Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Στιγμές western έζησε η Σπάρτη το μεσημέρι της Πέμπτης

Σκηνές από καουμπόικες ταινίες θύμισε μία συμπλοκή αθίγγανων που έγινε περίπου στις 11:45 το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Μαΐου στη Σπάρτη.

Ποιο συγκεκριμένα και ........

σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, έξω από το κατάστημα της Ένωσης υδραυλικών Σπάρτης, μια ομάδα αθιγγάνων με τρία οχήματα είχαν συμπλοκή μεταξύ τους, όπου ο ένας φέρεται να βγήκε από το άσπρο αγροτικό του φορτωμένο με αγκινάρες και να κυνηγά με καραμπίνα στο χέρι ένα άλλον ο οποίος μάλιστα είχε αίματα στο κεφάλι.

Πάντα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο δεύτερος έφτασε μπροστά από το κατάστημα της Ένωσης υδραυλικών Σπάρτης και έδωσε μια μπουνιά στην φωτιζόμενη ταμπέλα του καταστήματος, όπου και την έσπασε. Οι πληροφορίες μας κάνουν λόγο και για εμβολισμό μεταξύ δύο οχημάτων των αθίγγανων. Τα δύο οχήματα μάλλον ήταν ένα λευκό αγροτικό με αγκινάρες και μια πολυτελή BMV, ενώ για το τρίτο δεν έχουμε πληροφορίες.

Οι εργαζόμενοι στο κατάστημα αμέσως κάλεσαν την αστυνομία κάτι που μάλλον έγινε αντιληπτό από τους αθίγγανους, οι οποίοι τράπηκαν σε φυγή.

Στο σημείο σε μικρό χρονικό διάστημα έφτασε η ομάδα ΔΙΑΣ και ένα περιπολικό, συνέλεξαν τις πληροφορίες και καταγγελίες που χρειαζόντουσαν και αμέσως άρχισαν ανθρωποκυνηγητό. Έκτοτε δεν έχουμε νέα πληροφόρηση.

Πάντως στην apela.gr διερχόμενοι μας δήλωσαν πως αυτό που είδαν τους θύμιζε western από καουμπόικες ταινίες, ενώ τρόμαξαν και για τη σωματική τους ακεραιότητα, βλέποντας έναν άνθρωπο να κυνηγά με καραμπίνα στα χέρια, έναν άλλο και μάλιστα σε έναν από τους πιο κεντρικούς δρόμους της Σπάρτης, τη Γυθείου.

apela.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.