Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ -ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Mε τη χθεσινή απόφαση του περιφερειακού συμβουλίου, μπαίνει ουσιαστικά ταφόπλακα στην ανάπτυξη της Μεσσηνίας.Δεν είναι τυχαίο ότι οι Μεσσήνιοι εκπρόσωποι φορέων δεν εκλήθησαν στη συνεδρίαση και χωρίς να παρουσιασθεί μελέτη βιωσιμότητας και μελέτη σκοπιμότητας , ήρθε προς ψήφιση το θέμα αυτό.
Στόχος είναι να αναδειχθεί το αεροδρόμιο της Τρίπολης σε εναλλακτικό του Ελ.Βενιζέλος και σε κυρίαρχο της Πελοποννήσου διότι ευρίσκεται στο κέντρο της Περιφέρειας.

Όσοι άκουσαν τις τοποθετήσεις .......

των συμβούλων, είναι περισσότερο ανήσυχοι, διότι διεφάνη ολοκάθαρα, πως δε σχεδιάζεται απλώς η μετατροπή του σε αεροδρόμιο για low cost πτήσεις τσάρτερ, αλλά ακούστηκαν φωνές για εμπορευματικό αεροδρόμιο, για εξυπηρέτηση φοιτητών κλπ, που αναδεικνύουν τους περαιτέρω σχεδιασμούς.
Εκείνο που έπρεπε να διεκδικήσουν όλοι, ιδίως οι Μεσσήνιοι, ήταν οι οδικοί άξονες!!!! Εδώ όλα τα αεροδρόμια του κόσμου είναι σε απόσταση τουλάχιστον 50-70 χιλιομέτρων από τις μεγάλες πόλεις.

Δηλαδή 25 λεπτά απόσταση δικαιολογεί τη σπατάλη 60.000.000 ευρώ;;;; Δεν υφίσταται στο εν λόγω θέμα ,σύνδεση τυχόν αισθημάτων φιλίας ή αντιπαράθεσης με τον Περιφερειάρχη.

Απλά όλοι μας πρέπει να αντιδράσουμε διότι επιβουλεύεται το μέλλον της Μεσσηνίας. Τη θέση που πήραν ΟΛΟΙ οι εκπρόσωποι της Μεσσηνίας , οφείλουμε να αξιολογήσουμε και να επιδοκιμάσουμε ή να αποδοκιμάσουμε. Φυσικά περιμένουμε να ακούσουμε και την άποψη των εκπροσώπων της Μεσσηνίας στο Κοινοβούλιο!

Αντωνία Μπούζα Κωνσταντέλου

2 σχόλια:

  1. Υπερβολική σας βρίσουμε κυρα Μπούζα μας. Μέσα στην υπερβολή και την κινδυνολογία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΙΔΕΣ ΟΤΑΝ ΧΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΕΙ...ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ.
    Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ¨ΤΑ 35 ΕΥΡΟ ΤΟ ΣΤΡΕΜΑ ΠΟΥ ΕΧΑΝΑΝ ΓΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΠ (ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΕΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΕ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ)ΔΕΝ ΣΑΣ ΣΥΣΚΙΝΗΣΕ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕ,ΤΩΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΗΚΑΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΡΑ ΝΟΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΟΜΟ,ΣΑΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ,ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.