Τρίτη 31 Μαΐου 2011

Πάνο Μπόζο για πάρε το θέμα λίγο αλλιώς γιατί θα βρείς.....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα διαβάζουμε στον τοπικό τύπο για τον διοικητή του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας Πάνο Μπόζο.
Κατι για μετακίνηση εργαζόμενου γιατί δεν πειθάρχησε στην εντολή του Διοικητή κάτι κουφά δηλαδή που απ όσο θυμόμαστε ούτε ο προκάτοχος του ο Φώτης ο Δρούμπαλης δεν τολμούσε να κάνει. Εκανε άλλα όμως ....

Κ. Μπόζο, έχεις πάρει είδηση .........

ότι οι ίδιοι οι δικοί σου οι κομματικοί σε κράζουν; Έχεις πάρει πρέφα ότι σκάβεις μόνος σου τον λάκο σου και σε λίγο θα πέσεις ο ίδιος μέσα;

Κύριε Μπόζο για πάρε το τιμόνι λίγο αλλιώς γιατί θα βρεις σε ξέρα.....
Αφου φτάνουν να σε καταγγέλλουν και οι δικοί σου... από εκεί να καταλάβεις πόσο λάθος ρώτα έχεις χαράξει.
Δεν λέω ότι είσαι άτιμος. Απενατίας. Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι είσαι πολύ καθαρός και είναι προς τιμήν σου και μπράβο σου.
Είσαι όμως διοικητής του Νοσοκομείου και ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΣΟΥ είναι να έχεις το νοσοκομείο σε σωστή λειτουργία και όχι να είσαι το κομματικό φερέφωνο της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου Υγείας. Να κάνουν προσλήψεις προσωπικού. όχι να ασκεί υπάλληλος της τεχνικής υπηρεσίας καθήκοντα διοικητικού..... Δεν είναι έτσι....
Οσο είναι ακόμα νωρίς πάρτο αλλιώς γιατί θα βρεις σε ξέρα. Εμείς σε προειδοποιήσαμε.

Να ξέρεις όμως ότι αν φτάσουν στα χέρια μας μέσω της καφετζού μας ή του μέντιουμ μας τίποτα χαρτιά, έγγραφα κλπ κλπ εμείς να ξέρεις ότι θα τα βγάλουμε όλα στην φόρα.
Σε χαϊδεψαμε, σε νταντέψαμε, αλλα μέχρι ενός ορίου. Μην πειράζεις εργαζομένους. Δεν σου φταίνε τίποτα. Άφησε τους ήσυχους στα προβλήματα τους γιατί αντιμετωπίζουν χοντρά οικονομικά προβλήματα και αυτοί πληρώνουν την κρίση που δημιούργησαν οι από πάνω σου. Και αν πιέζεσαι από Αθήνα μεριά και μάλιστα από το υπουργείο, ρίξε κάνα διάολο σε όποιον σε πιέζει, όσο ψηλά και αν είναι. Υπέρ σου θα βγεί.

5 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΗΤΑΝ ΩΣΕΙ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ;ΝΑ ΠΑΕΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΛΛΙΩΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.ΟΙ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΛΛΑΞΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αφήστε τον άνθρωπο να κάνει τη δουλεία του.Προσπαθεί να κάνει τους επι χρόνια τεμπελαράδες να δουλέψουν και σας φαίνεται περίεργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ άνθρωπος από την τενική υπηρεσία του Νοσοκομείου να απασχοληθεί στα εισιτήρια.
    Η μετακίνηση του συναδέλφου ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΗ. ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΜΠΟΖΟΥ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ.
    ΑΙΣΧΟΣ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΜΠΟΖΟ. ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενας ανθρωπός προσπαθεί να αλλάξει τα κακώς κείμενα, και η νοοτροπια 30τιας αντιδρά.ΠΑτε καλά ρε με 20% ανεργία να υπάρχουν δημόσιοι υπάλληλοι με παράλληλες επαγγελματικές ασχολίες να αντιδρούν, μήπως θα έπρεπε να πάμε λίγο πίσω να δούμε πως προσλήφθηκαν όλα αυτά τα καλόπαιδα στο νοσοκομείο Κυπαρισσίας.....κράζουμε τους πολιτικούς αλλά δεν θέλουμε να χάσουμε τίποτα από τα τεμπελοπρονόμια. Χρεοκοπία και στάση πληρωμών μπας και ξυπνήσουν η τεμπέληδες τις έφορης κοιλάδας της Τριφυλίας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ,ΜΕ ΠΟΙΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΟΡΙΣΤΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ;Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΑΝΤΡΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ.Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΜΗ Η ΟΠΟΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΤΑΣΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ.
    ΚΩΣΤΑΣ ΣΠΗΛΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.