Τρίτη 8 Μαΐου 2012

ΔΗΛΩΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΟΥΣΕΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

Οι εκλογές έγιναν, ο κυρίαρχος λαός με την ετυμηγορία του διαμόρφωσε ένα εντελώς νέο σκηνικό για τη χώρα.

Τις αποφάσεις του οφείλουν να σεβαστούν ΟΛΕΣ οι πολιτικές ηγεσίες και τα πολιτικά κόμματα, που πρέπει επιτέλους να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Ευθύνες για τον άμεσο σχηματισμό μιας .........

ΒΙΩΣΙΜΗΣ κυβέρνησης ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ που πρέπει να διασφαλίσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας και την παραμονή μας στο Ευρώ με ουσιαστικές αλλαγές στην ασκούμενη πολιτική:

- με κοινωνική δικαιοσύνη στην κατανομή των βαρών,
- με στήριξη των αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων,
- με άμεση διαμόρφωση των όρων και των προϋποθέσεων για την ανάπτυξη και έξοδο από την κρίση.

Κάθε άλλη επιλογή που θα συνεπάγεται καθυστέρηση και ακυβερνησία θα οδηγήσει την χώρα σε περιπέτειες.

Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω από την καρδιά μου όλους τους συμπολίτες μας που με στήριξαν με την ψήφο τους ή τα καλά τους λόγια. Τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, τον απλό πολίτη που πίστεψε σε μένα και στρατεύτηκε σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία.

Έδωσα έναν αγώνα έντιμο και καθαρό κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, έχοντας απέναντί μου ποικιλώνυμα συνασπισμένα συμφέροντα, τα οποία θίχτηκαν από την παρουσία και τη δράση μου.

Πίστεψα και πιστεύω μαζί με τους χιλιάδες των συμπολιτών μας που στήριξαν την υποψηφιότητά μου σε αρχές και αξίες, τις οποίες δε θα απεμπολήσω έναντι ουδεμίας σκοπιμότητας.

Γιατί για μένα η εκλογή στα βουλευτικά έδρανα δεν είναι αυτοσκοπός, αλλά μέσο για να υπηρετήσεις την πατρίδα και τον τόπο σου.

Οκτώ χρόνια που βρέθηκα στα κοινοβουλευτικά έδρανα έκανα το ΧΡΕΟΣ μου με τον καλύτερο τρόπο. Πάλεψα για αρχές και αξίες, έκανα τη φωνή της Μεσσηνίας να ακουστεί δυνατά, στάθηκα δίπλα στους αδύναμους συμπολίτες μας.

Για τις ίδιες αρχές και αξίες θα συνεχίσω να αγωνίζομαι και θα είμαι πάντα κοντά στη Μεσσηνία και τους συμπολίτες μας, από όποια θέση και αν βρίσκομαι.

14 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΚΑΝΑΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΟΥΣΕΛΑ!!!ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι θα βρείτε πολλούς καλύτερους νομίζετε από τον Κουσελά..Η Μεσσηνία έχασε από αυτές τις εκλογές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 3:12 λίγο πιο χαλαρά σε παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ,ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΡΑ._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Πρώην Διαχειριστής8 Μαΐου 2012 στις 4:57 μ.μ.

    4:03 Η Μεσσηνία δεν έχασε. Η Μεσσηνία (Εκτός απο Φιλιατρά και Γαργαλιάνους) κέρδισε από την παρουσία του Κουσελά.

