισσότεροι κάνοντας μικρότερα τα δωμάτια! Υπάρχουν περιπτώσεις εστιών που είναι σαν κλουβιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.