Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Αμύθητος θησαυρός βρέθηκε στην Κόρινθο

Αμύθητο θησαυρό, η αξία του οποίου ξεπερνά τα 500 εκατομμύρια ευρώ, ψάχνουν σε σπηλιά στην Κόρινθο. Χάρτης των σύγχρονων Ιντιάνα Τζόουνς, ένα παλιό πειρατικό χειρόγραφο που θα τους οδηγήσει στην εύρεση των πολύτιμων λίθων και των αμέτρητων χρυσών λιρών.

Σύμφωνα με την Espresso, τα στοιχεία ........

που έχουν στα χέρια τους οι χρυσοθήρες θα τους οδηγήσουν σε κασέλες με χρυσά νομίσματα και πολύτιμους λίθους που βρίσκονται σε σπηλιά μεταξύ των περιοχών Σουσακίου και Αγίων Θεοδώρων του νομού Κορινθίας.

Φήμες αναφέρουν ότι στα βάθη της σπηλιάς κρύβεται, επίσης, το αυτοκρατορικό ξίφος του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, το οποίο κοσμούν δύο τεράστια διαμάντια.

Όλα ξεκίνησαν όταν στα χέρια ενός 85χρονου άντρα έπεσε πριν από λίγα χρόνια ένα χειρόγραφο που χρονολογείται από το 1838 και αναφέρει το ακριβές σημείο όπου έχει θαφτεί ο αμύθητος θησαυρός, που αποτιμάται στα 500.000.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, πρόκειται για μία κασέλα η οποία περιέχει 1 εκατομμύριο χρυσές λίρες, 500 τάλαντα, 280 βενετσιάνικα νομισματα και αμέτρητα σμαράγδια.

Ο ηλικιωμένος άνδρας ενημέρωσε τον 71χρονο συγγενή του και αποφάσισαν να αρχίσουν τις ανασκαφές. Προκειμένου να βγάλουν τις άδειες, ζήτησαν τη βοήθεια ενός κατοίκου από την Πάτρα, ο οποίος, όπως αργότερα διαπιστώθηκε, αποφάσισε να κάνει μόνος του την ανασκαφή.

Το θέμα έχει προκαλέσει σάλο στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, οι κάτοικοι της οποίας περιμένουν με αγωνία να δουν αφενός την εξέλιξη της διένεξης ανάμεσα στις δύο πλευρές, αφετέρου αν θα βρεθεί ο πολυπόθητος αμύθητος θησαυρός.

1 σχόλιο:

  1. Δεν βρέθηκε admin!
    βρεθεί.
    Όταν θα λάβουν σάρκα και οστά τα ΠΑΣΟΚικά ΘΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.