    Ειπε ο Κουσελάς μια ΔΟΥ ανα νομο. Εκλεισε Φιλιατρών και Γαργαλιάνων και άφησε της Κυπαρισσίας.... ΓΙΑΤΙ????????????
    Δούλεψε για την Κυπαρισσία. Αγωνίστηκε Υπερ της Κυπαρισσίας. Φιλιατρά και Γαργαλιάνους τα έφτυσε. Φυσικό τώρα να τον ξεχάσουμε κι εμείς.
    Τελικά ο Φίλος μου ο Δημήτρης Κουσελάς Δεν ηταν 100% Βουλευτής Μεσσηνίας. Ηταν 80% Βουλευτής Μεσσηνίας (εκτός Τριφυλίας) και 100% βουλευτής Κυπαρισσίας.
    Ξέρει οτι στα Φιλιατρά οι Μετανάστες και οι λαθρομετανάστε είναι χιλιάδες. Είπε να δημιουργηθεί τμήλα αλλοδαπών στα Φιλιατρά?? ΟΧΙ Το ζητησε για την κυπαρισσία που δενεχει λαθρομετανάστες.
    ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ????????????????

    Ε μην εχει και παράπονα για την γείωση που δεχτηκε απο τα Φιλιατρά. Να λέμε και αλήθειες.
    Αυτο το έρημο το ΚΑΦΚΑ πόσες φορές το επισκεφθηκε???
    Πόσες φορές ακουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει??
    Πόσες φορές διαπίστωσε μετα απο ενημέρωση πόσο προσωπικό εργάζεται μεσα? ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ.
    ΤΙ ΕΚΑΝΕ??? ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΔΗΜΗΤΡΗ???????????

    Το αίσχος του Δήμου Τριφυλίας Δημιούργημα του Ραγκούση της Χουντικής κυβέρνησης του μνημονίου δούλεψε κατα των Φιλιατρών και των Γαργαλιανων και ΠΑΝΤΑ ΥΠΕΡ του χωριού Κυπαρισσία.
    Και μπορεί ο Κουσελάς να μην έβαλε καθόλου είτε να το έβαε λίγο.
    Ο γιατρουδάκος Χωρίς σύνορα Βουδούρης (απο χωριό της Κυπαρισσίας καταγόμενος) έβαλε για τα καλα το χέρι του στο έκτρωμα αυτό.
    Ο Κουσελάς πιστευω οτι μπορουσε να κανει κατι για αν διορθωθεί το έκτρωμα αυτό αλλα δεν εκανε αυτό που θα μπορουσε.
    Για το νοσοκομειο της Κυπαρισσίας κινησε γη και ουρανο. Για Το ΚΑΦΚΑ δεν έκανε τίποτα. Για το Κ. Υ Δεν εκανε τίποτα.
    Λέω ψέματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...ενώ η Νάντια θα την σώσει την Τριφυλλία.Δεν λέω ότι δεν έχει δίκιο σε πολλά ο πρώην,αλλά μεταξύ των δύο πραγματικά ποιός διαθέττει πολιτικό επιπέδο καλύτερο...έχει κάνει και κάτι στην ζωή του ο Κουσελάς...το κοριτσάκι τι έχει να επιδείξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΟΥΣΕΛΑΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΕΝΤΙΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ. ΕΜΕΙΝΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΨΗΦΟ. ΑΠΕΤΥΧΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΩ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ. ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΟ ΛΑΜ.... ΤΗΝ ΚΟΠΑΝΗΣΕ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΗΝΑΙΟΥΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεώργιε Φιλιατρινέ του Κωνσταντίνου.
    Σέβομαι την όποια αγανάκτηση σου για τον Κουσελά, δεχόμαστε απόλυτα τη σκληρή κριτική, αλλα με την διαφορά ότι την θέλουμε σε κόσμιο επίπεδο.
    Για μια φράση σου αφαιρέθηκε το σχόλιο.
    Κι εμείς σε σχόλιο ξεσπάσαμε (για τον Τόμσεν που θέλει να φύγει απο την Ελλαδα) και ξεφύγαμε απο το κόσμιο επίπεδο το οποίο ζητάμε από εσάς αλλά αυτός ξέσκισε ο πούστης μια ολόκληρη χώρα. και έτσι όπως το δήλωσε είναι σαν να μας λέει σας ξέσκισα και τώρα σας φτύνω.

