Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Στην αντεπίθεση οι υπάλληλοι του Δήμου Καλαμάτας στις δηλώσεις του Δημάρχου για το... Facebook

Την έντονη διαμαρτυρία του εξέφρασε χθες σε συνέντευξη Τύπου το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Μεσσηνίας, με αφορμή δηλώσεις τις προηγούμενες ημέρες του δημάρχου Καλαμάτας Παν. Νίκα για φραγή στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές των δημοτικών υπαλλήλων του Δήμου Καλαμάτας της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης facebook.

Όπως τόνισε, μεταξύ άλλων, ο .........

πρόεδρος του Σωματείου Σπ. Σαρδέλης, «η συνέντευξη Τύπου πραγματοποιείται με σκοπό να αποκατασταθεί η αλήθεια για ένα θέμα που πήρε διαστάσεις χωρίς λόγο. Ιδιαίτερα ζητήματα που άπτονται της αξιοπρέπειάς μας δεν μπορούμε να τα αφήσουμε αναπάντητα.

Τον τελευταίο καιρό υπάρχει μια επίθεση στην αξιοπρέπεια των δημοτικών υπαλλήλων σε σχέση με την εργασία τους. Γίναμε δέκτες δηλώσεων του δημάρχου Καλαμάτας με τις οποίες μας κατηγορούσε ότι δεν εργαζόμαστε και μας κόβει την πρόσβαση στο facebook, για να γίνουμε αποδοτικότεροι στην εργασία μας. Οι δηλώσεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα ο Δήμος της μεσσηνιακής πρωτεύουσας να δέχεται τη χλεύη από παντού.
Θα θέλαμε να δηλώσουμε την έκπληξή μας για τις παραπάνω δηλώσεις, σε κάτι, μάλιστα, που δε συμβαίνει στο Δήμο Καλαμάτας. Διαβεβαιώνουμε τον καθέναν ότι τόσο στον καποδιστριακό όσο και στον καλλικράτειο Δήμο δεν υπάρχει χρήση της συγκεκριμένης σελίδας κοινωνικής δικτύωσης. Δε γνωρίζουμε τι σκοπό έχει η συγκεκριμένη παραπληροφόρηση. Το μόνο που καταφέρνουν, όμως, είναι να θίγουν την αξιοπρέπειά μας. Αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί. Τη στιγμή, μάλιστα, που ένας μεγάλος αριθμός έχει δεχτεί τα συγχαρητήρια της Δημοτικής Αρχής για το έργο που επιτελεί.

Θα καλέσουμε το δήμαρχο Καλαμάτας να αποκαταστήσει την αλήθεια και να εξηγήσει γιατί έγιναν αυτές οι δηλώσεις. Έπεσε θύμα παραπληροφόρησης ή ήταν μια εσκεμμένη ενέργεια;».

Θάρρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.