Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Λουκέτο την Τετάρτη-24ωρη απεργία ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ

Σε 24ωρη πανελλαδική απεργία προχωρούν την Τετάρτη ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ που προγραμματίζουν την κεντρική τους συγκέντρωση στις 11:00 στο πεδίο του Άρεως.

Από την απεργία αναμένεται να κατεβάσουν ρολά ο δημόσιος και ο ιδιωτικός τομέας ενώ συμμετέχουν και οι εργαζόμενοι στις ΔΕΚΟ, αντιδρώντας στις αποκρατικοποιήσεις.
Απεργούν επίσης οι υπάλληλοι .........

των τραπεζών.

Στην απεργία της 15ης Ιουνίου θα πάρουν μέρος μικρομεσαίοι και έμποροι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ΓΣΕΒΕΕ και της ΕΣΕΕ. Επιχειρήσεις και εμπορικά καταστήματα θα μείνουν κλειστά από τις 12:00 έως τις 15:00 με κεντρικό αίτημα «το σταμάτημα της καθοδικής και επικίνδυνης για την οικονομία και κοινωνία υφεσιακής πορείας της χώρας, που παράγει λουκέτα, ανεργία, φτωχοποίηση, ελλείμματα και ακόμα μεγαλύτερα χρέη».

Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα τρένα του ΟΣΕ και του προαστιακού ενώ στην 24ωρη απεργία συμμετέχει και η Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία

Προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν στις πτήσεις καθώς 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας

Αύριο αναμένεται και η απόφαση των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Οι εργαζόμενοι προσανατολίζονται σε στάσεις εργασίας για να μπορέσουν οι απεργοί να κατέβουν στις πορείες που θα γίνουν στο Κέντρο.

Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Προσοχή στον τρόπο που σχολιάζετε. Σχόλια που δεν θα σέβονται τον χώρο που φιλοξενούνται ή άλλους θα σβήνονται ΤΕΛΕΙΩΣ.