    Επειδή στο σχόλιο σου αναφέρεσαι στον πρώην διαχειριστή μας, θα τον ενημερώσουμε για το τι έγραφε και νομίζω ότι ο ίδιος θα σου απαντήσει.
    Ελπίζω να καταλαβαίνεις αγαπητέ Γεώργιε Φιλιατρινέ του Κωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. XAΛΑΜΠΕ ΤΡΕΧΑ ΠΙΣΩ ΤΟΥ ΑΚΟΜΑ.ΞΥΠΝΑ ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΞΥΠΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Πρώην Διαχειριστής9 Μαΐου 2012 στις 9:45 μ.μ.

    Θα ήθελα να ξεκινήσω με τον Φίλο μου τον Γεώργιο Φιλιατρινό του Κωνσταντίνου αφού η ομα΄δα με ενημερωσε για το σχόλιο που του έσβησαν.
    Φίλε Γιώργη, δεν είναι μονο αυτά που έγραψα. Αν καθομουν να αναπτύξω ολα αυτά που έπρεπε να γράψω δεν θα με εφτανε το σχόλιο.
    Ειναι ενα μικρό δείγμα για την πολη μας. Ασφαλώς υπάρχουν κι άλλα.

    Συμφωνώ ότι με την ψήφο του (εγω θεωρώ και έχω κάθε δικαίωμα να το πιστεύω) ότι έβαλε την Ελλαδα σε περιπέτειες. ΑΝ ψηφιζε ΟΧΙ, σημερα θα ηταν ηρωας. (Ως προς το θεμα με το ΔΝΤ και μονο)

    Εχει καθε δικάιωμα να ευχαριστεί όσους τον ψήφισαν. Γιατι κάποιοι άνθρωποι τον ψήφισαν. Εγω πάντως δε του εκανα το χατήρι καθως τάσσομαι στο αντι-μνημονιακό μέτωπο. Δεν παυεί όμως κάποιοι άλλοι Μεσσήνιοι πολίτες να του εδωσαν σταυρό.

    Απλά ο κ. Κουσελάς δεν εξέφρασε σε καμία περίπτωση τους ψηφοφόρους του που δεν ηθελαν μνημόνιο, συμπεριφέρθηκε σαν καλό παιδί για το κόμμα, πλήρωσε τώρα τις συνέπειες. Απλά και δίκαια πράγματα.

    Απάντηση στον 11:44
    Επειδή ΕΓΩ προσωπικά με την Νάντια είμαστε φίλοι και θα εξακολουθήσουμε να είμαστε (ασχέτως πολιτικής ταυτότητας πλέον το οποίο και γνώριζε και η ίδια πρίν τις εκλογές και την ευχαριστώ για την πλήρη κατανόηση της) πραγματικά χάρηκα για την φίλη μου που πήρε -από όσους την ψήφισαν- μια δεύτερη ευκαιρία. Ελπίζω και εύχομαι να ψηφίζει αυτή την φορά με γνώμωνα τι θελουν οι πολίτες της Μεσσηνίας, ακόμα και αν αυτό αντίκειται στην θεληση του κομματος της. Κοινώς να ψηφίζει μεταφέροντας στο κοινοβούλιο την θεληση των Μεσσήνιων πολιτων.

    Όσο για τους Βασίλης Π. (8 Μαΐου 2012 6:16 μ.μ.) και τον Ανώνυμο (9 Μαΐου 2012 12:12 π.μ.) θα τους απαντήσω ότι έγραψα μόνο κάποια πράγμα τα οποία είναι αλήθειες και τίποτα περισσότερο.
    Πάντως τους ευχαριστώ για την επιδοκιμασία.

    Για τον 9 Μαΐου 2012 12:26 μ.μ. Δεν ξέρω για ποιόν Χαράλαμπο μιλάει. Αν εννοεί εμενα, δεν είναι Χαράλαμπος, και δεν τρέχω πίσω απο τον Κουσελά. Είναι λάθος πληροφορημένος. Καλό θα ήταν να ενημερωθεί. (Αν το σχόλιο του αφορά εμένα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.